Herkese merhabalar canlar,
Alisveris, esimin is yerine ugramaca vs derken anca bu saate yetisebildim.
Alintilarimi yazacagim ama takimda tatsiz konusmalar olmus once bununla ilgili yazmak istedim.
Oncelikle bu takimdaki herkesin amaci kilo vermek, bunun icinde saglikli beslenip, egzersiz yapiyoruz.
Sizlere daha cok yardimi olacagini dusundugumuz icin gunluk egzersizler de yapiyoruz.
Aramizda dereceye girenleri seciyoruz.
Ben kendi adima bunun ise yaradigini dusunuyorum.
Simdi gelelim konumuza, hergun spor yapan herkes adimlarini, egzersizlerini yaziyor.
Ben sizlerden adim ve egzersiz gordukce cocuk gibi seviniyorum, halbuki kilolari siz veriyorsunuz

Ama birgun de yazdiginiz adimlari, yaptiginiz egzersizlerin adedini sorgulamadim, cunku siz yaptiginizi beyan ettiniz.
Cunku hepimiz ayni noktadayiz, birbirimizi kandirmaya ihtiyacimiz yok,biz bir takimiz.
O
Ollalla
arzucum, belki sIk adim atiyorsun, kucuk adimlar atiyorsun saatte 9000 adima ulasiyorsun.Sen bana bunu yaptigini beyan ediyorsun, bende kabul ediyorum.Takimdan gitme hususunu da kabul etmiyorum!
Asyaca
kaptanim sen bu takimin kaptanisin, tum kizlari motive eden, onlara destek olan, onlara en cok inanmasi gereken sensin, biliyorum inaniyorsunda.Sen takimda var miydin hatirlamiyorum ama bir ziplama yarismasi yapmistik.
E-brulim
guzelimle de yarismistik, ben cok inanilmaz bir sayiya ulasmistim

Belki benim biyonik hatun oldugumu dusunmuslerdir ama benim ulastigim rakamda epey ucuktu

Demem o ki birbirimizi kirmamiza gerek yok, biz bir aileyiz.Zaten eger bir art niyetimiz varsa da takimi degil kendimizi kandiririz, hedefimize ulasamayiz.
Hepinizin tek tek yanaklarindan operim