- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
selam canım,
ne güzel yazmışsın.. sene dir böylemisin maşallah sana.... bende yeni yeni işte ay oldu aranıza dahil olalı bende kendimi buna alıştırıyorum ben istediğim kiloya gelene kadar değil, sonrasında da bu düzeni senin gibi uzun yıllar srdürmeyi planlıyorum.... çünkü güzel bir sistem + olduğunda bir hafta dikkat etsen drek toparlarsın ideal kilon da bile.... en güzelini yapıyorsun bu hayat senin sen kendi hayatında istediğin güne istediğin düzeni getirebilirsin. seni, sen ve eşinin düzeni ilgilendirir... almazsın misafir gittiğinde de çok az tadımlık yersin olurrr biter....
aynen öyle canım
ilk zamanlar zor oluyor özellikle senn gibi düşünmeyen cok insan var ama yine söylediğim gibi sen istemiyorsan yemezsin bu benim içinde geçerli eğer yemeği fazla kaçırdıysam abur cbur yediysem kimse bogazıma yapışmadı ben bile isteye yaptım.
Mesela kaynanm burda geçen eltime gittik yemek yedik tam kadın dibimde oturuyordu normalde pilav kızartma o saatlerde yemem ben hatta pilavı nadir yerim ama kaynanam yanımda oturuyor diye elleriyle tabagımı hazırladı diye yedim ama yine kendi irademle yedim eğer yemeseydim kaynanam laf edicekti kırılacaktı ilk günden sey etmek istemedim ama buda benim tericihimdi yani olay yine bende bitti.
katılıyorum.
şunuda yapamıyoruz. hayat standartımıza oturturamıyoruz.
mesela öğlen(özelliklede gün içini seicicen) hamur işi,kek vs. yesende bir gün sonrası dikkat etsen uzatmasan.
hop kilo almamış oluyosun.
ama biz. ye allah ye
hele zaten hamile akdınalrımıza iki canlısın sen ye hadi demelerine![]()
Süt yapar ye iki canlısın ye ahahah ne geliyorsa bu bahanelerden geliyor zaten
valla sinirlerim bozuldu tam bir ay oldu bu cuma toplamda 2.1 kg vermişim... ilk 2 hafta çok verdim, bir anda... son 2 haftadır 200 gram verdim toplam şaka gibi yaaa...
tatlım senin bulundugun kilolarda verilmesi zor rakamlar yalnız bide bu acıdan bak istersen ??

koştum yetiştim sporumaa