• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana da hayirli pazarlar ebrus
Sağolasın ablam ❤️ Nasılsın? Defnem biraz daha iyimiş diye okudum çok şükür. Meme konusunda zorluk çekiyor şuan ama bir kaç güne unutur belki abla.
D3S1R3 D3S1R3 tatlim gecmis olsun antepte patlama olmus iyisiniz degil mi? Normallestiriliyor resmen bu patlamalar korkuyorum. Bi de antep kilis in en yakin oldugu sehir bu isid roketleri falan ne zaman gorsem tv de aklima geliyorsun savas o kadar yakinimizda ki allah korusun. :KK43:
Allah islah etsin, tehlike her yerde ablacım, vademiz dolduktan sonra ölüm şeklimiz bahane aslında. Allah tüm geride kalanlara sabır versin :(

Günaydııııın :KK25:

Ay o pedagoji teoremlerinden biraz benim kocişime de öğretseniz size zahmet. Çocuğa hayır diyip ağlayınca yapan bir babanın çocuğu ne olur sizce :mad:

Ödem yapar ödem bana bak 1.5 yıl belki fazla oldu anca bir bira içmişimdir. Hamilelik emzirme diyet derken viskinin tadını unuttum. İyi bir dezentektandır kanımca :temizlik:

Ahay :skandal: benim kocişime hiç sevmez tamirat işlerini. Ben de bayılırım.. Oğlum da babasına çekmiş. Bi tane çekiçi var oyuncak onunla thor oluyor hergün :KK45:

Tam buğdaydandır o. Tam buğdaydan baklava mı olur ayol Derya_idil Derya_idil iyi ezberlemiş miyim kardişim :hamarat:
Baklava demen bana deliriyorum dayanamam çok severim
Ve artı karpuzu çok severim
Yaz gelse de hunharca yesem
Karpuz diyeti yapacam

huepfend_smilie_0084.gif
PAZAR GUNU SQUAT EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3
huepfend_smilie_0084.gif

huepfend_smilie_0104.gif
1. 350 adet squat ile tiffany20 tiffany20
huepfend_smilie_0104.gif

huepfend_smilie_0152.gif
2.200 adet squat ile @Ollalla
huepfend_smilie_0152.gif

huepfend_smilie_0094.gif
3.60 adet squat ile @AKovser
huepfend_smilie_0094.gif

huepfend_smilie_0098.gif
Tebrikler guzeller...
huepfend_smilie_0098.gif
İlk defa 1. oldum ne mutlu bana:)

hic sorun degil canim bugunku menulerle isleyecegim:)
triliceye ihanet etmissin :)

bugunku menuyle isleyecegim guzelim:)

bende esimin yaninda cok yavas kaliyorum Busem:)
47 numara ayak var adamda benimkinin iki kati, 8 yildir pesinden kosuyorum bu yuzden:))

Ya 5yere baktik trilice yoktu
Annem kadayif istedi hadi bende ondan yiyim dedimmmm
Ama beynim teileceeee diye sinyal verdi
Yemeseydim motivasyonum dusecektiiii
Ceza varmiiii

Benim bu adim sayimi yazdigim program s healt ona herseyini yaziyorsun uyku yemek spor su hepsini
Bende onu kullaniyorummmm
Menu kismi zor geldi diye biraktimmmm
Bu ara tekrar deniyim bakimmm

Çok uyumuşsundur ondandır aç bi kardiyo yap hemen atarsın stres mitres kalmaz :super:
sınav yaklaştıkça korkum artıyor uyku hali geliyor abuk sabuk şeyler görüyorum : / o kadar üşengecim ki onu bile yapacak güç bulamıyorum. Durumum vahim toparlanmak zorundayım :110:

Telefon hediye olarak guzel bence.Kuzenimde var bu telefondan hos bir telefon daha alali 1 ay oldu simdilik bir sorunu yook ))) Gule gule kullansin...
Tesekkür ederim canim. İnşaallah anneminki de sorunsuz olur.
Bugün abim almış kendisine çok şık ben çok beğendim keşke biri de bana iPhone 6 alsa Nasıl sevinirim mesela Harpy Harpy alabilir :))
:D senin prensesinde büyüyünce sana güzel hediyeler alır ablacım. :KK200:
Deryam sabah alintilamistim bu mesajlari unuttum simdi ne oldugunu hakkini helal et canim :)

minik abi :)

canim nasil oldun sen?
Odulun afiyet olsun:)

nirc yapamaz misin:)
seni gidi seni, ozledim sohbetini kuzum:)

Hay agzina saglik canim:)

optuk Ebrum:)

Allah kuzularimizi korusun, iyi insanlarla karsilastisin :KK43:

ben hep 2.secenegi yasiyorum, hic uyanmak istemeyip, hep felaket halde uyandirilanlardan:)

Busracim bunlarin hepsini zamaninda kendim yaptim.
Hepsi de cok etkili programlar.
Hangisini begenirsen ona devam edebilirsin guzelim.
Her birini 10ar gun de yapabilirsin.
Kolay gelsin:)

cok sevindim canim, o zaman dans:)

tesekkur ederiz sekerim:)

canimmm :)

pizza pizzadir kil kadar da olsa candir:)

kolay gelsin canim:)

canim cok yakin arkadaslarimiza altin ya da hediye karti hediye ediyoruz:)
ya da cogunlukla burada insanlar internetten buyuk alisveris firmalariyla anlasiyorlar, neye ihtiyaclari varsa seciyorlar, bizlerde internetten onlarin istedikleri hediyeleri postaliyoruz.
ama cuma gunu gittigim arkadasa hem hediye karti, hemde bebek zibini, elbisesi, ayakkabisi hediye goturdum:)

esinle arayi duzeltirsiniz biran evvel umarim:)
kota da coook sevindim:)

tamam canim en az bildirim benden gelir heralde:)

insallah annecigin zayiflar Ebrum...

ablacim insallah gonlunuze gore, icinize sinen, size ekstra tamis vs isi cikartmayacak bir ev bulur, alirsiniz.
simdiden hayirli olsun:)

yeni iconlarimiz:)

afiyet olsun guzelim:)

uyumaaaa kalk calis kuzum:)

afiyet olsun canim, ceyizleri de hayirli olsun yeni gelinin :)
darisi bekarlara:)

tebrikler canim :)

bence cok guzel bir hediye, dusunup almissin ya o zaten her halukarda bayilir:)
dusunceli fistigim:)

cok guzel olur canim imkaniniz varsa deli gibi kalori yakarsiniz.
gorundugunden cok daha zorlayan, kosturan, enerji harcatan bir spor:)

afiyet olsun canim:)

harikasin canim benim:)

Cok yorulmussun Busem, kahvaltin afiyet olsun :)

al benden de o kadar ne konusuyor bu kizlar:)

hiv bir sey yok ki menunde, hala hasta misin kuzum?

eheheh bizim burada bakkalda yok kiymetini bil:)

Her birini 10 gün yapmayı düşünüyorum bende çok sağol :KK200:
Almışkende işine yarar bişey olsun istedim. Bir de pasta yaptım mı tamamdır :)
canım tiroidlerin e de mutlaka baktır, bir de D vitaminini de sakın unutma. D vitamini eksikse kesinlikle verilmiyor kilo
Tamam ablacim cok sagol düsünüp ilgilendigin icin :KK200:
Hayırlı pazarlar güzeller :)

Çok güzel bir hediye canım, annen güle güle iyi günlerde kullansın. Eminim çok sevinecek. Bence yanına küçük bir not ekleyebilirsin "her zaman o güzel sesini duyabilmem için" gibilerinden :)

Bu bizim takımın sloganı olsun :)
Cok güzel bir fikir cok sagol ablacim kesinlikle yapacagim:KK200:

Yawrukush Yawrukush kaptanim sen ve bir kac arkadas daha suan tam olarak kimdi hic hatirlamiyorum ama cok dogru demissiniz mesela ben cuma günü patates kizartmasi yememe ragmen -700 gramm ciktim az da olsa biraz kacamak yapinca tartida - görüyorum. Ne yapmami önerirsin yada öneririsiniz. Bundan sonra sizin lafinizdan cikmicam akillandim :D

D3S1R3 D3S1R3 tatlim gecmis olsun antepte patlama olmus iyisiniz degil mi? Normallestiriliyor resmen bu patlamalar korkuyorum. Bi de antep kilis in en yakin oldugu sehir bu isid roketleri falan ne zaman gorsem tv de aklima geliyorsun savas o kadar yakinimizda ki allah korusun. :KK43:
Ay gerçekten mi hiç habere bakmıyorum D3S1R3 D3S1R3 iyisiniz inşallah ablacımmmmm

Back
X