• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artık o kadarını ben bilememm Merveye sorcannn:KK70:

Yok canım genelde ödemden şiştiğimde yapıyorum, ama belli bir süresi de vardı kür gibi yapılıyordu.. 15 günmüydün neydii internette var istersen :)

Uyuya uyuya şiştik zatenn:KK70:
Valla benim de açıldıı, can sıkıntısına birebir bunlarr:KK48:
Hıı gördüm şimdi. 15 gün düşünemiyorum kendimi. cırt cırt wceye gidiyom zaten :KK70::KK70:

pizza hut ın reklamı var sayfam da:mad::mad::mad: bol sucuklu kapyalı kasarlı ulannn cekın sunları sayfamdan :mad::mad: acım zaten aksam kazaya kursun gtmek ıstemem yada kursun kazasına her neyse bulamadm:KK61:
gözlerini kapaa derin nefes al. onlar pizza maketi ya. sana pizza gibi gelmiş demekki :KK70::KK60::KK19:

Geceden sekrr serp icine sabah yersin tatli :)
Zaten seker orani yüksek seker komasina mi sokacaksin kiz beni :confused:
Bizde tatsiz cikamazz, kocam ihracini yapiyor meyve sebzelerin eve bi tatsizini getirsin bak onu naparim:KK67:
Oy ne kadar sanslisin :rolleyes:
Bir kac cesit kavun var hangisini almak lazim peki?
Uyuya uyuya şiştik zatenn:KK70:
Valla benim de açıldıı, can sıkıntısına birebir bunlarr:KK48:
Cokta sirinler :KK68:

Dilim miii ??? ha anladımmm bir dilim ayıracaksın bize kalanını sen yiyeceksinnn:KK70:

Kız kemikleri napcannn bırak kedi, köpeğe yazıktır onlara da birşey kalsınnn:p:KK70:

Canımcımmmmm:KK200: Çok tatlılarrrrr
Aynen ole size ince julyen dilim . sizi kilo aldirmak istemem. :D nie sen kedi yiyosunda ben tavuk kemigi yiyince sucmu :D
Sekerim adini yazim dedim beceremedim telden olunca :)

Aynen ole size ince julyen dilim . sizi kilo aldirmak istemem. :KK70: nie sen kedi yiyosunda ben tavuk kemigi yiyince sucmu :KK70:
Sekerim adini yazim dedim beceremedim telden olunca :)

ahahahaaa ben kediyi severek yiyorumm, seviyorum yaniiii :KK70: senin önünde olan tavuk en fazla 3 dakika yaşar sonra bir bakmışsın midedee:KK70::KK70::KK70:
Bitanesinn sağol canımmmm:KK15:

Back
X