• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahaha whatsapp kullanmayan bi sen bide annem kaldı :-)

ay ben gec yıorm 7-7.30 arası ama anca hazır oluo bazen daha bıle gec e kalırom napsamkı

aaa aaaa gecmşler olsn aman dıkakt canım hay allah yahu

ahahahh bu halınle bıle komedı yapablıosn

thanks biybi bnde gunde 1 veya 2 fıncan ıcerm mutlaka ama bugun ıcmedm untmsm heheeh

ahahaahah espri bombastik

aa kaptanşkom hos geldnnn vatanımıza canımızzz:KK71: napaysun
her an pozitif dusunmek olmak gerekiyor yoksa hayat gecmez :halay::halay::halay:

sıcak duş diyecektim ama iyi gelmediğini iletmişsin tatlım spordan dolayı cok mu ki ?

kas gevseticiyle masaj yaptırsan olmadı biraz zaman ver kendine geçecek zaten
Dün akşam yaptım fayda etmedi cünkü.
gece kac kez uyandım sayısını unuttum :KK43:
inşallah düzelmiş olur yarına :ıslık:

Köprüyü geçtim mecidiyeköy e gidiyorum kına için spor yapamadım sabah ama gece yarısına kadar horon tepeceğim sanırım jillin anasını beller akşamki akacak terler. :deli:
Tatlım sordum anneme soğanı tereyağda yakıyormuş sonra salça sonra bulgur ekleyip suyunu döküyormuşsun kuzum :)

tatlım silkelen kendine gel elbette herkesin belli zamanlarında böyle hisleri olacak ama bırakmak yokkk

nerde o spordan deli olan hatunnnn :skandal:

kızz yerimm senin kayınvalidende mi var :p:p:p

güzel bir dusa girseydin kendine gelirdin

ay sorma yaaa bana da cok cabuk geçiyor gibi geliyor.

eda bence 2 gün ara vermemelisin

Mavibocuk Mavibocuk tebrikler sekerim:KK9:

Harpy Harpy tebrikler tatlımmm :KK9:

ahaha birşeyi arayınca bulamama durumunun eş anlamlısı nedir yahuu :skandal:

çok şükür goncam kendime geldim yine yediklerime dikkat etmeye calısıyorum ve hala mantar ve tavuk yiyemiyorum

Ya bende kayınvalide, kayınpeder, kayın, görümce, eltii ne ararsan varr :KK70::KK70:

O kadar yorgundum ki duş düşünecek halim kalmamıştı canım :)

Menümü yazim

Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet

Ara-öğlen

Piknikte
1 mercimek köftesi
2 yk kısır
Yarım tahinli kurabiye
1 lokma kadar börek(kızıma yedirdim kalan bi lokmayı da lüplettim)

Akşam 16:00
Mercimek çorbası
Küçük tahıllı ekmekten sandviç

Tüm gün koşturmacayla geçti
Menü de yamuk zaten neyse bundan sonra acıkırsam yoğurt yerim yeni mayalanmış duruyor dolapta :kk77:
Yeşil çay açığını da akşam kapatacağım.

Merhaba arkadaslar. Ben malesef 1 hafta ugrayamayacgim buraya tabikide diyeti birakmak yok. Cumu günüde bildiririmi yaparim arada ugramaya calisirim ama menü bildirimi yapmayacagim. Ama sadece 1 haftacik söz ondan sonra daha dinc ve toparlanmis sekilde aranizda olacagim tabi izniniz olur ise.
Daha dogrusu acikca ben size niyetimi söylim 1 hafta hurma diyetini yapmak istiyorum kilo vermek icin degil bu hafta hep sacmaladim bir nevi dezoks amacli sonra eskisi gibi düzenli ve düzgün beslembeye devam. Biliyorum bir cogunuz yapma saglikli degil diyecek ama bende kendimi biliyorum kendim denemeden rahat durmam kötü olsa yasayip görcem bakalim 1 hafta dayancakmiyim ayri bir problem zaten ama haftaya cuma normale döncem

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben içtim bugün :)
Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)
Menümü yazim

Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet

Ara-öğlen

Piknikte
1 mercimek köftesi
2 yk kısır
Yarım tahinli kurabiye

Mercimek çorbası

Menü de yamuk zaten neyse bundan sonra acıkırsam yoğurt yerim yeni mayalanmış duruyor dolapta :kk77:
Piknikten cezalar gelcek sanki ;)
Merhaba arkadaslar. Ben malesef 1 hafta ugrayamayacgim buraya tabikide diyeti birakmak yok. Cumu günüde bildiririmi yaparim arada ugramaya calisirim ama menü bildirimi yapmayacagim. Ama sadece 1 haftacik söz ondan sonra daha dinc ve toparlanmis sekilde aranizda olacagim tabi izniniz olur ise.
Daha dogrusu acikca ben size niyetimi söylim 1 hafta hurma diyetini yapmak istiyorum kilo vermek icin degil bu hafta hep sacmaladim bir nevi dezoks amacli sonra eskisi gibi düzenli ve düzgün beslembeye devam. Biliyorum bir cogunuz yapma saglikli degil diyecek ama bende kendimi biliyorum kendim denemeden rahat durmam kötü olsa yasayip görcem bakalim 1 hafta dayancakmiyim ayri bir problem zaten ama haftaya cuma normale döncem
Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canım ;)

Menümü yazim

Sabah
Kavurmalı kaşarlı omlet

Ara-öğlen

Piknikte
1 mercimek köftesi
2 yk kısır
Yarım tahinli kurabiye

Mercimek çorbası

Daha acıkmazsın canım güzel yemişsin acıkırım diye yönlendirme kendini.
Fatime ve ben yaptık hurma detoksunu canım illa yapıcam diyosun yapma demek istiyorum aslında ama yapıcaksan 3 gün yap yeter fazlası zarar.

@sevimlicadi0 canım Gonca abla haklı yapacaksan 3 gün yap, ben 6 gün yaptım iyiydim ama sonradan güçsüz kaldığımı farkettim, bir de bırakınca yemeklere saldırma isteği oluyor haliyle, ağızda tat falan kalmadığı için herşeyin tadını almak, yemek istiyorsun :)) Hasta gibi olursun bırakınca, yani ben kendimi öyle hissettim bir kaç gün..
Zaten 3 gün yeter illa ki detoks istiyorsan, kilon aniden iner sonra da sağlıklı beslenmene dönersin..

Afiyet olsun canım anneme dedim oda yapacak daha yeni spordan çıktım:)

Piknikten cezalar gelcek sanki :KK66:

Canım biranda 2-3 kilo eksi görmek istiyorsun biliyorum ama kendine dikkat et daha sağlıklı ve güzel şekilde verirsin kararı sana bırakıyorm en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum biranda verilen kilolarda geri alındığını unutma canım metabolizmayı bozmaktan başka birşey yapmıyoruz. İyi düşünüp güzel karar varacağını biliyorum canım :KK66:

:eek: Buna da mı gelecek yani? Piknikte kuru fasülye vardı da biz mi yemedik? Sabah özellikle karbonhidrat almadım oradada en masum olanlardan minimum miktarda yedim. Tahinli kurabiyeyi de susam yağı faydalı diye yedim. Yine de ceza gelirse yaparım napim :63: ayrıca yoğurdumu da yedim :lülülü:

Back
X