• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Screenshot_20160922-114508.webp

Dün yaptığım tursunun tarifi kızlar ben şeker koymadım

Günaydın canlar :)

Dün menümü yazmayı unutmuşum gerçi bütün gün birşey yiyemedim bir akşam yemek yedim :(

Akşam da
Sulu köfte yemeği
domates

1 fincan yeşilçay
2 fincan çay
1 lt su

Bu kadar :(

Bu gün de berbat mide ağrısıyla uyandım, taş yemişim gibi ağırlık var midem de :(

Yazın Türkiye deyk en babamın ayakları çk kaşıniyordu ve mantar olduğu için çok rahatsız edici kokuyordu. Krem yanimdaydı baba şunu bi kullanansana dedim babam sürdü ertesi gün ne koku ne kaşıntı. Babam şok oldu. Bu nasıl krem kizim mucize gibi dedi. Türkiye de çok pahalı ben de bikaç kutu getirttim esimle babam için. Bu arada kremin adı Avene Cicalfate canım. Cold krem başka bir üründü ben yanlış hatırladım az önce.

Guzel gecmesine sevindim canim. İnşallah daha da ii olur. Çocuklar arası vurma itme kakma oluyor normal yani. Akın çok sevildigi için de öyle yapıyo olabilir . O da doğru. Çünkü benim oglanin da tek derdi simariklik aşırı sevgi.

Canım eğer dediğin gibi mantara da iyi gelecekse ben ne olur olsun bu kremi bulmaya çalışayım..
Çok teşekkür ederim canım.. Allah senden razı olsun..
Peki canım mantarda iyileşme oldu mu ? Yoksa sadece kaşıntıyı ve kokuyu mu önlüyor ?

Çok geçmiş olsun kuzum bu ilaçlar ve alerjin çok etkiliyor seni başka dr gittin mi hiç

Olsun tatlım az kalmış 2 kilo ne ki verirsin inşallah düzen otursun hemen verirsin

Kuzum bende öyle pişiriyorum ama Pişirmeden yemek sağlıklı bide cacığı çok daha güzel:)

Bence her zaman konuşan çoÇuk daha iyi
O ne öyle küçücük çocuklar ve bitmeyen kurallar çocuk öyle daha çok hırçınlaşır ki

Çok sağol canım..
Yok gitmedim, zaten bu hastalığın kesin bir çözümü yok maalesef..
Sadece dengede tutmaya çalışıyorsun o kadar..
Biraz yediklerime dikkat etmem gerek, biraz da sinir, stresten uzak durmalıyım..
Yemeği geçtim de sakin kalmak pek bana göre değil, çok çabuk sinirlenen, stres yapan biriyim maalesef :(
Bu seneye kadar iyi idare edebiliyordum, asker gidince stresim arttı, o yüzden bu seneyi hiç gecirmediğim kadar zor geçirdim.. Son 3 ay :) Dayan diyorum artık kendime :))

Isırgan otu kurusu yokmu canım aktarlarda çayını demle iç

İyi geceler canım

Ablam açıkcası içmeği hiç düşünmemiştim..
Kurusu evde olucaktı sanırım bir bakayım..
Çok teşekkür ederim..

Çok sağol canım..
Yok gitmedim, zaten bu hastalığın kesin bir çözümü yok maalesef..
Sadece dengede tutmaya çalışıyorsun o kadar..
Biraz yediklerime dikkat etmem gerek, biraz da sinir, stresten uzak durmalıyım..
Yemeği geçtim de sakin kalmak pek bana göre değil, çok çabuk sinirlenen, stres yapan biriyim maalesef :KK43:
Bu seneye kadar iyi idare edebiliyordum, asker gidince stresim arttı, o yüzden bu seneyi hiç gecirmediğim kadar zor geçirdim.. Son 3 ay :) Dayan diyorum artık kendime :))
Canım az kalmış 3 ay su gibi geçer merak etme stres yapma hiç bişeyi inşallah tez zamanda allah sağsalim nişanlınlada kavuştursun seni :)))

Bugün 24 nöbetçiyim yarın sabah kızın diş randevusu var sabah gidip yatmadan gideceğiz hastaneye öğlen gelebiliriz sanırım ayy şimdiden yoruldum yaslaniyomuyum nee

Yaşlanmak değil de 24 saat nöbet yetiyordur zaten, bir de üstüne dinlenmeden birşeyler yapmak yorucudur herhalde..
Kolay gelsin ablacım..

İnşaAllah canım.. Çok sağol :)
Azaldıkca daha çok stres yapıyorum anormal miyim neyim :))
Canım haberleri falan izleyince okadar şehit veriyoruz normaldir bukadar stres yapman sana hak veriyorum.allah nişanlısı esirgesin sana sağsalim kavuştursun inşallah bak sanada güzel dua ettim:)))

Canım haberleri falan izleyince okadar şehit veriyoruz normaldir bukadar stres yapman sana hak veriyorum.allah nişanlısı esirgesin sana sağsalim kavuştursun inşallah bak sanada güzel dua ettim:)))

Allah razı olsun canım benim :KK200:
Aylardır haberleri izlemekten kaçıyorum canım, ilk başlarda çok kötü oluyordum o yüzden bıraktım artık izlemeyi..
Benimki bana yetiyor zaten, bir de onları izlerken içim parçalanıyor..

!! CEZA ALAN UYELERIN DIKKATINE !!

Uyelerimizden @Leopardesenlitayt , @Ey0609 ve @Zypzyp cuma gununden beri takima ugramayip, menu yazmadiginiz icin toplam 30dk spor cezasi almis bulunmaktasiniz.
Eger 3 gun daha takima ugramaz ve menu yazmazsaniz, takimla ilisiginiz kesilecektir, bilginize..

happy_moon happy_moon canim pazar gunu haric sende takima hic ugramadin 30dk spor cezasi aldin.
Diyetine devam ettigini ve spor yaptigini watsap grubundan takip ediyrum ancak takim kurallari geregi, eger 3 gun daha takima gelmeyip menu yazmazsan senide listeden cikarmak durumunda kalacagiz.
@tiffany20 canim menulerini duzenli hergun yazmaya gayret et.
KarKralicesi KarKralicesi Iremcim hergun o gunun menusunu yazmaya dikkat et canim.

BILGILENDIRME: Uyelerimizden @abesle_istigal telefonunun bozulmasindan oturu beni haberdar etmistir ve kendisi sehir disina gitmesi sebebiyle birkac gun bilgim dahilinde takima gelemeyecektir.

Uyelerimizden @azimli anne cumartesi gunu site tarafindan banlanmistir ve hala cezasi bitmemistir.
Akşamları yazmaya özen göstericem canım kusura bakma nolur idare ediyosun beni cok cok tşk ederim :*

Back
X