• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya ben yeşil çay dısında ne içebilirim :işsiz:
kahve içmek istemiyorum ama içiyorum:KK67:
Ihlamur adacayi tarçın,karanfil çayı zencefil,limon çayı
Kızlar nasılsınız ben 76.5 olmuşum bu arada tartıldım diyetisyende ama hepsi kastan gitmiş bu neden olabilir
Spor az yapmışsındır ve uzun süre aç kalınca oluyo öyle

Selam kizlar, nerede bu takim, saatlerdir uyuyorum toplam 3 sayfa yazilmis:KK57:
Herkes cok mu yogun bugun?
Yoklama alalim kimler var??
Buralardayım arada bakıyorum ama yoğun bir gün geçirdim
Kizlar esim bana maydonozlu cay
Ve karışık bitki cayi almış biraz da mısır püskülü nasıl içmeliyim
Çok tüketme canım ara sıra iç

Sabahtan beri çamaşır katladım ve ütü yaptım. Resmen dağ gibiydi cekyatin üstü katlancak çamaşır ve utulenecek olanları daha yarıya indirebildim
gecen haftada ben senin gibiydim ablacim, yarin yine bir posta yikayip utuleyecegim, cumartesi yolcuyuz.
sonra eve don yine yika utule, bu nedir yavvv :)

Gördüm canim yapmaya calistim oglanla tam bir maceraya döndü bilegimi burktum inan tek salise durmuyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nasilsin ablacim 68.5 olmus kilon :)
evi toparlayabildin mi?
Evet canım kilonun çoğu ödem gibi sanki bakalım cumaya 67 gorebilirmiyim
Ev toparlaniyor eşim sağolsun salonun boyasını bitirmek üzere yarında mutfağı yapar sanırım . Boyadan çok duvardaki yapışkan halkalar vardı ev sahibi yapıştırmış onlardan kurtulduguma seviniyorum.

Canlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...:KK200:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Evet canım kilonun çoğu ödem gibi sanki bakalım cumaya 67 gorebilirmiyim
Ev toparlaniyor eşim sağolsun salonun boyasını bitirmek üzere yarında mutfağı yapar sanırım . Boyadan çok duvardaki yapışkan halkalar vardı ev sahibi yapıştırmış onlardan kurtulduguma seviniyorum.
Sagol canim

Canlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...:KK200:
İyi tatiller , iyi dinlenmeler canım

İyi tatiller , iyi dinlenmeler canım
Sagol gulum, gectigimiz ay esimin is yerinde sIkIntili durumlar oldu , oda her ihtimale karsi baska islere bakayim dedi.
Simdi bu gidecegimiz yerdede gorusmeye cagirildi.
Is yerinde durumlar toparladi cok sukur ama hem is hem gezi bir aradan cikaralim dedik:)

Bugünkü menum
Kahvalti
2 yağsız gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin

Öğlen
10 badem
1 cay bardagi leblebi
2 kupa yesil cay

Ara
1 nescafe (sekerli oldugun icin meyveleri iptal ettim)

Aksam
Tavuk sote
Salata
Yogurt

20 dk zumba
7 bardak su
Canım ya yağsız gevrek ne ki.ayy bende çok cahilmisim

KahvaltıM, bir ev yapımı kepekli lavaş, 1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber
Ara, şekersiz Türk kahvesi,
Öğle; bir kase yoğurt, 5 badem
Ara; 5 badem
Aksam, bir büyük tabak türlü, 2 kase cacık, yarım dilim ekmek
Spor, 2 saat yürüdum
Yawrukush Yawrukush
canim ufaklikla mi yuruyorsunuz, masallah 2 gundur 2ser saat yuruyus goruyorum cok seviniyorum :)

Sagol gulum, gectigimiz ay esimin is yerinde sIkIntili durumlar oldu , oda her ihtimale karsi baska islere bakayim dedi.
Simdi bu gidecegimiz yerdede gorusmeye cagirildi.
Is yerinde durumlar toparladi cok sukur ama hem is hem gezi bir aradan cikaralim dedik:)
Ne güzel işte hem ziyaret hem ticaret gibi bişey. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın canım

Canım ya yağsız gevrek ne ki.ayy bende çok cahilmisim

download (3).webp

ahanda bu yagsiz gevrek :))

Back
X