Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar birkaç gün önce bi olay oldu onu anlatacam size etüt merkezine bi veli geldi çocuğuna özel mat. Ve fen dersi aldıracakmış çocugu özel bi okula gidiyormuş bizim müdür bunu duyunca o özel okula gidiyorsa versin para deyip 5kuruş inmedi ücretten ve adam babamın arkadaşı çıktı yani ben çok küçükken görmüştüm ders ücreti için saati 70 tl alacaklarmış bana bunun yarısını vereceklermiş bende tanıdık diye babama dedim babamda kızım yazık adama bi memur zaten adam sen evlerine git senin aldıgın miktarda versin dedi bende tamm dedim babam adamı aradı adamda seni arayacaktım abi sen önce davrandı demiş. Sizce yaptıgım ne kadar doğru
Bence iyi yapmışsın gülüm zaten bu merkezler yeteri kadar insanı dolandırıyor.

Canlar nasilsiniz?
Dun hic ugrayamadim, sabahta bir mide bulantisiyla uyandim ki sormayin..
Dolaba zor kosup oglanin cubuk krakerlerinden yedim.
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten:KK43:
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Neyse ozledim hepinizi ne var ne yok:)
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.

Menüm

Öğlen
Peynir, domates, çay

Akşam
1 kase çorba (spaghettili)

Yemekten sonra 1 küçük kase patlamış mısır (yağsız, tuzsuz)

1 lt su
2.5 bardak maydonoz suyu
5-6 fincan çay, limon

Midem rahatsızdı bugün, öğlen yemek istemedim o yüzden kahvaltı gibi geçiştirdim, hiç yememekten iyidir dedim..
Dün de spor yapmadım, yaparım dedim ama halim yoktu.. Midem yüzünden rahatsızım biraz, fazla birşey yapmasam da hiç değilse squatımı yaparım..
Geçmiş olsun canim mideni üşüttün mü

Selamlar canlı ben geldim. Özledim hepinizi. Herkesler iyidir inşallah.
@D3S1R3 ablam nasıl geçiyor çalışmaların?
haeshin haeshin canım evde durumlar nasıl? Malum tatil sana:KK66:)
Mavibocuk Mavibocuk geldi mi adetin mavişim?
@Yawrukush özgem nasılsın? Annen de geliyor ohhh ne güzel. ..
@E-brulim cane mın bugündü değil mi kontrolün nasıl geçti?
@seyhan77 ablam nasılsın?
M M_atruska kuzum sen nasılsın? En son izne ayrılmak istiyordun burda mısın yoksa gittin mi?
Diğer kızlar da iyidir inşallah.
Canim hosgeldin misafir yorgunlugunu attin mi ustunden? Ay sibel tatil bana gelmedi kuzum okul acilsin diye gun sayacagim sanirsam :)))

Menüm
Sabah 1 dlm tbe üstüne yumurta sarısı peynir ve azcık kaymak

Ogle tavuk salata ve 1 dlm tbe

Ara kahve
Ara Yeşilçay

Yarım lt soda ve 2 lt su . Yatmadan da bisiklet yapıcam yazarım canlarim. Bu arada bisikletimi 1 kere kullanabildim. Misafir gelince spor biraz askiya alındı ama kaldığım yerden dewam. Bu arada çok zayıfladın çöktün eridin sözleri gittikce artmaya başladı.
Bakma sen coktun eridin sozlerine asil bisikleti bi hafta kullan bak o zaman gor zayiflamayi boynuju bogazini belini aciveriyor super bisey:))
Vay be ben bile rahatladım :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Oyle canim fazla relaksim ben sinifta rahatlatirim hehe :)) sene basinda teog toplantisi var ben once velilerle konustum iste diyorum cocuklari sikmayin kitap okusunlar dizilerde akillari kalmasin test de cozsunler sıkıp strese sokmaniz onlar icin daha kotu sonuclar dogurur falan konusuyorum. Sonra md yrd bi geldi benim soylediklerimi de duydu ama tam tersi diyo ki sıkın testten basini kaldirmasinlar diziler yasak face yasak internet yasak sokak yasak sadece kitap okuyup test cozecekler:)) yazik ay

merhaba kızlar dün gece kızım gitti
sabah kahvaltıda bir küçük börek bol peynir zeytin domates iki fincan çay
öğlen tarçınlı süt içtim
akşamda birazdan çorba ile etli enginar yiyeceğim birazda yoğurt
su ikiyi geçti
bu gün bir leslie yapmayı düşünüyorum hatta hergün
Supersin hocam. Tekrardan allah kavustursun. Duzenini kurar sporlarini yaparsin artik:)) 20 nisana kadar en az 3 kg gitsin :))

Canem her şey yolunda çok şükür ❤️
Maşallah cane min.
Az önce benden son haberleri verdim garip bi haftaya başladım.misafirleri gönderdin mi canım
Hayırlı haftalar olsun hepimize ..Gönderdim misafirleri .
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş :KK68:

Aramıza hoşgeldin canım :KK24:

Hoşgeldin canım :KK25:
Hoşbuldum canim.
Ay ne güzel bende geçen annemler den farketmişsini duyabildim
Evet annemlere de fotolarimi yolluyorum şok oluyorlar.
Iyi gidiyor gulum. Sen ne yaptin, bitti mi temizlik?:)
Bitti ablam;) Bugün disardaydik o yüzden gelemedim gündüz.
Canlar nasilsiniz?
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten:KK43:
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Geçmiş olsun canım benim. Sıcak tut kendini.
IYiyim sekerim dogumgünüm ekstradan mutluyum oglum pasta yaptirmis kizim ve damadim cok istedigim türk kahvesi makinesi ve fincanlar almislar iyiki dogmusum ben yaaa
Doğum günün kutlu olsun ablam. Nice güzel yaslarin olsun.
Yok sibelim gelmedi ilaçta yarın bitiyor bakalım :KK43: oh güzel sözler bunlar dahada gaza gelirsin bu güzel sözlerle kuzum :KK66:
Tabi motive ediyor insanı bu sözler. Anlattığın olay için bence de babanı dinle . Sonuçta ozel okula gidiyor diye zengin anlamına gelmez.
Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mi
Hoşgeldin.
Buralardayım kuzum sadece izindeyim sen nasılsın
İyiyim ben de canım. Yeğenin iyi mi ?
Canim hosgeldin misafir yorgunlugunu attin mi ustunden? Ay sibel tatil bana gelmedi kuzum okul acilsin diye gun sayacagim sanirsam :)))
Bugün kendimi gün boyu dışarı atarak attım yorgunluğumu:) Tahmin etmiştim sana tatilin iyi gelmeyeceğini :)))

Canlar nasilsiniz?
Ozgecim gecmis olsun mide bulantisi bir cok farkli anlama da gelebilir kuzum yoksa cok mu turk filmi izliyorum :)))

IYiyim sekerim dogumgünüm ekstradan mutluyum oglum pasta yaptirmis kizim ve damadim cok istedigim türk kahvesi makinesi ve fincanlar almislar iyiki dogmusum ben yaaa
Oh armaganlarini gule gule kullan ne guzel ailece kutlamissiniz iyi ki dogmussun cok optum yanaklarindan :)))

Back
X