• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydııın :) Hayırlı Sabahlar :) Cuma'nız mübarek olsuun :)))

Geçen hafta: 83.3
Bu hafta: 82.3
Fark: 1 kg
Yüzde: 1,200 :)))

Elhamdülillah ALLAH'a ebedi şükürler olsun çok mutlu olduuum :) Yawrukush Yawrukush :))))
Tebrik ederim canim.
Günaydın canım :)
Tebrikler..
Sağol Fatimem.
Bu arada toplu alıntı yapmayı sonunda başardım hepinize toplu laf yetiştiricem tek tek gelmeyin toplu toplu gelin:KK70:
Tamm adam toplayıp gelirim:)))
Gecen hafta -70kğ
Bu hafta- 69,6 kğ
FARK-400 gram

Tebrikler

Ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK57: Birşey unuttum diyorum ama ne hatırlamıyorum.. Utanıp yerin dibine giren smile yok mu bana ondan lazım çünkü :KK22:

Sabah
Elma sirkeli su

Öğlen
Domates, biber dolması (kıymalı)
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
domates
peynir

Su 1.5 litre
3 fincan çay

Tebrik ederim canım :)
Teşekkürleeer :))) elhamdülillah :))) hayatımda hiç şişman olmadığımı hatırlamıyorum çok küçükken zayıfmışım ilkokula başlamamla birlikte kilo almaya da başladım ilk kez böyle dirayetliyim elhamdülillah :)))
Gecen hafta -70kğ
Bu hafta- 69,6 kğ
FARK-400 gram
Tebrikler :) maşALLAH :)

ıımmm şeyyyy :KK22:
Kaç haftadır doğru düzgün tartılmıyorum, öncesinde tartım bozuktu sonra da moralim :KK48:
Önümüdeki cumadan tekrar bildirim yapmaya başlayacağım ama korkuyorum 1-2 kilocuk aldım çünkü :olamaz:

Kız verirsin sen o kilocukları spor yap sen bol bol yemeni de düzenli hale getir 1 haftada bile gidebilir o kilocuklar inşALLAH ;)

Teşekkürleeer :))) elhamdülillah :))) hayatımda hiç şişman olmadığımı hatırlamıyorum çok küçükken zayıfmışım ilkokula başlamamla birlikte kilo almaya da başladım ilk kez böyle dirayetliyim elhamdülillah :)))

Tebrikler :) maşALLAH :)

Kız verirsin sen o kilocukları spor yap sen bol bol yemeni de düzenli hale getir 1 haftada bile gidebilir o kilocuklar inşALLAH :KK66:

İnşaAllah gidecek..
Menümü düzeltmeye başladım bugünden, kalktım adam gibi kahvaltımı yaptım :21:
Suyumu da artırcam, spor işi biraz sıkıntılı ama Allah yardımcım olsun..

Ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK57: Birşey unuttum diyorum ama ne hatırlamıyorum.. Utanıp yerin dibine giren smile yok mu bana ondan lazım çünkü :KK22:

Sabah
Elma sirkeli su

Öğlen
Domates, biber dolması (kıymalı)
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
domates
peynir

Su 1.5 litre
3 fincan çay
cezalısın tek ayak üstünde dur :deli:

Geçen hafta;57.7
Bugün;57.3
Fark; --400 gr
Yüzde; 0.69
Yawrukush Yawrukush

Geçen hafta : 69.9
Bu hafta :69.7
Fark:-200

Günaydın güzeller.

G.h 69.1
B.h 68.6
Fark 0.5
Yüzde 0 72

Günaydııın :) Hayırlı Sabahlar :) Cuma'nız mübarek olsuun :)))

Geçen hafta: 83.3
Bu hafta: 82.3
Fark: 1 kg
Yüzde: 1,200 :)))

Elhamdülillah ALLAH'a ebedi şükürler olsun çok mutlu olduuum :) Yawrukush Yawrukush :))))

Gecen hafta -70kğ
Bu hafta- 69,6 kğ
FARK-400 gram
Tebrikler canlarım inşallah böyle güzel kilolar vermeye devam edersiniz :KK200:

Back
X