• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :mrym77
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bosanmis
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane kiz - 3 yas
Yaşadığınız şehir: isvicre-bern
Boyunuz :1.63
Kilonuz:67.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
Hosgeldin canim
Motivasyonumuz yuksek
En buyuk ozelligimiz bol sporumuzzz
Umuyorum guzel kilolar vereceksin
30 yasindayim 1 ve 4 yasinda 2kizim var

Herkese günaydın
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta :64
Bu hafta : 62.7
Fadk 1.3
Eee ne duruyoruz ozmaan dans

Tebrik ediyorum

Günaydın canım çok sağ ol iyiyim sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor hangi gün nişan vardı akşımdasın da benden önce davrandın.. :KK200:

Cok aç kalma tartil kahvalti yap bebegim emziriyorsunnnn

Allah yardimcin olsun kardes yeme :))))
Dikkat edicem bakalım

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz

Hoşgeldin aramıza

Dünkü menüm

1nescafe

öğle
3-4 kepçe mercimekli çorba
1dilim tam tahıllı ekmek

akşam
bişey yemedim. misafirim geliyordu onun koşturmasındaydım.
4lt su

kücük bir dilim tiramisu(yemek yememe nedenim işte bunu yaptı):KK17:
Kuzum onu ayirip bugun yeseydin
Biliyorsunki cok efor harcadik bu hafta ciddi bir durumun icindeyiz
Persembe aksamina hic uygun degil

1HAZİRAN AKŞAM GİDİCEZ. 5 HAZİRAN SABAH DÖNÜCEZ KAPTANIM.
Yokya izin almak istemiyorum. İzin alırsam sapıtıp yemeklere dalabilirim:KK17:

:KK60:
Canim 4 gun icin izin almaya gerek yok ama listedesin unutma, yediklerine dikkat et ve egzersizle desteklemeye calis guzelim.

Gecmis olsun canim.
sagol canim:)

Oglan saolasin canim iyi cok sukur. Zaten kizil da degilmis. Bugun baska dr goturdu amcasi oda alerji veya terden filan olmustur demis.
aaa iyi hadi cok sukur canim, gecmis olsun tekrar..

Bil bilsem nerelerde oldugumu :)
nisan arefesinde normal ortadan kaybolman, nasil geciyor hazirliklar?
evde mi olacak nisaniniz?

Çok çok geçmiş olsun canımm
Dikkat et kendine dicem de Akın fırsat verirse :)
sagol canim aynen her sey Akina bagli:)

Ozgem cok gecmis olsun kuzum tuh neden rahatsizlandin sen oyle ya. Sen merak etme ben tatmin olacagimmkiloyu gorene kadar bildirim yapmicam cunku normal yedigim gunlerde.bile nedense ogleden sonra daha az cikiyorum. Sana da iyi uykular dinlen guzelce yarina iyi uyan
Busem ilk hamilelikte mide bulantisi nedir yasamamistim.
Bu sefer bulanti ,mide yanmasi, mide eksmimesi ne ararsan var.
Arada da kalcam agriyor.
Neyse boyle boyle 3 ayi bitirdik canim:)
Bildirim icinde hic acele etme..

Ok ozgem cekelim o zaman 58 e daha tatile var rahat duserim :) tesekkurler fazla isgal etmicem söz hemen mezun oluvercem :))
tamam canim hemen not dustum, hayirli olsun 58 :))

Yawrukush Yawrukush kaptanım dikkat et kendine sen bize lazımsın inşallah gece güzelce dinlenebilirsin de sabaha bişeyciğin kalmaz. Yattığın yer mi rahat değil acaba :KK43: koltukta felan yatıyorsan ondan olmuş olabilir mi?
canim benim sagol, dikkat ediyorum kendime.
Yatagimizda cift kisilik ortopedik yatak:)
Yataktan degilde benim deli deli uyuyan oglumdan olabilir ne sekilde yattigim beli degil:))

Okuldan gec geldim ufaklik aglamis anne diye
Onu sevdim uyuttum anca firsatim oldu kizlar

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
2dilim tbe tereyagli ekmek az recel
5kiraz

Ogle
Taze fasulye
2kofte
3yk yogurt
Salata

Aksam
Ayran ufaklardan
Az oncede kucuk salatalik

Su 4lt
600ml maydonoz sapi suyu
Spor bugun yok dinlenme

Gecmise bir bakayimmmmm
oyy kiyamam ben o aglayan ufakliga:)

Yawrukush Yawrukush
Vitaminlerini ihmal etme lutfen
Ilk 3 ay bebegin en onemli donemi
Dinlen ve keyif yap olurmu yorma kendini

Asyaca Asyaca
Benim Asyam 1yasindayken olmustu oyle
Kividen
Dr kivi ve cilek yapar demisti alerjik meyvelermis
Simdi okuyunca aklima geldi bir igne ile duzeliyor kuzum

edsofi edsofi
Lutfen uzulme
Yarin cuma
Mulk suresi oku her cuma olurmu muhakkak maddi olarak nefes alirsin kuzum Allahin izniyle
Yemekte yeme
Cok rica edicem
guzelim hergun vitaminimi ve bebis icin dha imi iciyorum.
Hic ihmal etmem ki vitaminlerime onceki hamileligimden beri devam ediyordum zaten:)
saka maka 3 bucuk yil olmus:))

Burdayım kaptanım sabah güzel haberlerle son kez ekranlardayım
ahh senin agzin bal yesin, maras dondurmasi yesin:)
Bir sartla mezun ederiz, mezun olup kayiplara karismak yok..
Ya buradan, ya da watsaptan haber alalim kuzuum senden, yoksa birakmam :))

Güzel olmuş canım menün ve sporun

Yarın tartı günü listede olmasand bildirim yap gülüm toparlarız hep beraber

2.eli boşver canım bizim aldığımız uygun bayaa Carrefour varsa bi bak.

Sensiz yüzermiyim hiç kim demiş onu sulu iftira. Kendine dikkat et balım geçmiş olsun.

Yok canım biz almadık daha bu sene
oyy ablalarin guzeli:) Iyiyim bugun bomba gibiyim:))

Aaa cok gecmis olsun canim
Benim de hamileliklerim de kalca agrim meşhurdu, insallah gecerde daha geri gelmez. Cok zor cidden muhtemelen magnezyum eksikliginden
canim vitaminlerimi duzenli aliyorum gelmeden 2 gun oncede kan verdim, herbir seyim tamdi:)
bugun superim:)

kizlar merhaba benide araniza alirmisiniz ? bende sizler gibi yapisan kilolarimdan kurtulmak istiyorum ocak 11 den beri 79 dan 67 ye dustum..duraklamalar oluyor arada moralim bozuluyor biraz motivasyona ihtyacim var sanirim :KK43: hedefim en azindan 59 olmak asil amacim tabiki 54-55 falan .. iste boyle yarin cuma sizinle devam edebilirim isterseniz
hosgeldin canim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

tekrar hosgeldin canim.
hergun menu, ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizlerimizi yaziyoruz.
birbirimizin menulerine yorumlar yapiyoruz.
sok diyetler yapmak takimimizda yasak, lahana diyeti gibi..
egzersiz konusunda yardimci olurum canim.
cumalari ac karnina sabah , wc sonrasi ve kiyafetsiz tartiliyoruz.
2 hafta takima katilimin, sohbetin, menu paylasimlarin gozlemlenecek, sonrasinda kaptanlarin karariyla listeye giris yapabilirsin canim:))

Günaydın:KK200: ben daha yeni uyuyacam :deli:
oyyy guzel guzel dinlen canim benim...

Herkese günaydın
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta :64
Bu hafta : 62.7
Fadk 1.3
Eee ne duruyoruz ozmaan dans
sen varya seeeeeennn bir harikasin bebegimmmm :)
operim guzel yanaklarindan.
ozaman dansssss niriniriniriniriniiim:))

Gunaydinnnn guzel yurekliiii tatlissslarimmm
Bakalim bugun ne olacak
Her cuma kalp carpintisiyla uyaniyorum
Bugun dahada heyecanliyimmmmmm
Haydi ilk 3e girelim
insallah canim benim:)

Dünkü menüm

1nescafe

öğle
3-4 kepçe mercimekli çorba
1dilim tam tahıllı ekmek

akşam
bişey yemedim. misafirim geliyordu onun koşturmasındaydım.
4lt su

kücük bir dilim tiramisu(yemek yememe nedenim işte bunu yaptı):KK17:
ahh ahh dun aksam ki tiramisu olmus mu guzelim??
bu hafta bizim icin cok onemli biliyorsun.
insallah arti gelmez guzelim, uzuldum..

Yawrukush Yawrukush kaptanım gecmiş olsun canım. Bol bol dinlen :KK60:
sagol canim, bugun iyiyim:)

Gunaydin canlar, hayirli cumalar:KK200:

@CheGuevera mezuniyetin hayirli olsun canim:KK9:

haeshin haeshin yeni hedefin hayirli olsun gulum:) Eniste ne alemde, zayifladi mi baya?:)

Yawrukush Yawrukush gecmis olsun canisi. Ev durumunuzdan bir haber var mi gulum?

edsofi edsofi hos geldin gulum. Biran once toparlanman ve listeye donmen dilegiyle:)

Back
X