Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar :)
ben iki gündür giremedim kar yağışı nedeniyle izinliydim evde int. problemi olduğu için haber de veremedim :KK43:
şimdi
c.tesi menümü yazıyorum
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
beyaz çay

öğle :
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

akşam:
3 köfte 3 patates
1 kase yağsız salata

aralarda
1 yeşil elma
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç içi karışık kuru meyve
2,5 ltden fazla su ve yeşil çay

pazar menüm
sabah
1 yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 tane ceviz kayısı
beyaz çay

öğle :
mercimek çorbası
salata

akşam :
1 tabak sebze yemeği
ve bol salata

yanlız itiraf etmeylim kii
c.tesi doğumgünümdü
3 defa pasta üfledim 3 ayrı yerde :KK70:
3 üflediğim pastadan toplamda 1 dilim pasta yedim pişmanımm :KK43:
Pisman olma canim bende yiyecem bugün

Pisman olma canim bende yiyecem bugün
yahu üzüldüğüm nokta ben diyete başladığım gün dünyaya ilan ettim bak rejimdeyim diye :D
yahu pasta yerine meyve di salataydı vs üfletselerdi yaa :D
ben yarım dilimin yarısını yerken karşımda hominigırtlak götürdüler hainler :D

evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
Seninde dogum günün kutlu olsun canim :KK68: yeni yasin sana gönlünden gecirdigin tüm güzellikleri getirsin :KK200:

giphy.gif

Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)
kaptanim bu bir mesaj mi yoksa:)))
Günaydin güzellikler bugün benim dogumgünüm :KK68::KK25::KK25::KK37::KK37:
Seyhan ablam doğum günun kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sana
evet tatlım cumartesiydi doğum günüm :) 28 yaşıma girdim
Canim geçmiş doğum günün kutlu olsun:))

herkese Günaydın
dün misafir geldi pazar günü gelen misafiri sevmiyorum kızlar bütün planlarım bozuldu işler bugüne kaldı birazdan kızı uyutup mutfağa gireceğim islerim çok arada kahveye gelirim:))

herkese günaydınlar merhaba

:KK24::KK24: napıosunuz yine hafta içi yine işler güçler takılmaca valalhi

seyhancım d.günün kutlu olsun cok pasta ye emi senin d.günün ayıp olmasn misafirlere:KK15: iyiki doğmuşsun:KK9:
pakize geçmiş d.günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara sende iyiki doğmuşsun:KK15::KK73::KK73:

Evet canım nabeeeer

Gıcırtı yapmıyorsa sorun olmaz yoksa çevirme sesini duyamazlar sen çevirme sesinden mi bahsediyorsun

Melinda23 senle tanışamadık ben elif bir oğlum var saçlarım dip koyu kumral Uçlar bal rengi

evet yavas yavas tanısıorum herkesle bal rengi saç cok severim ama dip boyamıssın dipleride bal rengi denednmi nasl duruodur ki

anladım canım hala lısteye gırmeyı garatılemıs degılız yanıo_O
hala garantilemedkk valla ama alırlar bizi sen yazmaya devam et:KK73::KK73:almazlarsa :KK42:aglarım banane

Ayy kuzum kolay gelsin sana bitanem

Hımm anladım tatlışım su içmek için en iyi çözüm 1 litrelik şişe al onu içecem bitircem diye ayarla kendini benim bazen içtikçe içesim geliyor :)) ah ah çocuklar durmaz vallaha benim yiğenimde daha uyumadı dün evlerine gitmişti bizi özlemiş uyumadı daha benimle oynayın diyor:)))

dogru yanında şişe bulundurmak en mantıklısı aman durmuo cocuklar vallahi bide bnmki tek ıkı tane olsa cıldırma moduna gecerdım artık

Sağol Mavişim.. Evet canım dün kanadı bayağı yordu beni azıcık birşey ama durmak bilmedi.. bugün de kanadı ama dünkünün yanında hiçbirşeyy :))

ay tekrar geçmiş olsun kovsercim dıkkat et allah korusun

Gunaydin guzeller, keyifli bir hafta olur insallah:) @Yawrukush iyi istirahatler gulum:KK200:

günaydn canım herkese hayrlı haftalar:KK6:

@zeynepela07 canim takimin bir parcasisin ilk yazdigin gunden beri. Tum yarisanlar icin cuma liste yapiyoruz zaten. Asil listenin farki diger takimlarla yarisirken ortalamasinin grubumuzu temsil etmesi. Daha aktif olabilir ve paylasimda bulunabilirsen biz de memnun oluruz dahil etmekten. Paylasimda israrci olmamizin nedeni, istisnalar kaideyi bozmaz, aktif olan uyeler genelde sonuna kadar pes etmeden kendini de bizi de yari yolda birakmadan devam ediyorlar. Az katilan uyelerde ise acaba birakacak mi, bugun gelip bildirim yapacak mi endisesi oluyor.
:KK71::KK71:ben cok katılıcam merak etme canla başla
sakın atmayın :KK61:
Hadi guzel haberler getir insallah. Ruyamda hamileydim. Kizmis. Dogdu dogacakti:)

allah hayrlara yazsn ben en son ruyamda kız bebek gördğmde kızıma hamileymişim onu anladm :KK73:

pakizee pakizee seninde mi dogum günün vardi canim?

doğum günün kutlu olsun canım
sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun...

kaptanim bu bir mesaj mi yoksa:)))

Seyhan ablam doğum günun kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sana

Canim geçmiş doğum günün kutlu olsun:))

herkese Günaydın
dün misafir geldi pazar günü gelen misafiri sevmiyorum kızlar bütün planlarım bozuldu işler bugüne kaldı birazdan kızı uyutup mutfağa gireceğim islerim çok arada kahveye gelirim:))

herkese günaydınlar merhaba

:KK24::KK24: napıosunuz yine hafta içi yine işler güçler takılmaca valalhi

seyhancım d.günün kutlu olsun cok pasta ye emi senin d.günün ayıp olmasn misafirlere:KK15: iyiki doğmuşsun:KK9:
pakize geçmiş d.günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara sende iyiki doğmuşsun:KK15::KK73::KK73:

evet yavas yavas tanısıorum herkesle bal rengi saç cok severim ama dip boyamıssın dipleride bal rengi denednmi nasl duruodur ki

hala garantilemedkk valla ama alırlar bizi sen yazmaya devam et:KK73::KK73:almazlarsa :KK42:aglarım banane

dogru yanında şişe bulundurmak en mantıklısı aman durmuo cocuklar vallahi bide bnmki tek ıkı tane olsa cıldırma moduna gecerdım artık

ay tekrar geçmiş olsun kovsercim dıkkat et allah korusun

:KK71::KK71:ben cok katılıcam merak etme canla başla
sakın atmayın :KK61:

allah hayrlara yazsn ben en son ruyamda kız bebek gördğmde kızıma hamileymişim onu anladm :KK73:

teşekkür ettim kızlar :)

Günaydın kızlar:)) 10da işe gidecem büyük ihtimalle boş boş oturacağımız için aktif olurum gibi geliyor bugün :KK66:

Anladım tatlım :KK66: canım bence ıhlamur tatlandırıcısız daha güzel oluyor :KK66: kahveyede tarçınla felan deneyebilirsin :KK66:

:KK66: aramızda kıvılcımlar oluştu saadetimm :)))
Bu iyiye işaret gülüm inşallah etkisini görürsün ;)

Back
X