- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Nasil gecti yürüyüs :)slm kızlarr ben geldimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil gecti yürüyüs :)slm kızlarr ben geldimmmm![]()
Saol canım, kettler die bi marka bakmis eşim Alman mali diye ondan alayim diyor. Digerlerinin çoğu çin uretimi diyor ama bilmiyorum bakalim nasipOkullularsa onlar yokken 1 saatte egzersizini yapar dusunu alirsin gulum. Iyi bir marka al, uzun yillar guvenle sorunsuz kullan. Hayirli olsun simdiden.
çok iyiydi ebru ya küçücük odada yürüyüş yapmaktan feci sıkılmıştım hava miss ti ya 3 saat miss tertemizz havaNasil gecti yürüyüs :)
Günaydın geçmişe cok bakamadım özge gozun aydin buse gecmis olsun demet istedigin gibi olmuştur sunumun inşallah ben iyiyim spor kısmı hariç yeme içme kısmı gayet iyi benim yasim size göre bayağı büyük yani kilolarimi sizin kadar kolay veremeyebililrim ama size şunu söylemek istiyorum sizinle beraber olalı Sağol busecigim karnim tok boğazıma kadar nefes alamıyordum rahatladım hic aç mı kalırım sıkıntım yok su içiyorum kayısı yiyorum acikinca tek sıkıntı sporu düzene oturtamadim sizlerin yaşındayken anında verirdim kilolarimi ancak şimdide koruyorum kilomu zamanla vereceğim e inanıyorum
Kendinize iyi bakin![]()
Demet ya gotururum ya da evden cikmadan tartilcam oraya da varimdmca tartilcam aradaki farka gor3 hesaplucam cumayi
Yavrum benim kiyamam ne yuttu acaba seher bi oyuncaklari falan dikkatle kontrol edin kakasindan cikar zaten. Bizimkilerde kulaklik llastigini yutmustu ikisinin de kakasindan cikmisti. Eve misafir geldi sonucta yere hersey dusmus olabilir boncuk düğme vs. Cok gecmis olsunKızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima![]()
Cok iyi yapmissin kuzum, iyi gelmistir tabiçok iyiydi ebru ya küçücük odada yürüyüş yapmaktan feci sıkılmıştım hava miss ti ya 3 saat miss tertemizz havaşehrin bir ucundan bir ucuna yürüdüm
![]()
Bizim vardi sattik ama kullanmadigimizdan degil gecen sene annemler cocuklara bakti bizde kaldilar odada yer yoktu annemin talimatiyla satildi:))))D3S1R3
Canim o.zaman soruma muhatap buldum demektir.
Eşim saolsun beni cok azimli gorunce sevgililer gunu hediyesi koşu bandi alalyim sana istermisin dedi ? Ben cok sevindim tabi ama herkes kullanilmiyo bi kosede kaliyo filan diyo. Pisman olmam degil mi ? Evde ayni hizda surekli yurumek cok cok iyi olur die dusunuyorum ben ama
Sibel kres cocuk icin de senin icin d3 iyi olur. Sana sorcam hep unutuyorum evde turkce mi konuşuyorsunuzCanım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?
Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?
Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.
Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.
Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.
Allah kabul etsin canim.
Sağol ablacim.
Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.
Noo bir esra vardi bi zamanlar severdik yazik oldu demete carpti :)))))Tm yuzdede yarisacagiz zaten, duman edecegim seni:) Bisiklette de boyunun olcusunu alayim![]()
Ayyy hadi bakalim saglikla alsin ilk nefesini kendisiyle beraber umut mutluluk guzellikler getirsin elacikBenim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
Salyangozlar takimi dicem yanlış anlasilacak yavas ama emin adimlarla hedefe ulasma manasinda @seyhan77 anlar :)Ilk ben onereyim:
Kelebekler Takimi![]()
Hay allah ya cok gecmis olsun elektronikle alakası ne kiKizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
Iyiler atesleri az bugun sicaklar ama zencefil bal limon verdimKızlar selam
S shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
@Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
haeshin kızlar nasıl oldu canım
Benimkiler de everesti.gecti uzaya yollandi ve ben karsilarinda bisiklet suruyorum su anda oh sefam olsun :)))Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek
teşekkür ederim canım evet dediğin gibi soğukkanlı olabilmek ben koptum biraz babası daha iyiydimerhaba arkadaşlar
bu gün tadilat var evde
mutfak çekmecelerim takılıyor marangoz gelip bakacak
soba dolmuş temizliyeceğiz eşimle
iş çok yani
D3S1R3 canım ne güzel yegen geliyor, sağlıkla gelir inşallah
inan insan kendi çocuğu gibi seviyor
S shrrr canım geçmiş olsun, sanırım en önemlisi soğuk kanlı olabilmek
Sağol canım benimMerhabalarrrr
Çok geçmiş olsun canım...
Hadi gözün aydın ablam şimdiden :)
Sağlıkla doğsun inşaAllah![]()
Sağol canım nasıl korktuk anlatamam dediğin gibi sadakamizi ayarladikKızlar selam
S shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
@Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
haeshin kızlar nasıl oldu canım
sagol csnim benim bilmiyorum ne yuttu ama bişey yuttu.dediğin gibi kakayi bekliyorum.Yavrum benim kiyamam ne yuttu acaba seher bi oyuncaklari falan dikkatle kontrol edin kakasindan cikar zaten. Bizimkilerde kulaklik llastigini yutmustu ikisinin de kakasindan cikmisti. Eve misafir geldi sonucta yere hersey dusmus olabilir boncuk düğme vs. Cok gecmis olsun
Bakalim napicaz, o bu neyse de profil resmine cok güldüm..Bizim vardi sattik ama kullanmadigimizdan degil gecen sene annemler cocuklara bakti bizde kaldilar odada yer yoktu annemin talimatiyla satildi:))))
Ama soyle ki hamileyken kisa geldi butun yuruyuslerimi onda yaptim. Esim cok duzenli kullandi gorumcem kullandi hatta bi kere bozduk tamire gitti geldi. Ustunden inilmedi. Yani tamam3n sana bagli kullanim.
çok iyiydi ebru ya küçücük odada yürüyüş yapmaktan feci sıkılmıştım hava miss ti ya 3 saat miss tertemizz havaşehrin bir ucundan bir ucuna yürüdüm
![]()
Hay allah ya cok gecmis olsun elektronikle alakası ne ki
Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
Kizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
Benim ütülerim mount evereste rakip![]()
Misafirim geldi canlar:)