• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KahvaltıM; 1 yumurta,zeytin, peynir, domates,biber, 1 avuç ceviz fıstık
Ara, sade Türk kahvesi
Öğle ;1 dilim ekmek,1 kase yoğurt ,
Ara ;2 kare bitter
Aksam; yoğurt,salata, 1 karnıyarık,1 dilim ekmek,birkaç fıstık,
Ara; 3 dilim mandalina
Spor; 100 mekik, 200 ip atlama,yarim saat kardio, özge senin videoyu yaptım @Yawrukush , B belindamm , Dahlia_ Dahlia_
Burdaydi

Burdayım ablaaaa

Ay bilmiyorum bir sıkkınlık var üstümde bu aralar.

ay abla kaç aydır burdayım sıkıldım yaaaa.
aslında herşeyden sıkıldım :) :)
Kış geldi artık ondan olabilir ben kışın çok mayışık olurum sıcak yatak kalın giysiler vs kış boyu uyumak isterim ;)

evet canim gercek dost 1-2 tane oluyor zaten.
iyi kotu her gununde yaninda olan..

nasil unuttun canim ya :)

ah bitmedi gulum bu misafirler, insallah bu son olur doguma kadar :)

iyi yaptin canim, her fikre acigim dogru :)

canim sen sporu ihmal etmezdin 2 gundur yapmamissin??

cumartesi saglam bozmussun diyeti Busem, neyse odule sayalim.
ama spor neden yapamiyorsun kuzum?
Ozgecim sporu yapabilecegim bir 30 dk veya bir 60 dk kesintisiz vaktim olmuyor sadece pilatese gittigim gunler evin disinda oldugum icin yapabiliyorum. Artik salona girdigimde telefonu da soyunma odasinda birakiyorum yoksa o da tehlikeye girecek. Haftasonlari kizlar uyumuyorlar gunduz hafta ici ev isleri yetismiyor ki ev acayip dginik sadece camasir yikama katlama cocuklari doyurma wc leri derken gun bitiyor. Yani ekstra.ev supurme ev toplama bile yapamiyorum cagirmam gerekenler var.misafir hicbirini cagiramadim daha da niyetim yok.

evet canim gercek dost 1-2 tane oluyor zaten.
iyi kotu her gununde yaninda olan..

nasil unuttun canim ya :)

ah bitmedi gulum bu misafirler, insallah bu son olur doguma kadar :)

iyi yaptin canim, her fikre acigim dogru :)

canim sen sporu ihmal etmezdin 2 gundur yapmamissin??

cumartesi saglam bozmussun diyeti Busem, neyse odule sayalim.
ama spor neden yapamiyorsun kuzum?
Tatlim bozma konusuna gelince uzunca bi sure bu sekilde bozmayi düşünmüyorum artik. Cocuklari uyutunca dagilmisim o gun gece boyunca kesintisiz uyumusum esim bakmis sabah tavirliydi. Onemsemedim. Ama biraz birakayim diyorum haftada 1 de olsa etkiliyor

İyiyim çok şükür annem yanımda babam yanımda ya onlara bisey olsaydı kendimi teselli ediyorum işte sen nasılsın canım
Çok şükür canım öyle Rabbim bizi anne babamızla sınamasın tabi ki.bende iyiyim gülüm. toparlanmaya çalış kuzum

Back
X