- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Üzülme canım benim..
Gidecek elbet. Sen menüne, sporuna dikkat et yeter ki

Sen izinde olduğun için takımı etkilemiyor canım, bir de onun için sıkma canını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta:53.1
Bu hafta:52.7
Fark: -400 gr
:)
Aldım ben sözümü geriii![]()
Canım benim artı değilsin en azından Hazalım. Bu hafta gitmez haftaya gider. Dert etme.
Geçen hafta:53.1
Herkese merhaba
Gh 52.0
Bh 52.1
100 gr artış var ancak dr a gittiğimde bu hfta yine 300 gr kas kütlem artmış..
Tebrikler kuzumGeçen hafta:53.1
Takımı etkilemiyorsa bir iki hafta kilo bildirimimi yapmasam mı o arada belki toparlanır direncim. ama menü bildirimi yapacağım :)Üzülme canım benim..
Gidecek elbet. Sen menüne, sporuna dikkat et yeter ki
Sen izinde olduğun için takımı etkilemiyor canım, bir de onun için sıkma canını![]()
Vallahi Sibelim bende öyle kendimi motive ediyorum ama gitmiyo çıldıracam artıkCanım benim artı değilsin en azından Hazalım. Bu hafta gitmez haftaya gider. Dert etme.
Takımı etkilemiyorsa bir iki hafta kilo bildirimimi yapmasam mı o arada belki toparlanır direncim. ama menü bildirimi yapacağım :)
Vallahi Sibelim bende öyle kendimi motive ediyorum ama gitmiyo çıldıracam artık![]()
Canım sen yeşil çay içmiyomusunBir kür falan mı denesen canım ?
Geceleri yenen yoğurt kürü vardı mesela, onun gibi birşey yapabilirsin..
Yazdım HadiOlmaz ben sabırsızım hemen yaz bakim![]()
Takımı etkilemiyor ama sen yinede bildir kilonu canım sen motive olursunTakımı etkilemiyorsa bir iki hafta kilo bildirimimi yapmasam mı o arada belki toparlanır direncim. ama menü bildirimi yapacağım :)
Bende günaydın diyim bari Sabah nöbetten geldim kızıma kahvaltı yaptırdım dişe gittik işimiz çabuk bitti Neyse ki. Gelince yattım uyumuşum iyi geldi kilomda normale döndü. Yine aynı 66.7
Geçen hafta 67.6
Bugün 66.7
Fark 0.9
Yüzde 1.33
Canım sen yeşil çay içmiyomusun
Haklısın gülüm o zaman böyle devam edecegim sizde sabredin emiSen bilirsin tabi canım ama bence yapmalısın..
Hem bildirim yapmanın ne zararı var ki :) Artı da olsan eksi de paylaşmak iyi geliyor, motive oluyorsun..
Ben kaç haftadır yapmıyorum ama şu an pişmanlık yaşıyorum biraz, arada tartı sıkıntım falan oldu, şimdi de unutuyorum artık sabah tartılmayıÖnümüzdeki haftadan düzenimi oturtacağım inşaAllah..
O yüzden bildirim yapmayı ihmal etme, sonra ipin ucu kaçıyor alışıyorsun bildirim yapmamaya :)
Ama gülüm wc ile sıkıntım yok ayrıca incelmiş görünüyorum azıcık ama kilo gitmiyoBir kür falan mı denesen canım ?
Geceleri yenen yoğurt kürü vardı mesela, onun gibi birşey yapabilirsin..