• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen valla. cok zengin mutfagımız.
gecen eşimin tatlı canı istedi evde keklik tatlılık bişi yoktu.
zerde deriz biz. pirinçli bi tatlı hemen ondan yapıştırdım :KK70::KK70:

ne yicen:kk77:
ben yine dünkü yemegimden yedim. bulgurlu ıspanak :kk77::kk77:
nefistoo yemegimmmmm:rolleyes::rolleyes:

yumurta salatası canım. ellerine sağlık canım iyi yapmışsın afiyet olsun

hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano

ah yavrum bakış açını yieyim senin

whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda

ay yerm senı ben guzeller guzelı

eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk

Dene canım, sirke kesin çözüm, şampuan da saçına saç derine uygun olanı alırsan faydasını görürsün, ya da direk sebo corrector olanını al..

merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
size güzel bir yeşil çay ikram edeyimm
yesil-cay.webp

merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
size güzel bir yeşil çay ikram edeyimmEki Görüntüle 1822571
Teşekkürler canım benim hepimiz güzel eskiler gördükten sonra her şekilde kazanırız canım:))) teşekkür güzel ikramınız için:)

Sabah 9dan 12ye kadar canan karatayı dinledim azcık diyetten soğudum tekrar canlanım diye :))evdeyim bugün arada kalkıp hopluyorum sonra pc başına halim çok komik tatlış yaa:)

Senin kafanı düşünemiyorum şu an, bir tarafı düğün, bir tarafı çeyiz, önemli bir tarafı gelinlikk + bir tarafı da matematik :KK70:gelinliğin eteğinde x-y görür gibiyimmm:KK70::KK70:

Back
X