- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
İyiyim canım sen nasılsınAleyküm selam canım :)
Nasılsın ?
dün hiç birşey yememişin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen nasılsınAleyküm selam canım :)
Nasılsın ?
Çay gibi demle iç canım hergünÇok sağol canım..
Yok gitmedim, zaten bu hastalığın kesin bir çözümü yok maalesef..
Sadece dengede tutmaya çalışıyorsun o kadar..
Biraz yediklerime dikkat etmem gerek, biraz da sinir, stresten uzak durmalıyım..
Yemeği geçtim de sakin kalmak pek bana göre değil, çok çabuk sinirlenen, stres yapan biriyim maalesef![]()
Bu seneye kadar iyi idare edebiliyordum, asker gidince stresim arttı, o yüzden bu seneyi hiç gecirmediğim kadar zor geçirdim.. Son 3 ay :) Dayan diyorum artık kendime :))
Ablam açıkcası içmeği hiç düşünmemiştim..
Kurusu evde olucaktı sanırım bir bakayım..
Çok teşekkür ederim..
Yoruyor gerçekten nöbet sağol canımYaşlanmak değil de 24 saat nöbet yetiyordur zaten, bir de üstüne dinlenmeden birşeyler yapmak yorucudur herhalde..
Kolay gelsin ablacım..
Evlenince askerine yaparsın inşallah kuzum afiyet olsunÇok sağol canım benim de aklımda bulunsun, fasulyeyi çok severim![]()
Az kaldı kuzum dediğin gibi son 3 ay Allahın izniyle çabucak geçecek.bişiler bul oyalan gülüm zaman daha çabuk geçerÇok sağol canım..
Yok gitmedim, zaten bu hastalığın kesin bir çözümü yok maalesef..
Sadece dengede tutmaya çalışıyorsun o kadar..
Biraz yediklerime dikkat etmem gerek, biraz da sinir, stresten uzak durmalıyım..
Yemeği geçtim de sakin kalmak pek bana göre değil, çok çabuk sinirlenen, stres yapan biriyim maalesef![]()
Bu seneye kadar iyi idare edebiliyordum, asker gidince stresim arttı, o yüzden bu seneyi hiç gecirmediğim kadar zor geçirdim.. Son 3 ay :) Dayan diyorum artık kendime :))
Ablam açıkcası içmeği hiç düşünmemiştim..
Kurusu evde olucaktı sanırım bir bakayım..
Çok teşekkür ederim..
İnşallah bacım hayırlısı. 2 tane çocukla kalırsa iyi gerci:))))esime kalsa 4 5 tane olsun Diyor. BEn de kendisine " Çüşünüz " diyorumtedavin yakin zamanda zaten bacim bitsin sonra yine dusunursunuz esinle, bir arada buyurler.
arayi cok acmazsan buyuduklerinde de esinle doyasiya takilirsiniz :)
Benim favorim bakkal poşeti :))))Gunaydin fit hatunlar , kacamaksiz, hafif egzersizli, mutlu bir gun diliyorum.
Cumaya son 1, basgul yuzlerimizi guldursun insallah.
Eki Görüntüle 1891033
Eki Görüntüle 1891034
İyi istirahatler.Kizlar benim icin uyku vakti saat gece 1e geliyor, sabaha gorusmek dilegiyle, opuyorum.![]()
Aa sen taş gibi hatunsun ablam. Ne yaşlanması??Bugün 24 nöbetçiyim yarın sabah kızın diş randevusu var sabah gidip yatmadan gideceğiz hastaneye öğlen gelebiliriz sanırım ayy şimdiden yoruldum yaslaniyomuyum nee
Canım eğer dediğin gibi mantara da iyi gelecekse ben ne olur olsun bu kremi bulmaya çalışayım..
Çok teşekkür ederim canım.. Allah senden razı olsun..
Peki canım mantarda iyileşme oldu mu ? Yoksa sadece kaşıntıyı ve kokuyu mu önlüyor ?
İyiyim canım sen nasılsın
dün hiç birşey yememişinhayırdır?
Çay gibi demle iç canım hergün
Yoruyor gerçekten nöbet sağol canım
Evlenince askerine yaparsın inşallah kuzum afiyet olsun![]()
İnşallah bacım hayırlısı. 2 tane çocukla kalırsa iyi gerci:))))esime kalsa 4 5 tane olsun Diyor. BEn de kendisine " Çüşünüz " diyorum)((
Benim favorim bakkal poşeti :))))
İyi istirahatler.
Aa sen taş gibi hatunsun ablam. Ne yaşlanması??
Bitanem Allah hepimizden razi olsun. Mantar da da iyileşme oldu . Bu krem zaten irritasyona karşı iyi geliyor. Benim her zman elimin altında olan bir krem . Eminim sana da iyi gelecektir Allah in izniyle. Bi araştır olmadı önce ufak bir boyunu alarak başla. İyi gelirse ki iyi geleceğine inanıyorum büyük boyunu alırsın.
bir kurtulamadım şundan ya. cok cok gecmiş olsun canımÇok şükür bugün daha iyiyim canım..
Alerji mahvetti dün beni, hiç yiyecek halim kalmamıştı
Tamam ablacım içicem mutlaka, çok sağol..
İnşaAllah canım :)
bir kurtulamadım şundan ya. cok cok gecmiş olsun canım
İnşallah bulursun canım. Bazı internet siteleri yurtdışından da getiriyor.Çok sağol canım, hemen online eczanelere bakıyorum, biraz zor bulunuyor burada böyle kremler..
İnşaAllah bulabilirim..
Ellerine sağlık canmEki Görüntüle 1891056
Dün yaptığım tursunun tarifi kızlar ben şeker koymadım
Teşekkürler canım iyiyiz sen nasılsın afiyet olsunSelam canlar nasilsiniz?
Gelin cay icelim beraber :)
Afiyet olsun canımSelam canlar nasilsiniz?
Ay nasi gelesim geldi ya sicacik ozgemm yaaSelam canlar nasilsiniz?