• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

si

nirlerim bozuldu sabah sabah ac karnina +400 neya???

Öyle şeylere sinirlenme, adet öncesi falansa hele çok normal.. hergün eksiyle uyanacaksın diye birşey yok ki, yemeğine dikkat etsen bile vücut her zaman aynı kalmıyor, hatta belki 2-3 saat sonra tekrar tartılsan o 400 gitmiş olacaktı :))

Öyle şeylere sinirlenme, adet öncesi falansa hele çok normal.. hergün eksiyle uyanacaksın diye birşey yok ki, yemeğine dikkat etsen bile vücut her zaman aynı kalmıyor, hatta belki 2-3 saat sonra tekrar tartılsan o 400 gitmiş olacaktı :))
haklisin bir anlik duygusala bagladim yengem yokati patlatti tokat yedimde kendime geldim :KK70::KK70::KK70::KK67::KK67::KK67:

liebe_0256.gif
liebe_0182.gif
liebe_0182.gif
liebe_0182.gif
liebe_0182.gif
liebe_0182.gif
liebe_0182.gif
liebe_0256.gif

Yok artıkkk, sabaha -2 kiloyla mı uyanayım yaniiiiii :KK57:
bu hafta değil de önümüzdeki hafta da giremem büyük ihtimal ama inat ettim en azından 54-e yaklaşacak o kilooo:KK67:
Kiz vallahi smdi gelip sacini basini yolcam :KK67:
Nasil giremezsin listye az metttinmi girersin girersin hadi gorum fatimem seni ;):KK9:

Kiz vallahi smdi gelip sacini basini yolcam :KK67:
Nasil giremezsin listye az metttinmi girersin girersin hadi gorum fatimem seni :KK66::KK9:

Tamam tamam gireyim de ama yarın mümkünn değil kiiiii :KK57:
Haftaya bak söz sana giremesem bile çok az kalmış olacakkkk inat ettim o kadarr:KK67:

yok yok Fatimenin nisanlisi gelicekk insaAllah 247 gun sonra gorcekki Fatime 60 kilo olmus
:kk77::kk77::kk77::KK12::KK12::KK12:

ahahahaa 247 gün sonra olsa iyiii, 1 ay sonra geliyor gıcıkk :KK70:
gıcık diyorum biraz sinirlerimi bozdu daa, o yüzden inat ettim zaten, zayıflamamı istemiyordu inadına inadınaaa zayıflicam.. 1 aya 51-52 kilo olursamm bana yeter

Back
X