- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
amin issizlik cok zor canim, esim mezun olduktan sonra 1bucuk ay kadar issiz kalmisti da ne zor hemde..Ne güzel işte hem ziyaret hem ticaret gibi bişey. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin issizlik cok zor canim, esim mezun olduktan sonra 1bucuk ay kadar issiz kalmisti da ne zor hemde..Ne güzel işte hem ziyaret hem ticaret gibi bişey. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın canım
iyi tatiller canımCanlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...![]()
bizim burada Turk markette bile var:)konyaya özgü bişey ama artık tüm marketlerde ve fırınlarda var canım
evet bunun kepekli kepeksiz haşhaşlı vs oluyorEki Görüntüle 1882290
ahanda bu yagsiz gevrek :))
sagolasin canim benim :)iyi tatiller canım
Hayatın kısır döngüsü galiba ama gezmekte güzel yaa ben daha okul açıldıktan sonra kışlık kıyafetleri cikaricam şimdi ortalığı karistirmiyim diye bekliyorumgecen haftada ben senin gibiydim ablacim, yarin yine bir posta yikayip utuleyecegim, cumartesi yolcuyuz.
sonra eve don yine yika utule, bu nedir yavvv :)
Tatilin keyfini çıkar canımCanlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzumSagol gulum, gectigimiz ay esimin is yerinde sIkIntili durumlar oldu , oda her ihtimale karsi baska islere bakayim dedi.
Simdi bu gidecegimiz yerdede gorusmeye cagirildi.
Is yerinde durumlar toparladi cok sukur ama hem is hem gezi bir aradan cikaralim dedik:)
kolay gelsin sanada canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Evet canım kilonun çoğu ödem gibi sanki bakalım cumaya 67 gorebilirmiyim
Ev toparlaniyor eşim sağolsun salonun boyasını bitirmek üzere yarında mutfağı yapar sanırım . Boyadan çok duvardaki yapışkan halkalar vardı ev sahibi yapıştırmış onlardan kurtulduguma seviniyorum.
Evet canım. Benim kız dışarıda uyumaya alışık. Geçen kış boyunca her gün yürümüştüm. Oda uyumuştu.uyku saati gelince bindiriyorum arabasına .o uyanana kadar yürüyorum. Kizimda mis gibi havada uyuyorcanim ufaklikla mi yuruyorsunuz, masallah 2 gundur 2ser saat yuruyus goruyorum cok seviniyorum :)
Galeta gibi bişeymi buEki Görüntüle 1882290
ahanda bu yagsiz gevrek :))
ne güzelmişbenim ki hiçbir şartta uyumuyorEvet canım. Benim kız dışarıda uyumaya alışık. Geçen kış boyunca her gün yürümüştüm. Oda uyumuştu.uyku saati gelince bindiriyorum arabasına .o uyanana kadar yürüyorum. Kizimda mis gibi havada uyuyor
sagolasin ablalarin guzeli..Hayatın kısır döngüsü galiba ama gezmekte güzel yaa ben daha okul açıldıktan sonra kışlık kıyafetleri cikaricam şimdi ortalığı karistirmiyim diye bekliyorum
Tatilin keyfini çıkar canım
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
ohh ne guzel yapiyorsun hem oda acik havada rahatca uyur kuzucuk:)Evet canım. Benim kız dışarıda uyumaya alışık. Geçen kış boyunca her gün yürümüştüm. Oda uyumuştu.uyku saati gelince bindiriyorum arabasına .o uyanana kadar yürüyorum. Kizimda mis gibi havada uyuyor
kolay gelsin ne güzel atmamışsın canım çogu atıyorsagolasin ablalarin guzelim..
dur seni haline sukrettireyim, bende garajdaki en az 10 koli Akindan kalan ,kiyafet, oyuncak vs.yi cikarip, birde yikayip, utuleyip bebege hazirlayacagim off offff :))
galetadan daha lezzetli, galeta kupkuru ya bu daha guzel canim :)Galeta gibi bişeymi bu
Aaa ama ben bizim burda ki türk marketlerinde görmedimbizim burada Turk markette bile var:)
unu her yere yayildi gevregin :)
galeta ne kızGaleta gibi bişeymi bu
hicbirini atmadim, hatta birazinida arkadaslarima vermistim ama yinede her sey duruyor:)kolay gelsin ne güzel atmamışsın canım çogu atıyor
Yok kiiigaletadan daha lezzetli, galeta kupkuru ya bu daha guzel canim :)
al kiz firindan :)
Hay Allah halbuki sizin orada daha cok Turk urunu oluyor.Aaa ama ben bizim burda ki türk marketlerinde görmedim
Buna benzerbir şey odagaleta ne kız