- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Hayır ama 1.ye ödül olsun istiyomHayırdır birincilikle ceza sildirme kararı mı geldi nolduu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ama 1.ye ödül olsun istiyomHayırdır birincilikle ceza sildirme kararı mı geldi nolduu![]()
Enerjimi boşaltıyom benBir nefes al, bir dinlennnn![]()
Ay canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor bilirim ama damağını nasıl incittinki![]()
Hayır ama 1.ye ödül olsun istiyomçokmu şey istiyom
![]()
bir tebrik birde opucuk veririz :)Kuru kuru 1.lıği kabul etmiyorum bir tebrikle beni kandıramazsınız ödül istiyom ben![]()
ara ki bulasin canim :)Nerdesiniz kızlar cezamı sildiricem bana destek olunsana hepiniz uyudunuzmu![]()
haftasonu hepsi kacak zaten :)Yok bunların hepsi korktu senden özgem onlarada ceza yazarsın diye gelmiyorlar kaçtı hepsi![]()
ara ki bulasin canim :)
Ya canım sana okadar aç kalma diyorum aç kalıyorsun sonra vücut yemeği görünce nasıl da heycanlanıyo demekki heycanı çenene damağına vuruyorBen mi anormalim, ağzım mı bilmiyorumm
Sürekli sorun yaşıyorum..
Ya içerden yanağımı ısırıyorum, ya yediğim birşeyle damağımı incitiyorum ya da dişlerimi aşırı sıkıp damağımı ağrıtıyorum.. Hepsini de farkında olmadan yapıyorum..
Ya canım sana okadar aç kalma diyorum aç kalıyorsun sonra vücut yemeği görünce nasıl da heycanlanıyo demekki heycanı çenene damağına vuruyor![]()
sanada iyi aksamlar canim :)İyi akşamlarr :))
hadi gecmis olsun canim..Yok canım sanırım ben damağımı incitdim, şimdi hatırladım, ağrısı da geçti çok şükür..
Ağrıdan dişim mi damağım mı anlayamıyordum![]()
bende iyiyim Fatimem esimle Akin ucak gosterisine gittiler, bende evde dinleniyorum.Çok sağol canım
Sen nasılsın ?
hemen kac :)Kızlar benim uykum geldi sizinle yarın uğraşırım artık iyigeceler tatlışlar sizi seviyorum tatlı rüyalar hepinize:)))
Evet bitti

Kızlar benim uykum geldi sizinle yarın uğraşırım artık iyigeceler tatlışlar sizi seviyorum tatlı rüyalar hepinize:)))