• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

papatyam ben 2 öğün besleniyorumm. Karatay yapıyorum kuzubalım

canımm hoşgeldin nerelerdesinn, nasılsın ?

ayy gözün aydın canımm

saol minnoşum, kız çok tatlı benimm can kayınvalidemm, ben serseriyim uğraşıyom annemle.

canım trakya da da çok kullanılır ''kızan'' kelimesi. Genel de çocuklar için kullanıyorlar.

ayy yok sağolsun çok düşkün. yok aslında büyük çocuklara daha düşkün. sadece sevme kısmıyla ilgileniyor. aman napsın anneler de zaten büyütüp göndermişler şimdi dinlenme zamanları

aaaa bayılırım majkimmm soka yaa her zaman favorimdir. ( o neydi gız)
Buralardayım asyam arada yokluyorum sizi. Sen nasılsın oglana gözlük almışsin. Güle güle taksın paşa.
Cümleten günaydinlar :)

Sükür cane hersey yolundaymis, prenses de büyüyor Rabbime hamd olsun ♥
Sen nasilsin? Yakisikli pasam napiyor :)

Hosgeldin asmu :)
Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))
günaydnlarrrrr

ahaha cok guldum ilahiii seniii

valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.

iyiyiz kzuucum sen nasılsn?

geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah

ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)

evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?

ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem

kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam

aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn

ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk

ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah

tebrıkler kızlarrrr

teebrıklerrr

he ıkı ogun beslenıosn güzelll

ay yok be sıze bsy demedk

dogru gtmek lazm dimi heheehh

cok guldrdn benı hee vallahi

maşallah enişteye hamarat enişteleri severm

güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh

günaydn babyyy

Ben de aynı fikiedeyim asya_01 asya_01 defalarca söylüyoruz takma diye ama Asya bizi dinlemiyor. Canı sağolsun ne diyelim.

Bu arada Kasım anneleri topiginde herkes hamile nerdeyse nenam:)))))

D3S1R3 D3S1R3 ablam görüşemiyoruz? Almanya tatilinde yaklaşıyor sanırım?

haeshin haeshin kuzum nasılsın?

@Saadetim33 canım göremiyorum seni epeydir. İnşallah her şey yolundadir?

teşekkür ederim.
30günlük programı alabilirmiyim.
yoksa netten mi bakayım.
bu squat günde 10+10+10 yapsam yeterli mi
Rica ederim canim...
Buyur level 1

level 2

level 3
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

Squati baslangic icin 3 kere 10'ar setler halinde yap ve her ikinci gün 1-2 tane daha ekle :)
Kaptanim arkads 49kg ne zorlanmasi onda diz die biside yokturki :KK70:
Kuzum 49 kiloluk bir insanda fazla yag bulunmadigi icin belki kemikler sürtüyordur :confused:

cok şükür canım biraz üşütmüşüm haftasonu ama yataklık olmamak için elimden geleni yapıyorum sen nasılsın tatlım
Gecmis olsun zeynebim
Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))
Sagolasin bitanem ♥
Aksiyon, macera iyidir kiz yaslandirmaz insani :) Oglusun seni fit tutuyor iste ne güzel :)

Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)

edsofi edsofi eksi gormus:KK76: Takim bu hafta derece yapar o zaman:)

B belindamm nasilsin esmer guzelim?:) Okuyorum sen yazdikca firsat olmadi alinti yapmaya. Pasan da iyi sukur:) Bu sene hicbir yere gidemiyorum maalesef. Ilk yil izin vermiyorlar. Seneye 20 gun hakkim var...

hmm ben merak etmeıoruum trabzonu gtmeye gerek yok ahahah bi rizeyi merak edıorm kısmetse bi zaman giderim artık eşimde trabzonluda trabzonluyum demez o istanbulluymus ahahaha tatlı kocam yerşm onu özledm bak şimdi kocamı

ahaha yerim seni ben tatlişkosu ama napim sakadan anlıosn dıe yapıorm baskasına yapamam ki bi sen bi ben ahahahaahha

:KK70::KK70::KK70: koptum yalnızzz çok fırlamasn

bnmde 5. kat ve 1 haftadr asansör bozuk ımdattttt:mad:
Aman merdiven cok korkma fazladan erimezsin :D ben bide benim pasa zade kucagimda oluyor ple cikiorum hicte sikayetci degilim on numara bacak sporu tatlim. Bu arada rizeliler trbzonlular cok cekisirler birbirlerini pek hazetmezler nedndr bilmem :D ole duydum :) tabi oranin insanlatindan bahsediorum . benm esimde cogu akrabalrini bilmez . 12 yasinda gelmis izmire . ama nerelisin diolar mesela trbzonlu karadenizliyim diyince ayri bi hosgoru gosteriolar esimin ailesine . cok kisi karadeniz hayrani . karadeniz insanlarina hayranlar . ben orda gordugum neseyi hareketliligi ictenligi (tabi delikoduda bol:). Dans allahim hic bi yerde gormedim. Dugunu trbzonda bi otelde yaptik horondan mubarek bina sallandi kolbastilar cok farkli hareketli bi dugundu muhtesemdi . burda diorum en farkli benm dugunum hih die hava atiom :D bence gitmelisin gezmelisin zaten rize tebzon yakin ben nisanliyken gitmistim 5 sene oldu bu yaz oglumla gitmeyi dusunuorum bakalim allah nasip ederse

Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)

edsofi edsofi eksi gormus:KK76: Takim bu hafta derece yapar o zaman:)

B belindamm nasilsin esmer guzelim?:) Okuyorum sen yazdikca firsat olmadi alinti yapmaya. Pasan da iyi sukur:) Bu sene hicbir yere gidemiyorum maalesef. Ilk yil izin vermiyorlar. Seneye 20 gun hakkim var...
Yok canm kaptanim okdarda degil hemen hemen gunluk 100 gr eksi goruorum :) okdarda deelll derece falan :D

Bu da sennnnn, cidden 49 olamazsın sanırımm :KK70:
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
  3. İdeal Kilonuz: 55 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 27.5 kg / metrekare

Nasil hesapladin kiz bunu?

Bu da sennnnn, cidden 49 olamazsın sanırımm :KK70:
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
  3. İdeal Kilonuz: 55 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 27.5 kg / metrekare

Ahahahah sen bana sor :D benim omuzlar falan cok genis esim dio sen bi agirlik calissan varya haltercileri halt edersin :D

Kiz ben kac metrekareymisim anlamadim :D 3oda bi salon :D

Back
X