Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aydindaki en iyi ozel okul o su anda. Ted en pahalisi ayrica devlet yardimi almayan bir okul yani butun para cepten cikiyor. Iyi yani:) ama sehirlere gore fiyat degisiyor. Tedden ogrenci geldi bize bu sene gayet iyi egitim anlayislari devlet okulundan daha genis bakis acilari kazandirabilmisler cocuklara bi de aksama kadar cocuk orada sosyal aktiviteleri var. Tek cocuk olsa ben de cok istiyordum tedi

Icimi rahatlattin. Sirf marka diyen o kadar cok yorum okudum ki. Ted yollayacagim kismetse. Uni ye 5 dk zaten, gidis gelis sikintisi da yok. Anaokulundan baslayacagiz. Bir gorusseydin, iki kardes olunca daha uygun bir fiyat onerirler belki.

Menüm

Sabah 1 dlm tbe peynir domates zeytin

Ara 3 dlm kepekli bisküvi 2 kahve

Öğle 1 ufak icli köfte dana çiğer ve turp

Ara yesilcay
Aksam 1 kepçe nohut ve 1 dlm tbe

3 lt su 20 dk bisiklet. Çok açım hala ve halsizim. En iyisi uyuyayim. Herkese iyi geceler canlar.
Sibelcim bisikleti bir saate cikarmaya calis:) daha benle yarisacaksin kiz:))

Icimi rahatlattin. Sirf marka diyen o kadar cok yorum okudum ki. Ted yollayacagim kismetse. Uni ye 5 dk zaten, gidis gelis sikintisi da yok. Anaokulundan baslayacagiz. Bir gorusseydin, iki kardes olunca daha uygun bir fiyat onerirler belki.
Bilmiyorum ki canim belki ilkokulda anaokuluna da devlete calistigim ilceye goturmeyi dusunuyorum iyi bir okul acildi orada da bakicimiz getirir götürur diye dusunuyoruz simdilik. Ilkokulu planlamadik henuz. Burada basak koleji bahcesehir doga koleji falan da var. Bakalim.

Bilmiyorum ki canim belki ilkokulda anaokuluna da devlete calistigim ilceye goturmeyi dusunuyorum iyi bir okul acildi orada da bakicimiz getirir götürur diye dusunuyoruz simdilik. Ilkokulu planlamadik henuz. Burada basak koleji bahcesehir doga koleji falan da var. Bakalim.

Buyuttuk de okul konusuyoruz:) Saglikla buyusun de kuzular, o gunleri de goruruz insallah.

Kızlar ıyı akşamlar bugün menüm iyi değil işin arasında karin doyurmak icin ne bulduysam yedim
sabah
2 has yumurta 10 zeytin bol peynir 2 tbe domates 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle
2 poğaça çay
Aksam
patates salatası 2 börek
şu 3lt
Egzersiz yok ama sabah 7.30 dan beri popomu yere koymadim:) birazdan yaticam

Kızlar anca geldim ayy bayılcan daha spor yapmadım menümü vereyim spor yapıp duşa girip yatacam ahhh annem yaprak saldırdı :(

Menüm

Sabah
Yulaflı krep
Peynir
Domates
Salatalık

Ara
Kış çayı

Ara
Hibiskus çayı

öğlen
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Mercimek çorbası
Domates
Salatalık

Ara
Ödem atıcı çay
Yulaflı bisküvi
3 adet ceviz

Akşam
Közlenmiş patlıcanı soğanla kavurdum çok az Salça ekledim baharatladım yedim
Yoğurt
Salatalık
Domates

Ara
Mistik

2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Jillan 2. Level 5. Gün :) ah kendimi kaldıracak halim yokk:(

Evet gercekten can sıkıcı mevzular bunlar allah iyilerle karsilastirsin diyoruz. Ilk atandigim okulda velinin biri belinde silahiyla geldiydi okula bizimle kavgaya oglu icin. Heryerde dengesiz biri cikabilir insanin karsisina.

doğru söylüyorsun, bende böyle bir durum yaşamıştım okul açılalı bir hafta oluyor tanımıyorum bile kim kim, ama okul bastılar ya

Menüm

Sabah
peynir, domates, çay

Öğlen
Balık, domates

Akşamüstü
1 kaseden az çorba (açıkmıştım nedense :))

Akşam
1 kase çorba

Akşam 1 kurabiye yedim ardından 200 zıplama, ceza peşin olsun diye :))
2-3 fincan çay
3 bardak maydonoz suyu
1 lt su

Spor
200 zıplama
150 squat
Upper body workout 10 minute

Cok tesekkur ederim bence de oyle yaparim tekrar cok tesekkur ederim.Yok birakmadim diyeti sadece bazi kacamaklar oldu arkadaslarimla bulustum.Onun disinda suyumu ictim aksamlari ve sabahlari dikkat ettim kacamak falan yapmadim.
tamam canim birakmadigina cok sevindim:)

Hmm adetin dun bitti demek tuh yav heveslenmistim bi de sen de meyillisin ikinciye ya:) nasip. Dun menu vermemisim kuzum ben uyumussundur heralde simdi zaten spor da yok :KK43: iyisinizdir insallah ben yarin yamalak okuyorum cok kosturmacali geciyir gunlerim. Esim iyi sayılır hastaneden ciktigi gibi aslinda bi fark yok. Cuna dikisler ucin gidecegiz hastaneye dr ile gorusecegiz bakalim.
ay evet galiba meyilliyim 2.ye Busem:)
kalabalik aileyi seviyorum.
birde inanmam hic boyle seylere Allah bilir tabi de bugun eglencesine, sac telimi alyansima baglayip kac cocugun olacak testi yapti bir arkadasim.
3 oglan cikti:)
yandik yanii:)

Ozge cok sagol mesela duzeli yapsam yaza kadar biraz topatlar mi acaba ya cok vahim durumda
kesinlikle toparlar canim, en guzel egzersiz sinav gogusler icin:)

Eline saglik ne zamandir workout yoamiyordum bugun 1 e baslayacagin gogusleri de yapacagim oley
supersin:)

TEsekkürler özgem bugün basliyorum hergünmü yapiyim haftada üc dört gün yeterlimi canim
ablacim bol bol adimliyorsun zaten haftada 3-4 sefer yeterli olur.
2 hafta bu egzersizi yap yenisini paylasayim sonra :)

@Hayaller35 nasil oldun ablacim? Oglusuna da sanada acil sifalar...

Yawrukush Yawrukush gecmis olsun Özgem, üsütmüs olabilirsin dikkat et kendine gülüm. Papatya cayi ic...
Kalp atislarini duyamadim gülüm, doktor sadece ultrasonda gösterdi ama o bile icimin rahatlamasina yetti cok sükür.
17791. sayfayi tarihe yaziyorum :) müthis egzersizler paylasmissin kuzum, ellerine saglik :)

@seyhan77 hediyelerini güle güle kullan ablacim :)

Mavibocuk Mavibocuk kuzum insallah biran önce regl olursun, stres yapmamaya calis. O anlattigin olayda da bence dogru olani yapmissin mavisim.

Slm09 Slm09 ablacim allah tez vakitte sag salim kavustursun insallah.

@Saadetim33 yegeninde bir sey cikmaz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.

@zey zey esin nasil oldu gülüm? Senin bulantilarin gecti mi?

haeshin haeshin abla kizlar nasil?

İyiyim gülüm annen geliyormuş oh ne güzel :KK66: sen nasılsın kuzummm :KK19:
insallah birdahakine guzelim, kalp atislarini duyarsin, cok heyecanli oluyor:)
Kayinvalidenler ne yapti ogrenince cok merak ediyorum:)

iyiyim canım şükür çok sağol sen nasılsın mideni üşütmüşün geçmiş olsun

Gerçekten unuttuğunu düşünmeye başlamıştım :)) Çok teşekkür ederim düzenli yapacağım kesin :))

Çok geçmiş olsun canım iyi olsunda kuzucuklar sporunu yine yaparsın
yok canim yok unutur muyum hic ama araya haftasonu girdi, esim grip oldu, misafirlik derken anlarsin halimden guzelim:)

Canim cok iyi kahvaltı yap 2 yumurta bol zeytin ve peynir ye acikmazsin ozaman.
bitki cayi ne iciyorsun merak ettim:))
Günaydın millet
isim çok bugün malum yarın dis bugdayimiz var :)
ohh kolay gelsin guzelim.
bitti mi hazirliklar:)

Canim gunaydin deniz atesli biraz ondan huysuz kardesine su atti vuruyo durup durup babalari da kiziyo ben arada kaldim imdaaaat
simdi nasil canim kuzun??

Kullanıcı Adı :eek:yyyyy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1/5ay
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel olmak için :)
hosgeldin aramiza canim:)
ben Ozge,27 yasindayim,evliyim,1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, suan ev hanimiyim:)

Günaydın kızlar :))

Yawrukush Yawrukush canımm Rabbim iyilerle karşılaştırsın heryerde varyaa kötü insandan herşey beklenir yaaaa
evet canim her yerde kotu kalpli insanlarar rastlamak mumkun:(

Özgem nasıl özendim sana bi bilsen annenle hasret gider . Zira bu aralar çok hassaslastim anne konusunda hergün konuşuyorum ama burnumun direği sızlıyo o dereceyim.Bisiklete alıştım açıyorum dizi oturuyorum önüne . Keşke daha onceden alsaydim.

Emeğine sağlık gülüm.

Geçmiş olsun canım. Daha iyiymiş esin şükür. Ortalık hastalık kaynıyor.

Geçmiş olsun busem. Nasil şimdi prenses?

Cane mın onu ultrason da görmek bile mükemmel duygu . Bu Avrupa tuhaf o konuda. Ben hamileligimi öğrenince biraz kanamam olmustu biraz da numara yaparak acile gittim sirf bebeğin kalp atışını duymak için. Yoksa randevu veriyor bilmem ne zman gel o zman ultrasona bakarız diye.

Hoşgeldin.

Kesinlikle sütü arttıran en önemli şey şu. Ayrıca eğer emzirirken susuyorsan bili sütun yariyor bebegine. Bunun yanında dereotu ve kimyon ekle yemeklerine.
canim benim 25 gunlugune geliyor.
en son doguma gelmisti, Akin kolikti, ilaclar, aglama krizleri:(
annemle hic ilgilenememis, hic gezdirememistim.
bende okadar heveslendim ki insallah senin anneciginde gelir.
ki benim annem 18saat yolu geliyor, sizin coook daha yakin Sibelimmm, insallaah...

Benim alanım degil ama kişisel fikrimi söyleyebilirim canım. Organik tarım var, yapılıyor ancak nispeten kuçuk olçekli. Arz talep meselesi. Organik tarım zahmetli ve masraflı bir iş. Tuketiciler de fiyat odaklı olduklarından talep görmüyor. Neden ona 2 kat fiyat verecegim, benim yediklerim de saglıklı diye düşünüyor tüketicilerin çogu. Sadece %16 (yanılmıyorsam) kesim organic gıdaya yöneliyor. Bu da maalesef sınırlı üretime neden oluyor.

Gözün aydın canım:)

Nasıl gecti akşamın gamzelim:)

Nasılsın bir tanem?:)

Hoş geldin gülüm:) Her akşam yedigimizi içtigimizi ve egzersizimizi liste halinde yazıyoruz. Birbirimizin menulerini de takıp edip yardımcı olmaya calışıyoruz. Cuma sabahları wc sonrası, kahvaltıdan once çıplak tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz:)

Nasılsın çiçegim, haftasonu kacamakları telafi oldu mu?:)
canim organik tarim abdde bayagi buyuk olcekli yapiliyor.
ancak denetimleri devlet tarafindan yurutuluyor ve cok sIkI denetimler oldugunu dusunmuyorum yaptigim arastirmalar dogrultusunda.
ki organik gidalarada mecburen kimyasal ilaclar kullaniyorlar bocekler vs icin, tek farki daha dogal olmasi.
bilmiyorum aklim cok karisik bu konuda...

Sunmaya çalışıyorum:p
nasil durumlar canim, yarin buyuk gun, sen eminim kolaylikla halledersin Demetcim:)

merhaba arkadaşlar
dün dedim hem dr gideyim hemde kızımı sinemaya götüreyim
çıktık evden sinema yemek dr derken gece geç geldik ama sağlıklı beslenme güme gitti
kulaklarım bayağı kötü olmuş boğazımda dr iğne verdi
yedim penisilini kendime geldim biraz

dünkü menümü yazayım
sabah 09.30
1 yumrta, salatalık domates,
1,5 dilim çavdar, zeytin, peynir

akşam 16. 00
2 lahmacun, ayran

17.30 sinemada mısır

spor yok 1,5 lt su

şimdi geçmişe bakayım
gecmis olsun ablacim..

günaydınlar mı diyim ne diyim aksam ugrayamadm çok hastayım malesef feci üsüttüm yattım erkenden sabahta işe geç kaldm aferin alınca cok uyuttu

ben dun menumu yazmıstım ama yinede yazayım
sabah 2 dilim kk dan biraz buyuk peynır
5 zeytn
salatalık
2 haslamıs yumurta
oglen salata bolca
1 kase nohut
aksam sebze yemegı ve salata ekmek yok
sporda yok hasta oldgm ıcın uyudum

çok geçmiş olsun yaaa bahcede mangal keyflıdır ama bu havalarda ıyıcesaret vallahı umarım bir an önce toparlarsn kuzum

oyy kek birazcık kaçmış neyse yavaş yavaş azaltırsın iyi diyetler canım

menü süper vallhi bide 45 dkka egzersiz iyi enerji toplamışsındr

eyvah sen iradeni koru hedef e son 4.5 cok heyecanlı

ya valla doguruluk yanlıslık göreceli bence yanlış değil sizin müdürde yani şte bu olayı sevmıorm özele gidio onda para vardır böyle mantıkla gttgmz sürece bir noktaya varamayız ne blıo parası oldgnu belkı zorla okutuo ozel dedgnde artık faiş paralar dıl yanı ozele vercek kadr vardr dershanede kasıcaktr ama egıtımı yarım kalmasn dıe bı mıktar daha gözden cıkarmstr

vucut alısıo yavasca devam durmak yok

geçmiş olsn tekrardan

videolar cok işime yarayacak cok saol yawrukusum

aa hadi kolay gelsin ben yapamamıstım ama çok keyfli bsy bence

2 cocgunmu var allah kolaylık versn tum gun onlarn peşinden koşmakta bence bir spor

evet kesinlikle katılyrm bol su ve yeşillik yemek süt yapar oyle tatlıymıs kompostoymus ne bılım baklava börek kilodan baska bsy yapmaz bilimsel oalrk acıklama var sutu yapan sadece su ve takvıye olarak yesıl bıtkıler özellikle dereotu

ay valla cocuklarn atesı oldmu annelrn dunyası basına yıkılıo cok zor oluo
gule gule yap canim egzersizlerini, cok da gecmis olsun guzelim...

Annem geliyormuş canım çok sevindim boş boş hasret giderin artık günü bellimi
sagol canim benim 25 gun sonra burada insallah 21 subatta:)
tasinmamiza yarfima gelecek sagolsun 25 gun kalacak insallah:)

canım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama tabi sizler kadar aktif olamıyorum ama, listeye giremesem bile çok üzülmerm neticede motivasyonum arttı kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum ve kilo veriyorum

kolay gelsin gerçi diğer sayfalarda opkudum bitirmişsdin bile

çok güzel bir duygu demi
gözün aydın canım umarım bebeğini sağsalim sorunsuz kucağına alırsın

çok geçmiş olsun canım, oğlunun ilaçlarından kullanabilirsin

aynı ben yalnız ben pc den okuyorum oda gitti gidecek

hoşgeldin aramıza

bu sözleri duymak insanın moralini yerine getiriyor ama aynı zamanda insanın rehavete kapılmasında neden oluyor aman dikkat et canım

geçmiş olsun

geçmiş olsun

bence çok doğru çocuğunu özel okula götüren insanlar illahi zengin diye birşey yok neticede memurmuş adam

ay bende çok üzülüyorum yazık çocuklara yarışi atı gibi
ablacim gayette katilim sagliyorsun:)
cocuklarla bu kadari bile iyi:)

İyiyim gülüm sen nasılsın. Eşimle bu soğukta midyata geldik biraz doğu turu yapalım dedik
ohh ne guzel canim, iyi eglenceler:)

Kızlar tel de sorun okuyor akinti yapamadım bir türlü. Süt icin tavsiyelerinizi dinkeyecegm. Bol su yesillik ok. 'u biz yürüdük geldik bu soğukta kizinlaa. Umarım yorum çıkar kaç dk dir yaziyorum
canim sut icin bol bol su icmek ise yariyor.
ben et, balik, tavuk cok tuketiyordum sutumu arttiriyordu.
tahillardan da yulaf ve bulgur bende mucizevi etki yapiyordu.
birde bir ara sutum cok azalmisti bira mayasi tableti kullanmistim, hap seklinde oda cookca arttirmisti.
bitki cayi gune 1-2den fazla tuketmemeye calis, emzirirken cok onermiyorlar.
ama rezene, sut cayi, gaz cayi icebilirsin rahat rahat:)

Kixlar bugun orucum borclarim cok gecen ramazandan
Allah kabul etsin canim:)

Ne guzel is, ozendim sana:) Gerci ben de subatin 29 u bir hafta adanaya kacacagim. Gorevlendirmesi var orada, ben de bu vesileyle bebek severim:) Yarin 4 te canim.
ohh mis gibi kokar o bebis halasi:)

İyiyim canım, doktorluk birşey yok geçti bile :)

Çooook sağol canımmm :)
Hepsini yapamam belki ama 1 tanesini seçip günlük yapabilirim,..
Canım, öğretmen olarak sana sorayımm, nasıl şınav çekebilirimm ? Kollarımın Gücü yetmiyor, yani başlar başlamaz rahat şınav çekmeyi beklemiyorum tabi ama kendimi nasıl alıştıra bilirim onu öğrenmek istiyorum..
canim ilk once duvarda sinav cekmeye basla..
sonra masa ya da sandalyeden destek alarak yaparsin.
sonra yerde dizlerin bukulu sinav cekersin, paylastigin videodaki gibi.
en son artik kol ve omuz kaslarin yeterince guclenince normal sinavi yaparsin rahatlikla:)

Menu bildirimi (orucum)
Aksam
Musakka 1 tabak
Ayran 1 su bardagi ( tuzsuz tabi )
Salata bol limonlunzeytnyagli 1 kase
1 litre su icebilirim o saatten sonra anca
Yarm saat yuruyus
gayet guzel canim:)

Yaa aldirsaydim keske pazara gitmisti annemler ya kotulasti biraz cikarmaya da basladi uyuyamadi da zencefilli bal verdim sabah ilac vericem galiba aksama
Hay Allah aklim sende nasil oldu Deniz canim??

Sabah
Menemen
3 dilim cavdarli ekmek
Ara
Elma
Ogle
Yogurt
1 dilim cavdarli ekmek
Ara
1 dilim kek :KK43:
Aksam
Corba
Egzersiz cok az yapabildim. 2.5 lt su.
canim kekle ekmek miktarini biraz azaltsan cok guzel olur:)

tamam canim birakmadigina cok sevindim:)

ay evet galiba meyilliyim 2.ye Busem:)
kalabalik aileyi seviyorum.
birde inanmam hic boyle seylere Allah bilir tabi de bugun eglencesine, sac telimi alyansima baglayip kac cocugun olacak testi yapti bir arkadasim.
3 oglan cikti:)
yandik yanii:)

kesinlikle toparlar canim, en guzel egzersiz sinav gogusler icin:)

supersin:)

ablacim bol bol adimliyorsun zaten haftada 3-4 sefer yeterli olur.
2 hafta bu egzersizi yap yenisini paylasayim sonra :)

insallah birdahakine guzelim, kalp atislarini duyarsin, cok heyecanli oluyor:)
Kayinvalidenler ne yapti ogrenince cok merak ediyorum:)

yok canim yok unutur muyum hic ama araya haftasonu girdi, esim grip oldu, misafirlik derken anlarsin halimden guzelim:)

ohh kolay gelsin guzelim.
bitti mi hazirliklar:)

simdi nasil canim kuzun??

hosgeldin aramiza canim:)
ben Ozge,27 yasindayim,evliyim,1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, suan ev hanimiyim:)

evet canim her yerde kotu kalpli insanlarar rastlamak mumkun:KK43:

canim benim 25 gunlugune geliyor.
en son doguma gelmisti, Akin kolikti, ilaclar, aglama krizleri:KK43:
annemle hic ilgilenememis, hic gezdirememistim.
bende okadar heveslendim ki insallah senin anneciginde gelir.
ki benim annem 18saat yolu geliyor, sizin coook daha yakin Sibelimmm, insallaah...

canim organik tarim abdde bayagi buyuk olcekli yapiliyor.
ancak denetimleri devlet tarafindan yurutuluyor ve cok sIkI denetimler oldugunu dusunmuyorum yaptigim arastirmalar dogrultusunda.
ki organik gidalarada mecburen kimyasal ilaclar kullaniyorlar bocekler vs icin, tek farki daha dogal olmasi.
bilmiyorum aklim cok karisik bu konuda...

nasil durumlar canim, yarin buyuk gun, sen eminim kolaylikla halledersin Demetcim:)

gecmis olsun ablacim..

gule gule yap canim egzersizlerini, cok da gecmis olsun guzelim...

sagol canim benim 25 gun sonra burada insallah 21 subatta:)
tasinmamiza yarfima gelecek sagolsun 25 gun kalacak insallah:)

ablacim gayette katilim sagliyorsun:)
cocuklarla bu kadari bile iyi:)

ohh ne guzel canim, iyi eglenceler:)

canim sut icin bol bol su icmek ise yariyor.
ben et, balik, tavuk cok tuketiyordum sutumu arttiriyordu.
tahillardan da yulaf ve bulgur bende mucizevi etki yapiyordu.
birde bir ara sutum cok azalmisti bira mayasi tableti kullanmistim, hap seklinde oda cookca arttirmisti.
bitki cayi gune 1-2den fazla tuketmemeye calis, emzirirken cok onermiyorlar.
ama rezene, sut cayi, gaz cayi icebilirsin rahat rahat:)

Allah kabul etsin canim:)

ohh mis gibi kokar o bebis halasi:)

canim ilk once duvarda sinav cekmeye basla..
sonra masa ya da sandalyeden destek alarak yaparsin.
sonra yerde dizlerin bukulu sinav cekersin, paylastigin videodaki gibi.
en son artik kol ve omuz kaslarin yeterince guclenince normal sinavi yaparsin rahatlikla:)

gayet guzel canim:)

Hay Allah aklim sende nasil oldu Deniz canim??

canim kekle ekmek miktarini biraz azaltsan cok guzel olur:)

Sagol canım, denicem artık :))
Gerçi niye istiyorum bilmiyorum ama rahat şınav çekmeyi öğrenmek istiyorum :)))

Menümü de yazayım özge sarı kartı göstermeden :)) uyuya kalmışım ilaç ağır geldi
Sabah tost çay 1 tk bal
Ara 1 muz 1 çb laktozsuz süt
Ara yarım kase mısır gevreği laktozsuz süt
1 elma 7 fındık
Akşam 1 dilim ekmek küçük tabak karnıbahar 1 kase tavuk suyu çorba
Su 2 litre
Spor yapamadım gücüm yok burnumda fena

Back
X