• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya düzenim altüst oldu. Tekrar toparlıyamıyorumki:KK12:
Vallahi canım çocuk istiyosun bunun için gerçekten zayıflaman gerek ben 2 tüpbebek yaptırdığımda kiloluydum olmadı sonra zayıflama dan tekrar denemicem dedim 11 kg vermiştim 63 kg ya indiğimde 3.tüpbebeği denedim bu arada 3.yü başka hastanede yaptırdım ve sonra hayatımın enguzel haberini aldım hamileydim sence biraz dişini sıkıp zayıflayıp bu mutlu haberi almak hayatının en güzel ödül ü olmazmı zayıflamak için çok önemli bir nedenin var:)))

Vallahi canım çocuk istiyosun bunun için gerçekten zayıflaman gerek ben 2 tüpbebek yaptırdığımda kiloluydum olmadı sonra zayıflama dan tekrar denemicem dedim 11 kg vermiştim 63 kg ya indiğimde 3.tüpbebeği denedim bu arada 3.yü başka hastanede yaptırdım ve sonra hayatımın enguzel haberini aldım hamileydim sence biraz dişini sıkıp zayıflayıp bu mutlu haberi almak hayatının en güzel ödül ü olmazmı zayıflamak için çok önemli bir nedenin var:)))
Zayıflamak istiyorum ama kısır döngüye dönüştü resmen.
Sporu cok cok aksatıyorum yememde asla sorunum yok.

Ben yoldayım nöbete gidiyorum. Yarım gün tatil olunca nöbette yarıdan başlıyor.
Tebrikler canım gerçi önceki kilomu hatırlamıyorum
kitap okuyorum zaten bende :)
En güzeli
Canlarim aksam gecmisi okuyayim diye bir actim sayfalar dolusu mesaj gordum cook mutlu oldum:KK68:
Ne guzel sohbetler edilims takimimizda, yeni uyelerimiz enerjiniz daim olsun, takimimiza ne guzel hareket geldi sayenizde:KK200:
Bugun tam okul oncesi Akin mahsun kedi gibi sirnasti bana, burnu da akiyordu kuzumun,okula yollamadim beraber hastaneye gittik.
Oradan restorana ana-ogul, sonra bir arkadasim ve Akin yaslarinda oglu da katildi bize..:anne:
Sonrada cocuk muzesine gittik bugun bedava gunuydu, cadilar bayrami konsepti, ne eglendi kuzular:KK48:
Biz bile eglendik, sonrada 45dk yolculugun sonunda 7.30da aksam eve varabildik.
Akinin hastaligi ilerledi, muhtemelen yarinda okula goturemem.
Burun akintisi ve oksuruk icin balli iksir verdim.
Ayaklarina, gogsune,sirtina vicks surdum, birde buhar makinasini actim.
Esimle bir diziye basladik bu saate kadar kalkamadik basindan.
Simdi artik benim icin uyku vakti , sizler icin yeni gune merhaba.:KK68:
Guzeller dilerim tarti hepinizin yuzunu guldursun, kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyoruz, hayirli cumalar...
Eki Görüntüle 1904168
Geçmiş olsun Akın paşaya hemen iyileşir inşallah.
Geçen hafta:69.1
Bu hafta:69
Fark:100 gr
Off ya yine giden 100 gr
Bekliyorum ben seni 67 de
Geçen hafta ;57.6
Bu hafta ;57.1
Fark ; _500gr
Yüzde ; 0.87
56 yi goremedim yaaa
@Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
Tebrikler canım gayet iyi

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PERSEMBE GUNu MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Edsoff--:KK200: :KK200:-:nazar: :nazar:-400IA :KK73:
haeshin:rapci: 200JJODUL :KK76::KK200: 100M:eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:--
gogo2405:rapci: :rapci::KK76: :KK76:----:KK73: DINLENME
tiffany20:rapci: :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:--
Burcak41ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
AKovser10 DK YODUL:KK200: :KK200::eğlence: ----:nazar: ----:KK71: :KK71::KK73: :KK73:
KarKralicesiODUL :rapci:200IA :KK76:100S 100M100JJ :eğlence::nazar: :nazar::KK71: :KK71:-
belindammODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: 200IA100JJ 100S:nazar: :nazar::KK71: :KK71:-
Alya008ODUL 10DK Y150JJ :KK76:100M 100S:KK200:100JJ :eğlence:15DK Y :nazar::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
pembe hayaller:rapci: :rapci:ODUL :KK76:MUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
umutLatahzen-----:KK73: :KK73:
marlin18ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:15DK Y :KK71::KK73: :KK73:
Saadetim33:rapci: :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200:-:nazar: DINLENME:KK71: :KK71::KK73: DINLENME
fyzanur--:KK200: :KK200::eğlence: :eğlence:15DK Y :nazar::KK71: :KK71:15DK Y :KK73:
gulpinargulODUL DINLENME10DK Y :KK76::KK200: :KK200:----

[TD10DK Y :KK71:[/TD]

[/td][/td][/td][/td]

Benim perşembem neden boş kiiii :KK42:

Kızlaaaaar herkese hayırlı cumalar boool eksili bi haftanız olsun inşallaaaah..... :KK37::KK37::KK37::KK37:

Kızla bu arada bişey itiraf ediyorum ben tartılmayı unuttuuum :rolleyes:
Güya sabah kalkıp hemen tartılacaktım şimdi sizin mesajları görünce aklıma geldi :D
Ama şöyle bi detay var Çarşamba sabah aç karna tartıldıgımda 81,3 gelmiştim tam.. az önce sizin mesajları görünce hemen çıktım tartıya yine tam 81.3 ama bu sefer tok karna 1 litre su içmiş kahvaltımı güzelce yapmış ve üstümde kalın kıyafetlerle 81.3..
Yaaaaağniii şöyleki belli değil net gram ama vermişim bişeyler :KK71:
Zaten ben 2 günlük yarışmacıyım bu hafta sayılmaz benimki :D
Haftaya unutmicam söööz :KK36::KK36::KK36::KK75::KK75::KK75:

Kızlaaaaar herkese hayırlı cumalar boool eksili bi haftanız olsun inşallaaaah..... :KK37::KK37::KK37::KK37:

Kızla bu arada bişey itiraf ediyorum ben tartılmayı unuttuuum :rolleyes:
Güya sabah kalkıp hemen tartılacaktım şimdi sizin mesajları görünce aklıma geldi :KK70:
Ama şöyle bi detay var Çarşamba sabah aç karna tartıldıgımda 81,3 gelmiştim tam.. az önce sizin mesajları görünce hemen çıktım tartıya yine tam 81.3 ama bu sefer tok karna 1 litre su içmiş kahvaltımı güzelce yapmış ve üstümde kalın kıyafetlerle 81.3..
Yaaaaağniii şöyleki belli değil net gram ama vermişim bişeyler :KK71:
Zaten ben 2 günlük yarışmacıyım bu hafta sayılmaz benimki :KK70:
Haftaya unutmicam söööz :KK36::KK36::KK36::KK75::KK75::KK75:
Olmasın bidaha cizerim:KK53:

Hoşgeldin canım bende Gonca

İşte bi tarafımı isirmayayim diye pizzayı da cignemedim

Kolay gelsin canım yine yoğunsun.

Kolay gelsin canım

Zamanla alışırsınız birbirinize konuşur onlarda

Aralarda kitap oku sende ben olsam öyle yapardım

Kolay gelsin 8. Sinifmi benim kızda 7 de

Verirsin canım.
Hoşbulduk canım memnun oldum tanıştığıma:)

evet canim boyle uyeye can kurban :)

canim bel ve boyun fitigin varsa doktorun verdigi egzersiz en guzeli olur.
hatta esimde de fitik rahatsizligi var ve doktor yuzmek ve yurumek yapabilecegin en guzel sporlar der hep.
fakat yarin ilk is senin saglik durumuna gore egzersiz paylasacagim hic merak etme:)

senin menun sayesinde Edacim basimi duvarlardan duvarlara vuracagim:)
canim ac kalmadan doyarak kilo veriyoruz ama pastalar, boreklerle degil kuzum.
saglikli her seyden doyasiya yiyebilirsin biliyorsun..

iyiyim kuzum gunun aydin olsun :)

cok sevindim gozunaydin kuzum :)
Teşekkür ederim canım çok çok iyi olur.. Doktorun bana önerdiği tek şey yüzme.. Yazın problem değil de kışın yüzmek maalesef mümkün olmuyor onyüzden ufak ufak kendimi zorlamayacak hareketler yapmak istiyorum

Hoşgeldin aramıza
Bende irem

Valla herkes öyle diyoda bakalım:KK53:

zihnimi tazelemem lazım:KK53:

kuzummm didim tama :63:
dokunur tabe kızım tapulu malıyım:KK70:

:KK70:
kısmet nabalım artık:KK70:
bu ayda kactı tren:-)

canım cok gecmiş olsun:KK60:
Hoşbulduk canım memnun oldum kardeşimle adaşsınız :)

Back
X