• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok tebrik esiyorum canm seni emziriyorum diede gaflete kapilip yiyip durmuosun canm massallah

atlamışım canım yazını, teşekkür ederim. bu takıma gelene kadar baya gaflete kapılıyordum :KK70: sütlaçlar kompostolar ekmekler :) kilo yapar diye de değil he canım çektiği için zaten menülerimi görüyorsun normal ayrıca şunu kanıtladım maşallah sütümde eksilme yok.... demek ki neymiş "ye ye sütün olur" = :stop::stop:
protein ağırlıklı, sağlıklı karbonhidrat + bol su:KK36:

Şifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
image.webp

Eki Görüntüle 1821903
Ya bazen dusunuorum da rabbim bize nasil esi benzeri olmayan anlatilmaz aciklanamaz nimetler vermis bolede ip uclari vermis ne kadar ne kadar yuce ve bunlat en kucugu . biz onun icin ne yapioruz dusunmemiz lazim canlar . cok guzel ne guzelliklerin icine yollamis bizi. Rabbim peygamber efendimizin imaniyla yasamamizi nasip etsin. Tabi buda bizim elimizde . akil fikir vicdan duygu hersey vermis bize gerisi bizim elimizde . cok sukur hamdolsun

Günaydınnnnnnnnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
canim sendede eksi var galba cok neselisin :)
Cumartesi-Pazar ımı aksatmazsam tamamdır:KK60:

Biraz daha belirgenleşirse eczaneye ugrar alırım saolasınc anım:KK60:

Ya hani kafada bitiyor ya.istediğimiz kadar yasak diyelim. İnsan isteyince bi an boşlukla gidebiliyo.
Cumaya bende kendimden güzel eksiler bekliyorum bakalım inşallah:KK73::KK73:
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)
Seyyyyu ben tartida harika bir eksi gordum 4gune gore iyi bir sayiydiiii:KK47::KK47::KK47:En Büyük KK
Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )

Ben bu hafta kaçamaksız gitmeye çalışıyorum spor yapmaya çalışıyorum bugün tartıldım hala sabit gösteriyo daha fazla spor yapmam lazım galiba ama ayak bileklerim ağrıyor biraz yüklenince napiim ben. İçtiğim suya limon zencefil atıyorum iki gün maydanoz da attım. Napıcam bilmiyorum.
Ah ablacım vallaha aynı durumdayız yaaa bende ne zamandır sabitleri oynuyordum geçenlerde verdim yine sabitlerdeyim :(
Allah anacağına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin canımm
Amin cümlemize tatlım

herkeslerin isimlerini yazmıssında benimkii çöpe atmıssın :KK64:

geçmiş olsun deryacım

aslında hepimiz normalizde irade meselesi tatlım beynine gerekli sinyali gönder inan zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
burayada herseyi yaz yine zamanla sırf yazmamak için takıma karsı olan sorumluluğundan yememeye baslayacaksın.

dostluğunuz daim olsunnn abesle_istigal abesle_istigal

tatlım neden özür diliyorsun ki
detaylı yazınca adımlarını benimde aklım almadı hani dakikada 200 adım falan ama ben 1,5 saatte 8500 küsür adım atıyorum hemde eşimle yürüyüşlerimde kaldıki senin adımınla bizim adımlarımız bir değil.
Sürekli evde iş yapıyorum diyorsun adımsayarın yada telin yanındaysa zaten oda adım sayılıyor.
Özgeninde dediği gibi ne yapıyorsan kendine yapıyorsun spor yaparsanda yapmazsanda ...
Ama herkesin her yaptıgı spor sana eşit olmayabilir.
Yahu en basiti biz bir arkadasımla sabahtan aksama kadar beraberdik benimle onun adımı arasında 1000e yakın farklılık vardı elbette bir kaç adım farklılık olabilir ama 1000 küsürde abartı değilmi sence ? her neyse üzmeyin tatlı canlarınızı

özgecim cok istiyorum yaa hepte niyetleniyorum ama neden düzenli spor yapamıyorum bilemiyorum
halbukisi eskiden yapıyordumm

B belindamm yahu sibelimmm 800 sguat nedir yahuuu suan evde ölü gibi yatıryo olman lazım
bacaklarını hissetmiyor olman lazım kalçanın uyuşmuş olması lazımmm
huepfend_smilie_0004.gif

uuuuu tebrikler tatlımmm

eksilerle uyanmanı tebrik ederrr sanada güzel günler dilerim tatlım :21:

Yok canım yaa öyle deme, çok fazla geldi dövülmeden bırakayım çocukluğu dedim, yoksa herkesi yazmak fikrim vardı :KK15:

@Asyaca akdeniz ateşinn oldgunu bılıorm allah yardm etsn emınım zor bır rahatszlıktır
Dahlia_ Dahlia_ canım seboroik dermatit zordur vucudumda yokta kafamda cıkıo donem donem stresten ve pireelnmiş gibi kaşınırım terleynce alalh kolaylık versn ilaçsız da düzelmio malesef
abesle_istigal abesle_istigal canım sınavında allah cok cok basarılar versn cok azımlı bırınsan gıbı duruyorsn nitekim de happy_moon happy_moon onayladı arkads oldgnuuzu şimdi öğrendim maşalalh diyelim.
@Yawrukush özgem aksamları artık daha sık ugramaya çalısıcam ınsalalh senınle baska turlu konusamıyorum cunku
bnm buguum biraz yogun birikmiş çok evragı var ara ara yazıcam ınsallah simdiden hepinizi öperim

Keşke benim de dönem dönem olsa, sürekli var maalesef. vücudumda yok da kaşımda ve kulağımda vardı, şampuanla onlar geçti çok şükür, kafam bir süre iyi gibi oldu ama yine durum aynı.. Saç dökülmesi oluyor mu sende de ? neredeyse kafamda tek tel saç kalmayacak bu gidişle..

Bol şans. rabbim emeklerini rast getirsin canım

unutmamamalıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayirdir canim niye agladin?

Gecti bitti cok sükür saol kaptanim

Allah yardimcin olsun ablam. Rabbim emeklerinin karsini versin.

Cok gecmis olsun ablacim. Insaallah bir tedavi yöntemi bulunurda sende kurtulursun.

Yok yermiyim

Allah kolaylık versin canım formasyon zor çocuk olunca daha zor inşallah başarıyla bitirirsin.

Tebrikler canlar süpersiniz.

Günaydınnn :KK200:

Sağol canım, sıfır enerjiyle uyandım ama ağrım, sızım yok çok şükür :))
Sana da iyi uykular canım :KK15:

Hadi gözün aydınn, cumaya kadar biraz daha inerseee süper olur :KK66:

Yok birşey canım, reglden sanırım ne yaptığımı bilmiyorum :KK48:

Çok sağol canımm..

Bak bu süper fikirmişş :KK48::KK48:

canım Allah kolaylık versin Hoppasunumlarında da başarılar dilerim tempo :KK71:

geçmiş olsun deryacım

aslında hepimiz normalizde irade meselesi tatlım beynine gerekli sinyali gönder inan zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
burayada herseyi yaz yine zamanla sırf yazmamak için takıma karsı olan sorumluluğundan yememeye baslayacaksın.

detaylı yazınca adımlarını benimde aklım almadı hani dakikada 200 adım falan ama ben 1,5 saatte 8500 küsür adım atıyorum hemde eşimle yürüyüşlerimde kaldıki senin adımınla bizim adımlarımız bir değil.
Sürekli evde iş yapıyorum diyorsun adımsayarın yada telin yanındaysa zaten oda adım sayılıyor.
Özgeninde dediği gibi ne yapıyorsan kendine yapıyorsun spor yaparsanda yapmazsanda ...
Yahu en basiti biz bir arkadasımla sabahtan aksama kadar beraberdik benimle onun adımı arasında 1000e yakın farklılık vardı elbette bir kaç adım farklılık olabilir ama 1000 küsürde abartı değilmi sence ? her neyse üzmeyin tatlı canlarınızı

özgecim cok istiyorum yaa hepte niyetleniyorum ama neden düzenli spor yapamıyorum bilemiyorum

B belindamm yahu sibelimmm 800 sguat nedir yahuuu suan evde ölü gibi yatıryo olman lazım
huepfend_smilie_0004.gif

uuuuu tebrikler tatlımmm

@Asyaca akdeniz ateşinn oldgunu bılıorm allah yardm etsn emınım zor bır rahatszlıktır
Dahlia_ Dahlia_ canım seboroik dermatit zordur vucudumda yokta kafamda cıkıo donem donem stresten ve pireelnmiş gibi kaşınırım terleynce alalh kolaylık versn ilaçsız da düzelmio malesef
abesle_istigal abesle_istigal canım sınavında allah cok cok basarılar versn cok azımlı bırınsan gıbı duruyorsn nitekim de happy_moon happy_moon onayladı arkads oldgnuuzu şimdi öğrendim maşalalh diyelim.
@Yawrukush özgem aksamları artık daha sık ugramaya çalısıcam ınsalalh senınle baska turlu konusamıyorum cunku
bnm buguum biraz yogun birikmiş çok evragı var ara ara yazıcam ınsallah simdiden hepinizi öperim

Çok zormuş canım. O zaman senin kardio yapman imkansız bebce sen pilates ve ya mekik squat gibi kas güçlendirici hareketler yapman lazım. Leslieye felan hiç bulaşma sen.. Bu arada Rusya'ya taşınma fikri de gayet mantıklı Can'ım :)

Allah kolaylık versin canım. Eminim hiç sorunsuz bitireceksin formasyonunu. Senin kadar azimli birini daha görmedim. Bu yıl senin yılın olacak formasyon bitecek kilolar gidecek :)

Tabii eskiden insanlar tavşanı okla vurup pişirmeden yerlermiş ne böreee :KK70:

Ayy böreğe ben de dayanamam keke oğaçaya hiç kıyamam artık kıymıyorum yazıktır yemiyim diyorum bi koklayıp bırakıyorum. Geçen gün oğluma poaça aldım sadece kokladım yemedim hiç :KK53: pasta börek koruma derneği kuralım biz en iyisi :KK70:

Bir avuç yiyebilirsin Canım paketin dibine vurmadıysan sonra hiçbişicik olmaz..

Eki Görüntüle 1821903

canim sendede eksi var galba cok neselisin :)
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)

Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )

Allah razi olsun
Ben azimli oldugumu dusunmuyordum vallahi ama siz oyle diyorsaniz onur duydum kizlar
Iyiki varsinoz
Muthissinizzzz gercektennn

Ben kizimi uyuttum
Biraz spor yapip stresimi atayimmm
Dus yemek okul ve goster kendiniii
Hepinizi seviyorummm
Kalbinizin guzelligine tesekkur ediyorummm

Çok zormuş canım. O zaman senin kardio yapman imkansız bebce sen pilates ve ya mekik squat gibi kas güçlendirici hareketler yapman lazım. Leslieye felan hiç bulaşma sen.. Bu arada Rusya'ya taşınma fikri de gayet mantıklı Can'ım :)

Allah kolaylık versin canım. Eminim hiç sorunsuz bitireceksin formasyonunu. Senin kadar azimli birini daha görmedim. Bu yıl senin yılın olacak formasyon bitecek kilolar gidecek :)

Tabii eskiden insanlar tavşanı okla vurup pişirmeden yerlermiş ne böreee :KK70:

Ayy böreğe ben de dayanamam keke oğaçaya hiç kıyamam artık kıymıyorum yazıktır yemiyim diyorum bi koklayıp bırakıyorum. Geçen gün oğluma poaça aldım sadece kokladım yemedim hiç :KK53: pasta börek koruma derneği kuralım biz en iyisi :KK70:

Bir avuç yiyebilirsin Canım paketin dibine vurmadıysan sonra hiçbişicik olmaz..

Öyle canım maalesef :( bilmiyorum terlemekten korktuğum için mi ya neden ama ben mekik gibi hareketler yapınca bile kötü oluyorum :(
elimi kullanmam gerekmeyen hareketler yapınca bir elimde defter falan tutuyorum sıcak olunca hemen kendimi serinletmeye başlıyorum:KK70:

Yok canım yaa öyle deme, çok fazla geldi dövülmeden bırakayım çocukluğu dedim, yoksa herkesi yazmak fikrim vardı :KK15:

Keşke benim de dönem dönem olsa, sürekli var maalesef. vücudumda yok da kaşımda ve kulağımda vardı, şampuanla onlar geçti çok şükür, kafam bir süre iyi gibi oldu ama yine durum aynı.. Saç dökülmesi oluyor mu sende de ? neredeyse kafamda tek tel saç kalmayacak bu gidişle..

pekiii :21:

cansin :)

sporu arttiralim guzelim , sporun az diye zor gidiyor son kilolar...

canim benim:)

gecmis olsun guzelim..

spor yok mu bugun Mervem??

iyiki dogmus teyzem, iyiki seni dogurmus..
ellerinde operim Mervem:)

ama yap bir guzellik takima gel sIk sIk :)

yememissin hic bir sey gecmis olsun...

amanda kimler gelmis :)

ne guzelmis ismin canim:)

ayy ne guzel haber Busem, bugun ozledim seni yahu, hic gelemiyorsun:)
daha 5li rakamlar goreceksin sen dur:))

tatlin pek guzel olmus canim, sporlarda harika :)

takimdan cikmak yok guzelim, ben senin egzersizlerine inaniyorum..
guzelce kilolarini ver ve mezun ol..

afyet olsun canim :)

hadi hayirlisi canim:)

harikasin Sibelim:)

ben senin yaptigin egzersizlere inaniyorum ve azminden dolayi da cok mutluyum.
guzelce kilolarini vermeye devam edip , mezun olacaksin canim.
bugun ki agrini takip et bakalim, yarinda agrin olacak mi?
yarin agri hissedersen spor yapma guzelim, gecmis olsun..

Allah rahmet eylesin annecigine.
cok aktif birisin, tum ev islerine yardimcisin canim, ellerine saglik.
egzersizlerine de boyle devam et, hedefine ulas guzelim..

afiyet olsun canim:)

oooh haftaya spor patlamasi gelir senden kuzum, iyi geceler :)
Sağol özgem.
huepfend_smilie_0012.gif
SALI GUNU SQUAT EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3
huepfend_smilie_0012.gif

huepfend_smilie_0010.gif
1. 800 adet squat ile esmer guzelimiz B belindamm
huepfend_smilie_0010.gif

huepfend_smilie_0105.gif
2.220 adet squat ile @Ollalla
huepfend_smilie_0105.gif

huepfend_smilie_0004.gif
huepfend_smilie_0004.gif
3.150 adet squat ile happy_moon happy_moon
huepfend_smilie_0004.gif
huepfend_smilie_0004.gif

huepfend_smilie_0139.gif
Tebrikler guzellerr
huepfend_smilie_0139.gif
Merci canlarim. Squat bizim işimiz :))
B belindamm 800 squat ha bak seeeen caktirmadan squatlari costurmussun haa masallah diyorum uzuyorum :))
Kız squat ve jj de iimdir dün yemek yaparken falan hep yaptım valla :))

geçmiş olsun deryacım

huepfend_smilie_0004.gif

uuuuu tebrikler tatlımmm

Yorulmadan valla zeynebim ama squat yapmayı seviyorum gün içinde her gün en az 100 kez yaparım.

Löpür löpür yağ olduk :KK70:
zaten canım bişey çekince öyle diyorum. bu zamana kadar yediklerine say :63:
böreklere pek dayanamam :KK53:
kek tatlı çikolata cok severim önümde olsa yemem :KK53:
Aynen ablacim haklisin. Ben vallaha yaptirmiyorum anneme kendimde yapiyorum cünkü dayanamayip yemekten korkuyorum birde ben bi yersem birdaha kimse beni durduramaz 1 tepsi böregi yerim zar zor kücültmüsken migdeyi simdi yine niye büyütelim degil mi :)
Günaydınnn :KK200:

Sağol canım, sıfır enerjiyle uyandım ama ağrım, sızım yok çok şükür :))
Sana da iyi uykular canım :KK15:

Hadi gözün aydınn, cumaya kadar biraz daha inerseee süper olur :KK66:

Yok birşey canım, reglden sanırım ne yaptığımı bilmiyorum :KK48:

Çok sağol canımm..

Bak bu süper fikirmişş :KK48::KK48:
Iyi bari önemli bisey olmasinda :)
Hastalginin ilaci felan yok mu ya cok kötü bir durum sicaktan kacmak

Back
X