- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
İnşAllah borcum borç tutmk nasip olur inşAllahAllah kolaylık versin canım..
Hazır kış geliyor günler kısa tutarsın belki.. Gerçi ben kışın daha çok acıkıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah borcum borç tutmk nasip olur inşAllahAllah kolaylık versin canım..
Hazır kış geliyor günler kısa tutarsın belki.. Gerçi ben kışın daha çok acıkıyorum![]()
Canlar ben temizlige girisiyorum, cumaya misafirlerim gelecek.
Arada firsat buldukca takipteyim :)
Canım regl sancısına en iyi kekik geliyo bir tutam kekiğin üzerine kaynamış su döküp 5 dakika demle iç sancın azalacak :))Bu gün oruç tutulması çok sevap olan bir gündü.. Kaç gündür evde oruç tutacağız muhabbeti gidiyor..
En önemlisi babama oruç tutarız falan diyorum.. Reglim gecikiyor diye tutarım havasındayım ben de :)
1 gün kala regl oldum ve bunu babama nasıl anlatabilirim ? Tabi ki hiç bir şekilde :))
Mecbur bugün oruç gibi takıldım :)) Zaten yiyecek halim de yoktu..
Ağrılarım aynı şekilde devam etti
Bir de akşama misafir çıktı..
Günün tek iyi olayı askerimle konuştum, bugünün üzerine ilaç gibi geldi
Sonunda alerji ilacına da başladım bugün, bunu her fırsatta ilaç al diyen canım kaptanım Özgeye söylüyorum
3 aylık bir tedavi süreci başladı yine, bakalım hayırlısı, bu sefer iyi olurum inşaAllah..
Akşam vakti çenem düştü nedense![]()
Canım perşembe ben evde yokum ki akşama kadar annemlerde olucam akşamda eltim ler yemeğe davet etti oraya gidicem cuma yapsak olmazmı:))Yok canım.. Perşembe yaparız bir de..
Tebrikler kızlar:)))Düzeltme...
...Takim ici ilk 3...![]()
![]()
![]()
2. sirada onu takip edenbnnu yeraliyor
![]()
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @tiffany20 -yide
tebrik ediyoruz.![]()
Basarilarinizin devamini dileriz![]()
Ne gibi bir gündü dün?Bu gün oruç tutulması çok sevap olan bir gündü.. Kaç gündür evde oruç tutacağız muhabbeti gidiyor..
En önemlisi babama oruç tutarız falan diyorum.. Reglim gecikiyor diye tutarım havasındayım ben de :)
1 gün kala regl oldum ve bunu babama nasıl anlatabilirim ? Tabi ki hiç bir şekilde :))
Mecbur bugün oruç gibi takıldım :)) Zaten yiyecek halim de yoktu..
Ağrılarım aynı şekilde devam etti
Bir de akşama misafir çıktı..
Günün tek iyi olayı askerimle konuştum, bugünün üzerine ilaç gibi geldi
Sonunda alerji ilacına da başladım bugün, bunu her fırsatta ilaç al diyen canım kaptanım Özgeye söylüyorum
3 aylık bir tedavi süreci başladı yine, bakalım hayırlısı, bu sefer iyi olurum inşaAllah..
Akşam vakti çenem düştü nedense![]()
Hoşgeldin canımmm :)
Özlemişim senin enerjili yazılarını
Nasılsın ?
Kimseyi kendime rakip görmüyorum tek rakibim hava yollarıdunku menumle giris yapayim
sabah
peynir zeytin domates
1dilim tbe bal ve kaymakli
aksam
2pirzola
1kasik pilav
salata tursu
su2lt
spor
25dk yuruyus
5dk kosu
zamanla kondisyon duzene girecektir
rakiplerime duyurulur![]()
Kimseyi kendime rakip görmüyorum tek rakibim hava yolları![]()