• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben anladim anlicagimi :KK70:
cok lafa gerek yok :KK70::KK70:
anam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim :KK70:
kız kardeşimi Anteplilerle nişanladık bu ay çok mutluyum çok güzel yemekler yiyeceğik :KK70:
avcunu yalayıp memüşlerine sür :KK70:

kaynanası size kötülük edicek uzaklaşın ordan:KK70:

ekelig_smilie_0010.gif

kuzum diğer kardeşlerinde kilo aldı mı bu durumda onları merak ettim ben

Benim kadar değil :))
Yaş dönemiyle de alakalı birşey, bunları ben 12-13 yaşımda yapıyordum, ilk regl olduğum zamanlar vücut değişmeye başlamıştı ben de yedim de yedimm :KK48: ondan önce zayıf bir çocuktumm :))
benden sonraki kardeşim de biraz kiloluydu, ama onunki bebekliğinden kalan birşey, çok hastalık geçirmiş, tedaviler falann, o yüzden o biraz kiloluydu hep..
Diğerlerine hiçbirşey olmadıı :)) erkek kardeşim zaten dünyanı yese kilo almıyor alsa bile 3-4 kilo hemen de gidiyor, hiç fazla kilolu olmadı..

anam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim :KK70:
kız kardeşimi Anteplilerle nişanladık bu ay çok mutluyum çok güzel yemekler yiyeceğik :KK70:

Yoksa yemek için mi verdinn kardeşiniii :KK70::KK70:

baklava yemedim hiç.
yemeklerimiz efsane dostum :KK70:
ee bende becerikliyim. pastalar börekler yemekler. ucuşuyodu havada :KK70::KK70:

Anladım ben anladımm açıklamaya gerek yokmuşş :KK70:

Kızım pislik yapmasanaa :KK70::KK70:

Daha tartılmadım bugün korkuyorummmm :KK17:

Gözün aydın canım :)

Kaşınmanın çaresi elma sirekesi canım.. Duştan çıkarken elma sirkeli su dökünce iyi geliyor, bir süre sakin geçiyor :))
benim tek sorunum kaşınma değil maalesef, sivilceler, yaralar, kanamalar..
Şampuan Vichy kullanıyorum, ilk yeşil renk olanından aldım, sonra babam tam bu hastalık için olanından aldı, ikisini de kullandım, ama hangisi iyi diye sorarsan bilmiyorum.. Şampuanı kullandığımdan beri o kadar stres yaşadım ki, şampuanın bile iyi gelip gelmediği anlayamadım..
hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano

Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio

ah yavrum bakış açını yieyim senin

bizim 24 saat whatsapp da iletişimde olmamız yetmiyor birde burada birbirimize gaz veriyoruz tam gazman olduk çıktık :pama napalım ya motive var ya bu hayatta olmazı oldurur Allah ın iznii ile :):) enerjilerimizi birleştirelim hepimiz canım. ancak o zaman düşmeden ilerleriz. geçen @abesle_istigal demişti tembellik tembelliği getirir. çok doğru... yattıkça kalkası gelmez ya insanın o misal. ama hazır bugün dinlenme günümdeyim ya ev işlerini dip köşe yapayım dedim. yangın merdivenini bile sildim temizledim :KK70::KK70:

whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda

Amin insallah duan yerini bulsun gülüm:KK68:
Burada her seyimizi paylasiyoruz o yüzden essiz bir ortam bana göre... Ömrüm boyunca fikirlerine ihtiyac duyacagim arkadaslar edindim. Tesekkürler KK, tesekkürler 4. takim... hepinizi seviyorum :KK200:

ay yerm senı ben guzeller guzelı

ekelig_smilie_0050.gif

Siz bana tavuk yolluonuz alin size ogle yemegi :KK70:
eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk

Back
X