• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK15: ben yazacaktim sen yazmissin :KK15::KK15::KK15:
:KK200::KK200::KK200:

tatlımmm espri yapıyoruz ne var bunda
kendimizle uğraşıyoruzzz elbette ciddi değil söylemlerimizzzz
toparlanacak birşey yok hepimiz tam gaz devam ediyoruzzzz elbetteeee
şahsım adına mesela bugün jiilianımı yaptımmm bile
kilo verenleri zaten tebrik ediyoruz
bunu söylemeye gerek bile yokkkkk
5 gram bile birşeydirrrr
maksat eğlenmekkkkk
@edsofi
günah keçimiz dedimmm ama elbette onu çok sevdiğim içinnn meselaaaaa
aksine bizi gaza getirdi helal olsun valla ben yoksa bırakırdımmm herkes yapıyor diye kasıyorum kendimiiiii
bence toparlancak birşey yokkkk zımba gibiyiz

tatlım sadece bugüne özgü değil ki genel anlamda böyle seyler hissedilebiliyor
şaka da olsa bir başkası üzerinde farklı bir etki olarak kalsın istemedim :KK39:

tebrikler nenacım

kız bir gidiyor bir geliyorsun tripler atıyorsun hey sen hayırdırrr:eğlence:

tebrikler tatlım

çok şkür geçmiş olsun

saol kuşummm azcık vermişim işte tartı yanlıs dılse ınanılmaz şişim hala bnde anlamadm

Kızlarr

Sizde benim gibi yapıyormusunuz merak ediyorum..?

Benim çevremdeki insalar benim yediklerime dikkat ettiğimi bilirler hatta ve hatta cuma sabahı tartı günüm olduğunu 3 senedir kendimi bu sekilde alıstırdığımı perşembeleri hafif geçirdğimi biliyorlar. İş arkadaslarım dahil. Bazıları cok saçma bulsada benim düzenim bu busekilde kilomu kontrol edebiliyorum diyorum geçiyorum.
Perşembeleri misafir almamaya ve gitmemeye dikkat ederim eğerki elimdeyse ama elimde degilse gider az yemeye insanlarıda kırmamaya çalışırım
Bunu 3 senedir alışkanlık haline getirdim bu benim hayatım bu benim keyfim kederim
Ve inanın kendiniz istemezseniz kimse ama kimse size istemediğiniz seyleri yediremiyor.
Sevgiler benden çıtırlar :KK39:
ay bn senın gibi yapmıorm yani yemek istemedgmi söyledgmde kimse ısrar etmez cogunlukla aksamları cok dıkakt ederm ama yok persembeyı hafıf gecırım cuma tartılım yok bılmem ne bu alıskanlgı burda edındım oncesnde tartm bıle yoktu olsaydı belkı kg almazdm valla tebrık ederm zaten ıncecıksn bırde cok ıradelısın bravooo

saol canım benim teşekkür ederim

teşekkür ederiz ablası :KK66:

bebeğim 2.5 aylık doğum iznindeyim ya yalnız da takılıyorum gelen gidende oluyor büyük oğlan akşam geliyor tam gün okulu Allahtan :) aynen elktrik su fazla geliyr :)

çok tebrik ederim darısı başıma :)

valla canım yaklaşık aydır deli gibi kilo veriyorsun olur arada böyle hem hafta içi bir ara eksideydin sen kesin ödem var önümüzdeki cuma fazlasıyla vereceksin takılma

off yaa harikasın yine her zamanki gibi ama o kadar az kalorili beslenip o kadar çok spor yapıyorsun ki taş olsa kum olur dağılır...

Kolay gelsin canım umarım güzel geçer günleriniz

Tebrikler canım süpersin

ya Zeynep deli olucam he. bi de ben emziriyorum çok kilo vermem gerekmiyor mu yaaa :KK43: offff

olsun canım haftaya bakacak inşallah daha gayret edelim

ya üzülme o oynadığın tenis yaptığın sporlar kilonda bir etki yoksa bile emin ol sıkışalıyorsundur sakın tenisi falan bırakma kondisyon yapıyorsun hiç yoktan devam et canım süpersin

evet zeynebim aynen öyle jill yaptım ama daha başka bişilerde eklemem lazım sanırım...

ooo majjkiii tebrik ederim süpersin ödemlerine rağmen maşallahın var canım

tekrar geçmiş olsun canım iyileşmesine çok sevindim maşallah.... 700 gram harikasın canım tebrikler

saol majkişkom yaaa valla azcık vermişim...kız ne dicem bn emzirirken hiç kg vermedm ki sıkıda emzırıodum luliş hanım cok cok cekıodu valla herkes veremıo demekkı

91 gostermiyorum zaten kuzum cok ilginc
73 kg iken 38 beden oluyorummm
Cok farkliyim bende anlamadim

Kizzzz
Bizi gaza getirdin kactinn gel buraya minisss

alla alla 70 kg da manken gbı durcan desene peki boyun kactı

Takimca batmisiz
Az once bir kotu haber daha aldim
Bugun moral motivasyon berbatttt
Aglamam kolay kolay ama bagirarak aglayasim geldi

Bu arada bugunku jillianimi yaptim
Annem 3gunde cok farketti
Devam et dediiii
Bugun 4.gunum
Haftaya cozum bulalim milletttt

ahahaha batmak yok yola devammmm cınımmmm

Kızlar

Sizlere inanmıyorum gerçektenn

Biz ilk defamı sabit refik ve artılarla bir gün geçiriyoruz ?
Peki kilo veren arkadasların cabalarını nasıl bu kadar basit görmezden geliyoruz?
200 gramı hatta 100 gramı nasıl küçümsüyoruz anlayamıyorum ?
Sağlıklı beslenmeden spordan etkisini hemen göstermesini nasıl bekliyoruz ?
Özge dahil olmak üzere bir çok kişi sporun ilk etapta şişlik yaptıgını artı olarak gördüğümüzü zamanla vücudumuzun alıstıgını ve kilo kaybını zamanla göreceğimizi söyledi. Jullıan illede kilo kaybı garantisi vermiyor jullıan gibi bir çok egzersiz aslında öyle ama vucüdumuzun sekillenmesinde incelmemizde sıkılaşmamızda büyük etkisi var.
Daha bugün Che. derya söyledi kilo cok kaybetmesemde insanlar cok zayıfladığımız söylüyorlar sanırım egzersizden diye.
Ve egzersiz topıklerinde çok okudum (az önce linkte paylaştım o bir örnek ) kilokaybım olmadı ama müthiş inceldim cümlelerini.

Lütfen bu takımın ilk defa geçirdiği kötü haftası değil ayrıca bu hafta kötü bir haftada değil güzel sonucların bir tık öncesi
Lütfen toparlanın ve su kötü düşüncelerden kurtulun kızlar ve kilo veren arkadaşlarımızında emeğini yoksayayalım
Sevgilerrr :KK68:

valla bn kötü düşünmüorum evet bu hafta kötüymüşüz ama herkes elınden gelenı yaptı menüler ortada sporlar ortada verılemeyeblr versek ıyı olurmusta bunye meselesı dıelım kısmet

tatlım sadece bugüne özgü değil ki genel anlamda böyle seyler hissedilebiliyor
şaka da olsa bir başkası üzerinde farklı bir etki olarak kalsın istemedim :KK39:
yok kız kalmazzzzz
kim motivem düştü deseeeee gaz veriyoruzzzzz
azıcık eğlenek dedikk kızzzz
moralim bozuk bugün başka birşeyeeee ne güzel gülüyoruz demi kız KarKralicesi KarKralicesi
kimseyi incitmemişizdir umarım

eve gidip jillian yapcam bugun sırkette de habırre lavaboda spor yaptm saymadm ama toplamnda 20 dkka yapmısımdr yarımsaatte jili sürse allah bereket versn bu hafta kacamak yapmaya nietim yok gecen z.yaglı taze fasulye yaptm henuz yemedık tamda pişmemiş bi 10 dkka daha pişeydi iyidi ama yencek durumda korkmaın ac kalmıcam koca bır tabak ondan yıcem uzerıne sarımsaklı yogurt dusundm cnku tuz koymaı unutmusum smdı tuz eklesem hıc olmaz tadını hafıf farklılastrmak adına sarımsaklı yogrt planladm baska onerısı olan varmı tam pişmemiş ve tuzsuz z.yaglı taze fasulyeye ahahah kırkyılda bı yemek yapıorm onuda beceremıorm ne biçim karıyemmmm ulen

yine kuzenime sinir oldum sonunda silcem heryerden o olucak =)

nolduki acabaa ??:KK64::KK64:

saol kuşummm azcık vermişim işte tartı yanlıs dılse ınanılmaz şişim hala bnde anlamadm

ay bn senın gibi yapmıorm yani yemek istemedgmi söyledgmde kimse ısrar etmez cogunlukla aksamları cok dıkakt ederm ama yok persembeyı hafıf gecırım cuma tartılım yok bılmem ne bu alıskanlgı burda edındım oncesnde tartm bıle yoktu olsaydı belkı kg almazdm valla tebrık ederm zaten ıncecıksn bırde cok ıradelısın bravooo

saol majkişkom yaaa valla azcık vermişim...kız ne dicem bn emzirirken hiç kg vermedm ki sıkıda emzırıodum luliş hanım cok cok cekıodu valla herkes veremıo demekkı

alla alla 70 kg da manken gbı durcan desene peki boyun kactı

ahahaha batmak yok yola devammmm cınımmmm

valla bn kötü düşünmüorum evet bu hafta kötüymüşüz ama herkes elınden gelenı yaptı menüler ortada sporlar ortada verılemeyeblr versek ıyı olurmusta bunye meselesı dıelım kısmet

kız ince görünüyorum ama içimde bi yumusluk var işte :confused::rolleyes:
Yani elimden geldiğince yapmaya calısıyorum benimde malesef kaçrıdıgım noktalar cok oluyor ama utlaka toparlamaya calısıyorum
inan benimde buradan önce tartım yoktu kaç ayda bir tartılırdım hatırlamıyorum bile :-)

yok kız kalmazzzzz
kim motivem düştü deseeeee gaz veriyoruzzzzz
azıcık eğlenek dedikk kızzzz
moralim bozuk bugün başka birşeyeeee ne güzel gülüyoruz demi kız KarKralicesi KarKralicesi
kimseyi incitmemişizdir umarım

biliyorum tabikisi tatlım biz oldukca iyi bir takımız zaten
Hepimizin herkeste emeği var kimse gözardı bile etmez eminim

Yani elimden geldiğince yapmaya calısıyorum benimde malesef kaçrıdıgım noktalar cok oluyor ama utlaka toparlamaya calısıyorum
inan benimde buradan önce tartım yoktu kaç ayda bir tartılırdım hatırlamıyorum bile :-)

ay yumussan seni sevebilirimiyim nolurrrr çok severm yumoşları

önemli bişiey değil canım yazdımda ona yine bana cevap vermedi bende sinirlendim :63:

Back
X