• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kiz leslieyle ne alakasi var ben cok kolay yapiodum artik lslieyi ve ayni hareketler skldim ve ole aman aman sonuc alamadim . jillianda sinav var mekik var kollara agirlik calisiosun . butun kaslari deli gibi calistirior dun yaparken bacak kaslarim cayir cayir yandi resmen . hayali ip atlama var ziplama var butun kaslar calisior hissedioaun zaten . baya kisi baslicaz sende katil anca beraber kanca beraber :)
Katılırım tabi canım :KK50:
cok iyi:rapci:

linkide inceliyorum :KK69:

Yarın jillian başlıyoruz öyleyse. Sabah alınsın ölçüler.
@melinda23 edsofi edsofi abesle_istigal abesle_istigal gogo2405 gogo2405 ilk aklıma gelenleri yazdım hemen başlamak isteyenler yazın yarın ölçülerimizi alıp başlayalım.
Göğüs
Bel
Göbek en kalın kısım
Basen
Kalça
Tek kol en kalın kısım
Tek bacak en kalın kısım

profil resmindeki sensen cok zarif duruyosun kız :KK60:
benim kollarda bıngıl bıngıl dana gibi duruyorum :KK53:
He o benim hamile kalmadan önceki 50 kg halim. Orda ben haftada iki gün 90 dakka yüzüyordum + hftada 2 gün yürüyor + haftada 1 gün plates yapıordum... Hamile kalınca bir anda kestim ve karnımı şuanda görmek istemezsin. Kol ve bacak iyi benim göbek sorun.sabrek kuzum az dayanalım sporlar la düzelecek :KK200:

Obur gibi değil hayvan gibi yedim ben :kusmuk:
Üst üste kaç kase sütlaç yedimi bilmiyorum neler neler artık bitti bana geriye sarkmış bir karın kaldı ama halledicez hep beraber taş gibi olucaz
Aynen bende yaaa karbim siserse ama gozum doymaz bogazimdan gelene kadar yerdim ya amaannn

images

Bel bole olculuyor bilmeywnler icin kizlar

He o benim hamile kalmadan önceki 50 kg halim. Orda ben haftada iki gün 90 dakka yüzüyordum + hftada 2 gün yürüyor + haftada 1 gün plates yapıordum... Hamile kalınca bir anda kestim ve karnımı şuanda görmek istemezsin. Kol ve bacak iyi benim göbek sorun.sabrek kuzum az dayanalım sporlar la düzelecek :KK200:
Ne güzel ya. İnşallah yine yaparsın.
Yüzmek bende cok istiyorumda bulundugum yerde araştırmam gerek
ama şimdi degil tabi. fikiniye girmem lazım biraz :işsiz:

Bende bekarken yürüyodum.Ya dışarda ya koşu bandında. Çok iyi oluyordu.
Evlenince ara ara yaptım ama cok aralık vardı.
Sonrası homili gırtlak gelsin kilolar :KK45:

draussen_smilie_0163.gif
...CARSAMBA GUNU ADIM YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...
draussen_smilie_0163.gif

:sampiyon:
huepfend_smilie_0104.gif
1. 20154 adim ile @CheGuevera
huepfend_smilie_0104.gif
:sampiyon:

huepfend_smilie_0152.gif
2. 14500 adim ile @Mavibocuk
huepfend_smilie_0152.gif

huepfend_smilie_0079.gif
3. 13450 adim ile @tiffany20
huepfend_smilie_0079.gif

:KK9:Tebrikler canlar:KK9:

tebrikss millettt

yalnz demlige bayıldm nerden aldn kız

Azcıcık kocamla küsüzde :dondurma:
aa noldu be kocayla küs kalınırmı hiç beceremedgmz sey

selammmmmmmmmm:KK3:
göz doktoruna gidip geldim.
gözlük kullanıyorumda lense gecicem:skandal:

O anlattigin seyi yemedigin icin tebrik ederim kuzucummmm

Canim cok sevindim ama zaten persembe dinlenioz herkez cuma baslicak cunku tam 1 hafta olucak . cumalari tartilioruz ya ondan . cuma basla sen vucut olcunude al unutma . ya her hafta ya 2 hafta sonra yada bir ay sonra tekrar olcup burda eskisi ve yenisi olarak guncellicez .
yarın yokum iş cıkısı karsıya gecıcem arkdslarla bulscam 10 gun onceden yapılms programm var o sebeple c.tesı dedm yarn olcumu verırım ama spora c.tesı sabahı baslarm

Kizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
ahahah kaptanın yuregınemı ındırcn

Obur gibi değil hayvan gibi yedim ben :kusmuk:
Üst üste kaç kase sütlaç yedimi bilmiyorum neler neler artık bitti bana geriye sarkmış bir karın kaldı ama halledicez hep beraber taş gibi olucaz

ahah est.:KK70:

Günaydınnnn :))

Tebrikler canım.. :KK73:

Səna :)

Valla adam akıllı bir açıklamam bile yok :KK70::KK70:

Abartma o kadar da kötü değil bencee :) Bel biraz çok fazla sanki :) Göbeği neden ölçmedinnn ??

Aslında bütün gece uyumadımm:KK70: şimdi de çoktan kalktım ama sağolsun geçmiş bitmedii :KK70:
evet yaaa ben eczanede gormusdum sena cayi herhalde o uzak durayim )))

Back
X