Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta:69.7
Bu hafta:69.5
Fark:200gr
Daha regl olmadım onun etkisi sanırım:KK43:((((
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_

Olsun canım, 200 gramı küçümseme, böyle böyle gidecek..

Günaydın.

Çok Üzgünüm sabitim :KK43:(((((

Üzülme canım, haftaya eksi görürsün inşaAllah

Gunaydin
Yaşasin 77.0
Tam 30 kg gitti bu sabah itibariyleeeee
Wuhuuuu:KK71::KK71::KK71::nazar::nazar::oha::oha::oha:

Tebriklerrrr :)
Çok güzel vermişsin canımm..

Ben aynıyım bu hafta.Spora asılmamdan sanırım.

Olsun, haftaya güzel eksi geliyor demek ki :)

hayırlı cumalar kızlar ... sabah 6 da evden çıkıp akşam eve gelince hiç uğrayamadım. eve gelip direk uyuyorum. dışardada internet paketim yok . bugünde gitmedim okula ... okul çok zor geçiyor moralim çok bozuk ,hiç arkadaş bulamadım...arkadaş sorun olmıycakta hocanın biri ben bütün sene boyunca grup çalışması istiyorum dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum , derslerin arasında 3,4 saat boşluk oluyor o aralar yalnız kalıyorum felan.okuldan soğudum yeminle :KK42::KK42::KK42:şu depresyonlu hayatım hiç geçmıycek benim ,böyle ölüp gidecem :KK42:kız kardeşimde başka şehire okumaya gitti,iyice yalnız kaldım :KK42::KK42::KK42:

hayırlı cumalar kızlar ... sabah 6 da evden çıkıp akşam eve gelince hiç uğrayamadım. eve gelip direk uyuyorum. dışardada internet paketim yok . bugünde gitmedim okula ... okul çok zor geçiyor moralim çok bozuk ,hiç arkadaş bulamadım...arkadaş sorun olmıycakta hocanın biri ben bütün sene boyunca grup çalışması istiyorum dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum , derslerin arasında 3,4 saat boşluk oluyor o aralar yalnız kalıyorum felan.okuldan soğudum yeminle :KK42::KK42::KK42:şu depresyonlu hayatım hiç geçmıycek benim ,böyle ölüp gidecem :KK42:kız kardeşimde başka şehire okumaya gitti,iyice yalnız kaldım :KK42::KK42::KK42:

Hayırlı cumalar canım..

Ne diyeceğimi bilemedim ya..
Ama yani kolay olmayacağını biliyordun, okula gidip bir kaç saate dönmeyi, yorulmamayı beklemiyordun herhalde..
Arkadaşın olsa keşke, en azından okulda yalnız hissetmezsin..

Canlar Akini okuldan aldim, parkta oynattim.
Sonra markete gittik, cicek ve lokum aldik aksam misafirlik icin.
Simdi cicegi vazolayacagim. (eve guzel vazolar depoluyorum, cicegi oylece goturmektense susluyor, fiyonklar bagliyor vazoya oyle goturuyorum.Kendime is cikarmakta ustume yok yani:)
Ama sanki oyle daha guzel oluyor gibime geliyor :)
Sonra yemegi hazirlayip, dusa girecegim.
Akin uyudu ama uyku oncesi sigortalari atti:KK43:
Aglama krizine girdi,nasil yatiracagimi sasirdim.
Cocuklar iki olunca heralde biri baslar aglamaya, digeride onu yalniz birakmaz, artik bende sinir krizinden oturur aglarim onlarla..
Simdiden gozum korkuyor, Allah yardimcimiz olsun..
Iyi geceler guzeller..
Bebek sakin olacak bence akinda kardeşi olunca değişir biraz umarım hayatın daha kolaylasacak
Arkadaş edinirsin zamanla canım inşallah çok üzme kendini

Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm:nazar:En Büyük TÜRKİYE
Artık 36 beden dar etek elbise herşeyime kvuştum üşenmeden giyip giyip çıkartıyorum ve hepsi oluyor.hamile olduğum günkü kilomdayım. Burda başladığımda 57.2 kiloydum bugün 50.8
Bugün diyetisyende 49.7 kilo gedim.metabolizma yaşım 15 çıkıyor artık. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Herkese de ani kilo kaybı olmadan yağdan yakıp kas kütlesini arttırarak kilo vermesini diliyorum. Hepinizi seviyorum yine buradayım ama katılım kilo bildirim yapıcam

Yani sayın koçum mezun ediyor musun beni ?
Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Fark: 1.3
Yüzde 2.49
:KK46:

Eklentiler

• IMG_4435.webp
    IMG_4435.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 34
Herkese merhaba bugün benim mutlu günün hedef kiloma geldimm:nazar:En Büyük TÜRKİYE
Artık 36 beden dar etek elbise herşeyime kvuştum üşenmeden giyip giyip çıkartıyorum ve hepsi oluyor.hamile olduğum günkü kilomdayım. Burda başladığımda 57.2 kiloydum bugün 50.8
Bugün diyetisyende 49.7 kilo gedim.metabolizma yaşım 15 çıkıyor artık. Sağlıklı bir şekilde zayıfladım. Herkese de ani kilo kaybı olmadan yağdan yakıp kas kütlesini arttırarak kilo vermesini diliyorum. Hepinizi seviyorum yine buradayım ama katılım kilo bildirim yapıcam

Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Çok tebrikelr canım.Maşşalah sana.

Gunaydin
Yaşasin 77.0
Tebrik ederim maşallah.
Maalesef bende sabitim :KK43:
Ahh kader arkadaşım...
Olsun canım, 200 gramı küçümseme, böyle böyle gidecek..

Üzülme canım, haftaya eksi görürsün inşaAllah

Tebriklerrrr :)
Çok güzel vermişsin canımm..

Olsun, haftaya güzel eksi geliyor demek ki :)
İnşallah Fatimem. Bilmiyorum ama moralim bozuldu yani off.

Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49

Supersin canım. Çok sevindim senin adına. Ne mutlu sana ki başardın. Daim olsun bu kilon inşallah. Metabolizma yaşına da hayran kaldım gerçekten.

Beğendim menüne canım benim:)
Su spor gayet iyi..
Sağol gülüm ama eksi yok.
Canlar Akini okuldan aldim, parkta oynattim.
Sonra markete gittik, cicek ve lokum aldik aksam misafirlik icin.
Simdi cicegi vazolayacagim. (eve guzel vazolar depoluyorum, cicegi oylece goturmektense susluyor, fiyonklar bagliyor vazoya oyle goturuyorum.Kendime is cikarmakta ustume yok yani:)
Ama sanki oyle daha guzel oluyor gibime geliyor :)
Sonra yemegi hazirlayip, dusa girecegim.
Akin uyudu ama uyku oncesi sigortalari atti:KK43:
Aglama krizine girdi,nasil yatiracagimi sasirdim.
Cocuklar iki olunca heralde biri baslar aglamaya, digeride onu yalniz birakmaz, artik bende sinir krizinden oturur aglarim onlarla..
Simdiden gozum korkuyor, Allah yardimcimiz olsun..
Iyi geceler guzeller..

Deme öyle deme moralini bozma.

canim benim bizler iyiyiz.
ben surekli kendimi kosuyor gibi hissediyorum, sanki maratona katilacagim.
her yeni gune baslarken bugun dinlenecegim diyorum ama illaki bir sey cikiyor.
ama cok sukur sagligimiz yerinde her sey yolunda.
sen nasilsin canim, okul nasil?
Şükür canım iyi olun bende iyiim :)
Fazla yormamaya çalış canım :) Okulda iyi gidip geliyorum tekrar ediyorum konuları:)

Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun.

Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49

Canimmmmmmmm
Tebriklerrrrrr

Yawrukush Yawrukush
Once onlarla agliyorsun
Sonra esit sevgi veremiyorum diye agliyorsun
Ben napcam fln diyorsun
Derken bir sure sonra herseye guluyorsun
Sonra derken zaman geciyor
Vayyy be elim ne hizli olmus diyorsun
Ne pratik hatunmusum diyorsun
Alisiyorsun
Hergun cok yoruluyorsun
Ayaklarin hergun agriyor

Sonra 2cocukla disari cikiyorsun
Bi onlara bakiyorsun bir daha
Kendinle gurur duyuyorsunnnnn

Genc yasta 2evlat sahibi oldum diye hergece Yaradana sukur ediyorsun...

Sonra mi
Birgun sinir krizi birgun sakin oyle gecip gidiyor
Ayaklarinin agrimasi hic bitmiyor:halay::halay::halay:

Heee sakin gunler daha az onuda soyliyim:)

Geçen hafta 52.1
Bu hafta 50.8
Yüzde 2.49
Canım benim maşallah sana çok tebrik ediyorum kuzum

Bildirimi geç yapıyorum okuldaydım giremedim çok özür dilerim canlar:KK200:
Geçen hafta:52.7
Bu hafta:52.8
+100 gr fazla geldim :cry:
Haftaya hedefim 52 olmasa da 52.5
Üzülme canım 100 neki haftaya inşallah baya eksili dönersin

Gunaydin
Yaşasin 77.0
Ya sana hayranım benim idolüm sensin 16 yıldır herzaman hep taktir ettim seni. Üzerinde 30 kilo fazlan varken bile sen harikaydın ve harikasın

Hayırlı cumalar canlar :)
Hayırlı cumalar canımmm

Takılma lütfen gir ortamlara merhaba de yaklaş gülümse alırlar aralarına kenarda durursan ne kadar içe kapalı bir kız derler yaklaşamazlar.sen depresif olma canım

Çok tebrikelr canım.Maşşalah sana.
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağol

Tebrik ederim maşallah.

Ahh kader arkadaşım...

İnşallah Fatimem. Bilmiyorum ama moralim bozuldu yani off.

Supersin canım. Çok sevindim senin adına. Ne mutlu sana ki başardın. Daim olsun bu kilon inşallah. Metabolizma yaşına da hayran kaldım gerçekten.
Çok saol canım çok çok teşekkür ederim emzirdiğim için çok hızlı çalışıyor metabolizmam

Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun.
Saol goncam teşekkür ediyorum

Canimmmmmmmm
Tebriklerrrrrr
Çok teşekkür ediyorum canım sayende beni bu takımla sen tanıştırdın Allah razı olsun cnm

Back
X