- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cubuk kraker aksam yemegi niyetine olmus ceza yok ama neden yemek yemedin kuzum? :)Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurtalı omlet
1 salkım üzüm
Öğlen
4yk sebze yemeği
4yk bulgur pilavı
Akşam
1 paket peynirli çubuk krater
1 salkım üzüm
Spor:
20 dakika yürüyüş
200ia
20 dakika dans
Su:10 bardak
canim ayda 3 kilo hic az degil.Evet ama moralim bozuk biraz hic bir zamsn kiloma laf etmeyen kocacık 3 kilo az degilmi ya dedi bide gobek duruyor dedi cok moralim bozuldu 3 4 ay once 85 kiloydum simdi 78 kiloyum ama neyssr ya![]()
Oyle yapacagim zaten ama hicbirsey demeyip simdi böyle yapması üzdü birazcanim ayda 3 kilo hic az degil.
daha ne olsun haftada 750 gr gitmis.
sen dogru yoldasin, ne demistik baskalarina kulak asip modunu dusurmek yerine onune bak canim...
ben 9 kilo verip mezun olmustum 4 ay gibi bir surede.Oyle yapacagim zaten ama hicbirsey demeyip simdi böyle yapması üzdü biraz
Diyetisyenimde dedi ayda 2 kilo en sağlıklısı biz saglikli olanini istiyoruz fazlası ni degil dediben 9 kilo verip mezun olmustum 4 ay gibi bir surede.
kendime haftalik 500gr limiti koymustum.
ki kilo veremedigim, arti ciktigim haftalarda olmustu.
sen yaris ati degilsin ki saglikli bir sekilde kilo vermeye calisiyorsun.
olumsuzluklari at aklindan..
diyetisyenin dogru soylemis canim.Diyetisyenimde dedi ayda 2 kilo en sağlıklısı biz saglikli olanini istiyoruz fazlası ni degil dedi
Aynen canim esim söz verdi zayiflar zayiflamaz istedigim pantolonu alacağızdiyetisyenin dogru soylemis canim.
azmini, motivasyonunu dusurmek yok.![]()
Kolay gelsin canimGuzeller okuldan geldim, biraz birseyler atistirdim simdi temizlige girisiyorum:)
Hizlica bitiririm insallah, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere :)
ohh sen pantalonu dusun sIk sIk canim benim, gelsin yeni ciciler :)Aynen canim esim söz verdi zayiflar zayiflamaz istedigim pantolonu alacağız
Sagolasin Fatosum, koca gobegimle temizligi yapip geleyim :)Kolay gelsin canim
:)ohh sen pantalonu dusun sIk sIk canim benim, gelsin yeni ciciler :)
olur canim hatta gecende paylastim pilates videosu yeniden paylasirim dilersen baslangic pilatesiydi o.Kuzum şimdi kilom fazla ya plates yapsam etkili olur mu
Ebru şallının 21 günde sıkılaşma platesi var onu yapayım dedim ama sana sorayım dedim önce :)olur canim hatta gecende paylastim pilates videosu yeniden paylasirim dilersen baslangic pilatesiydi o.
pilates jilian gibi degil gulum, her zaman yapabilirsin. :)
Nasıl zor mu plates setini neredenbulabiliriz kiEbru şallının 21 günde sıkılaşma platesi var onu yapayım dedim ama sana sorayım dedim önce :)
olur canim Ebru Sallida olur :)Ebru şallının 21 günde sıkılaşma platesi var onu yapayım dedim ama sana sorayım dedim önce :)
Gülüm geçen a101 e geldi seti 22.5 çok ucuz ve çok güzel sizin orda Bak belki kalmıştır yada yeni gelirNasıl zor mu plates setini neredenbulabiliriz ki