• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...:KK200:
iyi tatiller canım

gecen haftada ben senin gibiydim ablacim, yarin yine bir posta yikayip utuleyecegim, cumartesi yolcuyuz.
sonra eve don yine yika utule, bu nedir yavvv :)
Hayatın kısır döngüsü galiba ama gezmekte güzel yaa ben daha okul açıldıktan sonra kışlık kıyafetleri cikaricam şimdi ortalığı karistirmiyim diye bekliyorum
Canlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...:KK200:
Tatilin keyfini çıkar canım
Sagol gulum, gectigimiz ay esimin is yerinde sIkIntili durumlar oldu , oda her ihtimale karsi baska islere bakayim dedi.
Simdi bu gidecegimiz yerdede gorusmeye cagirildi.
Is yerinde durumlar toparladi cok sukur ama hem is hem gezi bir aradan cikaralim dedik:)
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Evet canım kilonun çoğu ödem gibi sanki bakalım cumaya 67 gorebilirmiyim
Ev toparlaniyor eşim sağolsun salonun boyasını bitirmek üzere yarında mutfağı yapar sanırım . Boyadan çok duvardaki yapışkan halkalar vardı ev sahibi yapıştırmış onlardan kurtulduguma seviniyorum.
kolay gelsin sanada canım

canim ufaklikla mi yuruyorsunuz, masallah 2 gundur 2ser saat yuruyus goruyorum cok seviniyorum :)
Evet canım. Benim kız dışarıda uyumaya alışık. Geçen kış boyunca her gün yürümüştüm. Oda uyumuştu.uyku saati gelince bindiriyorum arabasına .o uyanana kadar yürüyorum. Kizimda mis gibi havada uyuyor

Evet canım. Benim kız dışarıda uyumaya alışık. Geçen kış boyunca her gün yürümüştüm. Oda uyumuştu.uyku saati gelince bindiriyorum arabasına .o uyanana kadar yürüyorum. Kizimda mis gibi havada uyuyor
ne güzelmişbenim ki hiçbir şartta uyumuyor

Hayatın kısır döngüsü galiba ama gezmekte güzel yaa ben daha okul açıldıktan sonra kışlık kıyafetleri cikaricam şimdi ortalığı karistirmiyim diye bekliyorum

Tatilin keyfini çıkar canım

Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
sagolasin ablalarin guzeli..
dur seni haline sukrettireyim, bende garajdaki en az 10 koli Akindan kalan ,kiyafet, oyuncak vs.yi cikarip, birde yikayip, utuleyip bebege hazirlayacagim off offff :))

ohh ne guzel yapiyorsun hem oda acik havada rahatca uyur kuzucuk:)

sagolasin ablalarin guzelim..
dur seni haline sukrettireyim, bende garajdaki en az 10 koli Akindan kalan ,kiyafet, oyuncak vs.yi cikarip, birde yikayip, utuleyip bebege hazirlayacagim off offff :))
kolay gelsin ne güzel atmamışsın canım çogu atıyor

Back
X