• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahahahaa 247 gün sonra olsa iyiii, 1 ay sonra geliyor gıcıkk :KK70:
gıcık diyorum biraz sinirlerimi bozdu daa, o yüzden inat ettim zaten, zayıflamamı istemiyordu inadına inadınaaa zayıflicam.. 1 aya 51-52 kilo olursamm bana yeter
hadi ordan sen zayiflicaksin inanmiyorum :KK12::KK12::KK12:
nasilim iyi gaz veriyorum dimi :KK70::KK70::KK70:

Tamam tamam gireyim de ama yarın mümkünn değil kiiiii :KK57:
Haftaya bak söz sana giremesem bile çok az kalmış olacakkkk inat ettim o kadarr:KK67:
Takimdan izin almadan onceki kiloda istiyorum haftaya seni canm:). Seni bole sallana sallana gormek istemiorum yakistrmiorum sana swkerim

Aynen vallaha yaa bn güldükçe annem ne oldu yine diyor hep nişanlım sanıyor diyorum kızlar :KK70:

Ben eşimi adapte ettim, zaten pc yi kucağıma aldığımda anlıyor sizle konuştuğumu geçen baktım almış çayımı tazeliyor anladı ben kalkıp boşları doldurmicam iş başa düştü diye :KK70:

Ben eşimi adapte ettim, zaten pc yi kucağıma aldığımda anlıyor sizle konuştuğumu geçen baktım almış çayımı tazeliyor anladı ben kalkıp boşları doldurmicam iş başa düştü diye :KK70:

Canım senin ismin neydii ? bugün rezillik yaptımm herkesin ismini ezberlicemm artıkkk:KK70::KK70:

Back
X