• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK49: . . . PAZARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . . :KK49:

Canlar yarınki egzersizimiz zıplama.. Yani ip atlar gibi olduğumuz yerde zıplama..
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve ZIPLAMA sayısını beni etiketleyerek yazınız canlar..

Kolay gelsin, bol ter atmalar
sport_smilie_0025.gif
Bildiğimiz zıplamamı ? ipli ve ipsiz olan ? ben ipsiz yapcam :)

Daha ne olsun canım :confused:

:KK70:

Can'ım maden suyu içilir mi sahurda miden kendi kendini hazmetmiştir bütün gün bence sen maden suyunu iftardan sonra iç böylece sahura dha çok acıkırsın. Sahurda da yumurta yersen bence seni daha tok tutar gün boyu.

Allah kabul etsin canım..

Amin canım çok sağol :)
O kadar haklısın ki diyecek sözüm yokk :) sanırım bugünkü halsizliğim ondandı :KK43:
Yapmam bir daha, hatta gidip şimdi içeyim malum yemeği fazla kaçırdım :KK22:

Bu arada yumurta yiyemiyorum ben maalesef :/

Menüm

Sahur
Salatalık
2 bardak maden suyu
Yarım litre su

İftar
1 kase yoğurt çorbası
1 kase çoban salata
5-6 ızgara et, 2 domates
3 dilim çavdar ekmeği

2 fincan çay
Yeşilçay içemedim, su 2-3 bardak sadece :KK43:
Spor yapamadım

Akşam biraz açlıktan çıkmış gibi yedim ama gerçekten çok acıkmıştım :))
Havadan galiba bu gün evde kim oruçluysa aynen dediğin gibi açlıktan çıkmış gibilerdi.Bende ve evdekiler bu gün çok halsizdik.Allah kabul etsin.Kendimi zor tutdum yememek için :)

Havadan galiba bu gün evde kim oruçluysa aynen dediğin gibi açlıktan çıkmış gibilerdi.Bende ve evdekiler bu gün çok halsizdik.Allah kabul etsin.Kendimi zor tutdum yememek için :)

Sağol canım, seninkini de inşaAllah..

Haklı olabilirsin, bizimkiler de öyleydi çünkü :)

Daha ne olsun canım :confused:

:KK70:

Can'ım maden suyu içilir mi sahurda miden kendi kendini hazmetmiştir bütün gün bence sen maden suyunu iftardan sonra iç böylece sahura dha çok acıkırsın. Sahurda da yumurta yersen bence seni daha tok tutar gün boyu.

Allah kabul etsin canım..
Canım bana az geldi bugünün hareketi kolaydı en azından 800 yapardım :) Yarına iddialıyım ama birinci şimdiden belli siz ikinciyi seçin :)

Back
X