kahvemi aldm ve geldim
annemde garıbım 2 gunde bır yogurt mayalıo bı kova bıze yapıo bnm eşim hazır yogurt yemıo mecbur kalamdkca eyluldee cok yogurt yerdı smdı yemıo malesef bıktı sanırım ayran olark verıorz yada corbaya koyuorz süt sevio ama allahtan sende de ne guzel hep ev yogurdu bulunuo masallah snaho cok haamratsn... bu arada babaeneme sordum zeynayı anımsayamadıda yıne murıclerden 30 tane isim saydı smayo bılmem ne bnde amannn oakdr ısmı aklımda tutamam bosver biko dedim

bana ısımlerı sayıo sana sorcakmısım kafam şişti butun besyuzevlerı saydı yeminle
bende hazır yoğurt gerçekten yiyemiyorum benim annem eve hiç sokmazdı evlenince bilmiyodum kız mayalamayı hazır ev tipi yoğurtlar varya onlardan alıyodum ama yiyemiyordum ki baktım böyle olmuyor meğer çok basitmiş yoğurt mayalamak alıştım yani oğluma da hiç hazır yoğurt yedirmedim o da şimdi hazır bi yere gittiğimizde azına bile almıyor.diğer türlü koca kaseyi maşallah yer. senin kız bir süre sonra tekrar başlar yemeye merak etme. o danone ler falan sakın verme alşmasın o zehirlere. bikonun ellerinden öperim amaan boşver aslında kesinn bizimkileri tanıyordur. öptüm canım yarın tartı günü çok sıkkınım sanırım ödem var bugün onu atmaya odaklıyım
spor yok valla bugun yapcam yuruyus dun u telafı etmez ama olsn bugunu bos gecrmım
ilahi özge cok alemsn yemınle
banada öğretinnnn
bnmde kafam kaısnıo bıtlı gbı el sureklı kafamda sen hangı sampuanı kullanıosn
1 hafta ıcınde herhangi bir gün gelecek birtanem bakalım
günaydın prensesin güzel annesi
ahahaha