Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok iyiyim ablacım sabahtan enerjik kalktım bugün dün çok kötü uyudum abla tatlıdan saonra baya midem bulandı yemiye yemiye demek ağır mı geldi neyse o_Obende sabahtan spor yaptım vucut rahat etsin dedim:KK66:
En güzeli canim bende sabah bir saat spora gittim enerjik yapti spor beni

En güzeli canim bende sabah bir saat spora gittim enerjik yapti spor beni
eşim diyor sen 50 kiloda olsan spor der durursun bir süre sonra insan zihnen de sırf rahatlamak için spor yapıyor ama bazen evde yapmaktan sıkılıyorum işte:KK51:havalar yavaştan ısın sa da artık diyorum ama kış sürer daha

Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)
Ay ablam benim sen ne tatlısın öyle, haftanın birincisi olmasanda gönlümün birincisisin ❤️ Hiç takılma sen o seni üzen ismi lazım değil kişilere :)

Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)

Sana küsmedim ismini vermiyim (ebrulim ve saricicek) onlara küstüm
canım ablam benim seni çok seviyorum:KK60::KK60:

Ay ablam benim sen ne tatlısın öyle, haftanın birincisi olmasanda gönlümün birincisisin ❤️ Hiç takılma sen o seni üzen ismi lazım değil kişilere :)
.bak hele bak bak nasıl geri çekiliyor melek melek :)))

Iyiler atesleri az bugun sicaklar ama zencefil bal limon verdim
Iyi hadi canım biraz iyi olmuşlar
Benimkiler de everesti.gecti uzaya yollandi ve ben karsilarinda bisiklet suruyorum su anda oh sefam olsun :)))
Hahaha sefa olsun tabi uzaylılar ütüler artık veya bi sistem olcak sen pedal çevirdikçe ütülencek :))
En sevmedigim ev isleri Top 10 listesinde birinci sirada ütü yer aliyor :)))
Ablacim 1 saat ütü = 150 kalori :)
Oh iyi benim 300 e yakın gitti o zaman:)

hadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler:KK46:

çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo

ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın

hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere

kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olur :KK73::KK73: spor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm:KK6:
Iyi eğlenceler canım
ya ben bsy danısıcam bnm 2 ay önce saclarm kırmızıydı herkes cok guzel olmus falan dedı ama ıcıme sınmedi bakıra döndüm şimdi tekrar kırmızı yaptrsammı bılemedm reim atablıomuyuz buraya atsam yorum yapablrmsnz o_Oher türlü yoruma acıgım smdı cırkın olmstr ama soyleyemıolardr dıe dusundm hep begenen herkes ıcın
Resim atabilirsin tabi yorum yaparız :)
Kim küstürdü seyhan abla mı çıksın karşıma yarışalım onunla bu hafta :KK11:

Ben seni tutuyorum melindayla yarisinda ama sen de cok dagittin bu hafta bilmem sorumlulugumu almalisin

ay tekrar cok gecmıs olsun,
valla perşembeleri dil biz hafta sonları bile oturmya gtmeiz ki davet bile etmeiz kolay kolay karı koca calstmz ıcın bırbıbırımze ve bebgmze vakıt ayırırız bu extrem bsy oldu babanişin d.günü oldgu için ama pasta bile yemicem hamurlu agzma surmicm ıste salataydı küçük aperatf mezelerdi minik bi tabak bsyler yerım dıe dusundm smdı sen oyle dedn e ben ne yicem :kk77::KK6:nese ılla hafıf yıcekler vardır z.yaglı falanbulcam kendıme gore olanını...

tebrik ederm kaac ay da mezun oldun

ay kiyamam kiz hic bisey yeme demiyorum ama zamanla buraya gore aliskanlik yapiyorsun.
ben 2014te 5. takimdayken subatta basladim haziranda mezun oldum canim
64.5 le basladim 56 kusurle mezun olmustum. ama cok saglam kilo verdigim icin daha sonrasinda sapitsamda kilo almadim simdi bi kac kilo fazlam var onlarida verimde

Gecmis olsun zeynepcigim

sagol ablacimm

KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni :(

Eklentiler

• IMAG1305.webp
    IMAG1305.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 44