- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Hemde ne dagitma tüh yaBen seni tutuyorum melindayla yarisinda ama sen de cok dagittin bu hafta bilmem sorumlulugumu almalisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ne dagitma tüh yaBen seni tutuyorum melindayla yarisinda ama sen de cok dagittin bu hafta bilmem sorumlulugumu almalisin
Tebrikler özgem harikasın ♥KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni![]()
Al elifim ölcülerini tartiya cikmaya korkuyorum ben yaasSizi gidi yaramazlar napayım ben bunlara abla biri bebiş bekliyo yakında karnı burnuna değcek zati :)))
Esra da bu hafta benle yarışsın alayım boyunun ölçüsünü
Evet öyle olmustuAnlarsin tabi pembe salyangoz olarak seni yenip hedefe ulasmadim mi :))))
KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni![]()
200 gr fazlam var ablam :)Mezunsun sekerim![]()
sagol saadetim:)Tebrikler özgem harikasın ♥
200 gr fazlam var ablam :)
ben mezun bile olsam cok degil 1-2 aya takima geri donerim.
annem geliyor 20gun sonra o burdayken davul gibi sisirir beni
gelir verdigim tum kilolar..
sagol kuzum :)TEBRİKLER CANIM![]()
canim egzersiz yapmadigin icin gitmedi kilolar:)Ben de bugün tarıldım yarın tartılmicam, değil yarın cumaya kadar hiç tartıya yakın gitmem..
Yine 57.0-sin diyor, ben bu hafta nelerden kaçtım yemedim bu tartının haberi yokk
O kadar dikkat ettim ama olmadı, hafta içinde inmişti 200-300 gr kadar ama yine aynı..
Regl olmasam kurtulamicam anlaşıldı![]()
gitmek yok zatenn gitmeeeeeem:)Gitme o zaman biryere madem döneceksinn![]()
Bence oyle yap anne esittir fazladan kilo alimi biliyorsun. Tr den biseyler getirecek mi yiyeceko degilde DemetcimD3S1R3 acaba 53e mi ceksem hedef kilo mu?
annem gelene kadar versem 2 kilo daha??
ne dersiniz canlar??
geçmiş olsun tekrar, umarım tahliller iyi çıkarKizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
tebriklerr gülümmmo degilde DemetcimD3S1R3 acaba 53e mi ceksem hedef kilo mu?
annem gelene kadar versem 2 kilo daha??
ne dersiniz canlar??
geçmiş olsun tekrar, umarım tahliller iyi çıkar