- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Uffg okurken yoruldumKızlar Bursaya düğüne cuma öğlene dogru ancak yola cıkabildik trafikti derken 5bucukta orda olabildik açlıktan resmen geberdik kız tarafı yemek yapmış ama Allah günah yazmasın kötüydü. O kadar kalabalıktı ki kız evii bir odada giyinip hazırlanmak falan neredeyse imkansızdı kapıya birini diktik falan ancaaa tabi o esnada aceleden corabım yırtıldı bilmem ne
hadi gidiyoruz arabalar hazır dediler apar topar sacımı birine balık sırtı ördürdüm. Hobaa evin kapısında 1 saat bekledik bileydim hazırlanmamı tamamlardım derken salona gittik kız tarafı 10 kişi gelen biz erkek tarafının cok fazla ortalarda oynamasını düğünü sahiplenmesini hazmedemeyince sorun cıkarmaya kalktılar derken düğün 1 de bitti yola cıktık Sabaha karsı İstanbula geldik bir kaç saat uyku uyuduktan sonra hopp öğlen 2 de ki nikaha hazırlandık ordan yemeğe akşam kandildi. Babamlar amcamlar dedemler aynı apartmandalar aile apartmanı ve yıllardır kandillerde dedemlerde toplanılır kuran okunur bizde eşimle olabildiğince katılmaya calısırız. Hep birlikte kandil kutladık az iki düğün muhabbeti derken gece 1 de evimize geldik .Yorgunlugumuu anlatamam pazar evi temizledim hep yattım ama yinede kendime gelemedim.
Öyle işte içimi dökmek istedim![]()