• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar evde spor yapmak istiyorum ama çok uzun sürmesin istiyorum. Bebiş tepemde geziyor sonra. En fazla yarım saat olmalı. Ama etkili olmalı bütün vücudu çalıştırmali.(Ne cok sey istiyom yaa)plates sıkıcı geldi sarmadı beni.jillian yapmayi düşündüm ama ziplamalar dizlerimi zorluyor. Ne yapabilirim fikri olan varmı Yawrukush Yawrukush sen ne önerirsin canım

Kizlar evde spor yapmak istiyorum ama çok uzun sürmesin istiyorum. Bebiş tepemde geziyor sonra. En fazla yarım saat olmalı. Ama etkili olmalı bütün vücudu çalıştırmali.(Ne cok sey istiyom yaa)plates sıkıcı geldi sarmadı beni.jillian yapmayi düşündüm ama ziplamalar dizlerimi zorluyor. Ne yapabilirim fikri olan varmı Yawrukush Yawrukush sen ne önerirsin canım
Canım aç müziği dans et hem keyifli oluyo hemde tüm vücut çalışıyo yada oryantal olabilir benim bebişte durdurmuyor ama müziği açtığım anda oda klipleri izliyor oynamaya calısıyo:))

canim bu 10 dakikalik ama oldukca etkili bir workout programi bir denesene yarin, dizlerini zorlamazsa bunu yaparsin.
Zorlarsa yarin baska video paylasirim :)

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim karpuz
1 Türk kahvesi

Öğlen
Domates
Salatalık
1kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kaysı reçeli
1 çay kaşığı ballıkaymak

Akşam
3 salatalık turşusu
1kase yoğurt
2 tuzlu kurabiye

Ara:karpuz

Spor:20 dakika yürüyüş
Su:10bardak
canim aksam yemek yememissin.
bir nevi sabahta yemek yok, yapma boyle..

Çok teşekkür ederim canım inşallah yarın yapmak istiyorum. Bu videoyu kaydedebilirmiyim yoksa hep burdan mı açmak lazım
canim burada favorilerime ekle yapabilirsin ya da youtubedan victoria secret workout yazarsan da cikar.
bu zorlarsa dizini hemen soyle canim yarin hic hplamasi ziplamasi olmayanda paylasirim:)

canim aksam yemek yememissin.
bir nevi sabahta yemek yok, yapma boyle..
Ya evet sabah kahvaltı ićin eşimin uyanmasını bekledim o arada karpuz yedim oda saat 11 de uyandı kahvaltım öğlen yemeği oldu akşam 6 ya kadar ablamdaydım hazırda börek vardı yemedim turşu yedim onun yerine bide yoğurt mecburen yani sonra eşimin teyzesi ne gittik akşam ordada pasta yemedim 2 kurabiyeyle geçiştirdim bugünlük mecburen öyle oldu canım :))

Ya evet sabah kahvaltı ićin eşimin uyanmasını bekledim o arada karpuz yedim oda saat 11 de uyandı kahvaltım öğlen yemeği oldu akşam 6 ya kadar ablamdaydım hazırda börek vardı yemedim turşu yedim onun yerine bide yoğurt mecburen yani sonra eşimin teyzesi ne gittik akşam ordada pasta yemedim 2 kurabiyeyle geçiştirdim bugünlük mecburen öyle oldu canım :))
anladim canim, yine iyi dayanmissin borege, pastaya :)

Back
X