• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fft16_mf7634698.Jpeg

Bir az gec ol du ama bayraminiz kutlu olsun :)))

KahvaltıM, bir dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 4 ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öğle, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara, 50 grlik çikolata yedim. Malum günümdeyim
Aksam, 5 kaşık nohut, çok az et haşlanmış, salata, 1dilim ekmek
Ara, bir avuç fıstık
Spor, akşam 10 bin adim yürüdum. Menüm kötüydü bugün. Hiç içime sinmedi. Bari biraz eriteyim diye akşam çıktım bugün
Yawrukush Yawrukush cezama razıyım

Kızlar hepinizden özür dilerim. 2 gündür hiç ugrayamadim.menü paylaşımı yapamadim.Zaten menüm berbat. Önümüzdeki hafta gelecek cezalara raziyim.yeniden eski tempoya dönmek istiyorum. Çok zor bir durum içindeyim. Sanırım bir hafta sonra tasiniyorum..ama hiç istemiyorum. Evimi çok seviyorum. Yani psikolojim baya bozuldu. :KK43:
Yawrukush Yawrukush

Kızlar hepinizden özür dilerim. 2 gündür hiç ugrayamadim.menü paylaşımı yapamadim.Zaten menüm berbat. Önümüzdeki hafta gelecek cezalara raziyim.yeniden eski tempoya dönmek istiyorum. Çok zor bir durum içindeyim. Sanırım bir hafta sonra tasiniyorum..ama hiç istemiyorum. Evimi çok seviyorum. Yani psikolojim baya bozuldu. :KK43:
Canım yine de paylaş eski menüleri bayramdan dolayı benimde kötü ama yine de paylaşıyorm. Evini madem seviyorsun bir sorun mu var niye taşınıyon canım

Canım yine de paylaş eski menüleri bayramdan dolayı benimde kötü ama yine de paylaşıyorm. Evini madem seviyorsun bir sorun mu var niye taşınıyon canım
Menüm çok karışık. Kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyoruz.sonra önümüzde ne bulursak onu yiyoruz.malum bayram menüsü. Kayinvalidemle birlikte geziyoruz ve mecburen tatlı da yiyorum. Sütün çeker diye yemeden birakmiyorlar. Evden de mecbur tasiniyoruz.eşimin babaannesi vefat etti. Onun evine gecice,.malum kira zorluyor insanı.

Menüm çok karışık. Kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyoruz.sonra önümüzde ne bulursak onu yiyoruz.malum bayram menüsü. Kayinvalidemle birlikte geziyoruz ve mecburen tatlı da yiyorum. Sütün çeker diye yemeden birakmiyorlar. Evden de mecbur tasiniyoruz.eşimin babaannesi vefat etti. Onun evine gecice,.malum kira zorluyor insanı.
Anladım canım inşallah taşınacağın evede alışır çok seversin üzülme. Kirada olmaktan iyidir belki de

Allah rhmet eylesin canım . Ev değişikliğiniz için de hayırlısı olsun. Allah içine sindirsin yeni yerini.

Back
X