Canım çok geçmiş olsun ama 38.5 çok yüksek ateş değil. Korkma.Sağol tatlım senin 1 ay önceki halini yaşıyorum 38.5 olmuş ateşim ilaç aldım şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun ama 38.5 çok yüksek ateş değil. Korkma.Sağol tatlım senin 1 ay önceki halini yaşıyorum 38.5 olmuş ateşim ilaç aldım şimdi
Ooo sert bir dogum gunu menusu olmus:))) e nena sevinecek :)) yarin sana 10000 adim odevi veriyorum :))Kizlar menü dogumgünüm sebebiyle cozutmus olabilirim affola
Sabah:biber kizartmasi ekmek zeytin peynir bir cay kasigi recel ve yesilcay
Ara:sütlü kahve hibisküs cayi ceyrek nar ceyrek portakal biraz kaju
Aksam:bir kasik makarna salatasi iki kasik patates salatasi iki ince dilim ispanakli börek bir dilim pasta
Cay ve türk kahvesi yatmadan leslie 3 mile yapacam su iki litreye yakin ama icerim daha öptüm hepinizi canlar
2. Level zor degil mi mervis nasil agri var mi o deli deppek hoplamali kardiyolar zorlamiyor mu :)) 6 gun kalmis 3 daha zevkliMenüm
Sabah
Yumurta haşlaması
Ara
Salatalık
domates
ada çayı
Öğlen
Yulaflı krep
Peynir
Domates
Salatalık
Ara
Karışık bitki çayı
Ara
Türkkahvesi
Akşam
Balık
Soğan salatası
Salata
3litre su
Mistik içerim
30dk yürüyüş
Jillian 2. Level 4. Gün![]()
Vuuu kekler borekler :)))Teşekkür wderim. Bugün biraz fazla kaçtı. Tatlıya engel olamadım. Yediklerim
sabah
1 pogaca
1 haşlanmış yumurta beyazini kizim yedi Gerisi bana
2 zeytin
2dilim kaşar
Yarim su bardağı portakal suyu
ara ogün de. Iki dilim kek
öğlen iki dilim Kek bir dilim pirasali börek
Akşam 3 adet pirasa dolması
1 bardak ayran
2 lt ye yakin su içtim. Birazdan egzersiz yapacagm
teşekkürler inşallah buse sen daha süpersinSupersin hocam. Tekrardan allah kavustursun. Duzenini kurar sporlarini yaparsin artik:)) 20 nisana kadar en az 3 kg gitsin :))
Kosturuyorum oradan oraya tatlim menun super :)iyiyim gülüm çok şükür sen nasılsın![]()
Bugun super olmadim daha cocuklarin uyuma saatine gore kac km superlesebilcem gorcez :)))teşekkürler inşallah buse sen daha süpersin
Tatlim meyveyi 1 porsiyon ve saat 3 ten once yersen bir zarari olmaz aksam kesinlikle yememelisin bir porsiyon da orta boy 1 elma 1 portakal kadarÇok teşekkür ederim canım :) Peki meyve yiyeceğimiz zaman hepsinden birer tane yiyebilir miyiz:)Akşam meyve yersek sorun olmaz dimi.
Isimleriyle saglikli mutlu yasasin almina buse :)Canim iki isimli almina yi babası buse yi ben koydum:))
Canim bende nisanda doğum yaptım dogumdan sonra Istahim cok açıldı 70 kiloyu gördüm buraya başladığımda 68 kiloydum fazla kasma dan dikkat ederek 8 kilo verdim.halada emziriyorum. canim öncelikle tavsiyem bir anda yiyeceklerini bıçak gibi kesme.mesela kendimden örnek vereyim diyete başlamadan önce 2500 2250 kalori alıyordum günlük. bunu 1800 e indirdim epeyce kilo verdim 1 ay sonra 1600 e indirdim sonra 1500 şu anda 1400 1500 civarında besleniyorum
bazen sutun azaldığı zamanlar olduğu oluyor hemen bir sonraki öğünde dengele.
geçmiş olsun canim
Yaa bende nisan annEsiyim. Sanırım siz bugun yazdiniz bende o vesileyle e üye oldum Buraya. Teşekkür ederik size. Ay inşallah bende 60 i bi göreyim gerisi gelir ins. Midem büyüdü resmen emzirme donemeindeCanim iki isimli almina yi babası buse yi ben koydum:))
Canim bende nisanda doğum yaptım dogumdan sonra Istahim cok açıldı 70 kiloyu gördüm buraya başladığımda 68 kiloydum fazla kasma dan dikkat ederek 8 kilo verdim.halada emziriyorum. canim öncelikle tavsiyem bir anda yiyeceklerini bıçak gibi kesme.mesela kendimden örnek vereyim diyete başlamadan önce 2500 2250 kalori alıyordum günlük. bunu 1800 e indirdim epeyce kilo verdim 1 ay sonra 1600 e indirdim sonra 1500 şu anda 1400 1500 civarında besleniyorum
bazen sutun azaldığı zamanlar olduğu oluyor hemen bir sonraki öğünde dengele.
geçmiş olsun canim
Bakma sen coktun eridin sozlerine asil bisikleti bi hafta kullan bak o zaman gor zayiflamayi boynuju bogazini belini aciveriyor super bisey:))
Oyle canim fazla relaksim ben sinifta rahatlatirim hehe :)) sene basinda teog toplantisi var ben once velilerle konustum iste diyorum cocuklari sikmayin kitap okusunlar dizilerde akillari kalmasin test de cozsunler sıkıp strese sokmaniz onlar icin daha kotu sonuclar dogurur falan konusuyorum. Sonra md yrd bi geldi benim soylediklerimi de duydu ama tam tersi diyo ki sıkın testten basini kaldirmasinlar diziler yasak face yasak internet yasak sokak yasak sadece kitap okuyup test cozecekler:)) yazik ay
Tmm tatlım teşekkür ederim :)Tatlim meyveyi 1 porsiyon ve saat 3 ten once yersen bir zarari olmaz aksam kesinlikle yememelisin bir porsiyon da orta boy 1 elma 1 portakal kadar
İyi gülüm şükür haftaya nörologa gidecek bişi çıkmaz inşallahMaşallah cane min.
Hayırlı haftalar olsun hepimize ..Gönderdim misafirleri .
Hoşbuldum canim.
Evet annemlere de fotolarimi yolluyorum şok oluyorlar.
Bitti ablamBugün disardaydik o yüzden gelemedim gündüz.
Geçmiş olsun canım benim. Sıcak tut kendini.
Doğum günün kutlu olsun ablam. Nice güzel yaslarin olsun.
Tabi motive ediyor insanı bu sözler. Anlattığın olay için bence de babanı dinle . Sonuçta ozel okula gidiyor diye zengin anlamına gelmez.
Hoşgeldin.
İyiyim ben de canım. Yeğenin iyi mi ?
Bugün kendimi gün boyu dışarı atarak attım yorgunluğumu:) Tahmin etmiştim sana tatilin iyi gelmeyeceğini :)))
Canım yaa yanıyor mu miden bulanıyor mu
Canım her an kontroldeyiz burada motivasyon da son gaz oluyor
Canım genelde meyveleri akşam yemeğinden daha önceki ara öğünlerde tercih et bence1 porsiyon yemelisin
Süperdin gülümm yaaa:))
Geçmiş olsun canim mideni üşüttün mü
Yok abliş zevkli geliyor başta hemen duruyordum ama bugün daha güzel yaptım çok şükür ağrı felanda olmadı alıştım galiba abliş ya 3. Video hangisi ben anlamadım da bana bi gönderir misin ebrum atmıştı sayfaya ama kaçıncı sayfada bilmedim:)2. Level zor degil mi mervis nasil agri var mi o deli deppek hoplamali kardiyolar zorlamiyor mu :)) 6 gun kalmis 3 daha zevkli
Tamam canimOoo sert bir dogum gunu menusu olmus:))) e nena sevinecek :)) yarin sana 10000 adim odevi veriyorum :))
Çok güzel kuzum tebrik ederimBakmıyorum öyle demelerine zaten benim hedefim zayıflamak ve bacaklarımi inceltmek . Bu arada artık 29 beden kotuma giriyorum :)))
Canım diyette iken patates yememeye özen göster bide kısır olmamış canımBugünkü menüm
Sabah
Biraz çökelek
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 adet közlenmiş patates
2 çay kaşığı bal
1 bardak çay
Ara
1 pırsiyon meyve
Öğle
1 kase kısır
Çay 1 bardak
Ara
1 bardak süt
Akşam
Yoğurt
5 yemek kaşığı sulu yemek
1 dilim ekmek
2 litre su
100 defa ip atlama
Nanelimon iç kuzumÇok sağol canım..
Daha çok üşütmüş gibiydim, çok az bulantı da vardı.. hala da var aslında :/
Ay hafi hayırlısıŞimdi aradılar, carsambaya almışlarDedim hemen gelip anlatayım siz de kurtulun ben de
![]()