• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim aksam gecmisi okuyayim diye bir actim sayfalar dolusu mesaj gordum cook mutlu oldum:KK68:
Ne guzel sohbetler edilims takimimizda, yeni uyelerimiz enerjiniz daim olsun, takimimiza ne guzel hareket geldi sayenizde:KK200:
Bugun tam okul oncesi Akin mahsun kedi gibi sirnasti bana, burnu da akiyordu kuzumun,okula yollamadim beraber hastaneye gittik.
Oradan restorana ana-ogul, sonra bir arkadasim ve Akin yaslarinda oglu da katildi bize..:anne:
Sonrada cocuk muzesine gittik bugun bedava gunuydu, cadilar bayrami konsepti, ne eglendi kuzular:KK48:
Biz bile eglendik, sonrada 45dk yolculugun sonunda 7.30da aksam eve varabildik.
Akinin hastaligi ilerledi, muhtemelen yarinda okula goturemem.
Burun akintisi ve oksuruk icin balli iksir verdim.
Ayaklarina, gogsune,sirtina vicks surdum, birde buhar makinasini actim.
Esimle bir diziye basladik bu saate kadar kalkamadik basindan.
Simdi artik benim icin uyku vakti , sizler icin yeni gune merhaba.:KK68:
Guzeller dilerim tarti hepinizin yuzunu guldursun, kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyoruz, hayirli cumalar...
Eki Görüntüle 1904168
akın paşama çok geçmiş olsun özgemmm :KK43: şunu yap bunu yap demiycem zaten benim aklıma bile gelmeyecek şeyler yapmışsın , kısa sürede atlatır inşallah .kendine de dikkat et hamile halinle sanada bulaşmasın . evde maskeyle mi gezsen napsan bilemedim:KK1:

KarKralicesi KarKralicesi biz senle kanki olaraktan eşleştiydik yaaa benim seni motive etmem lazım şimdi napsam ki :-) hadi kalk 10 mekik çek ,50 de ip atla .azıcık olsun hızlansın şu metabolizman
gecen pazartesi hafta spor yaptım süperdim.
mekikler dambılla calışmalar havada ucustu
salı günü hastaydım yapamadım :KK70:
eşim hasta idi ondan bana bulaştı. hastalıktan gecen hafta hiç yapamadım
bu haftada kendimi kötü hissettim yapmadım.
ama yarın ipleri elime alıcam banane:KK11:

gecen pazartesi hafta spor yaptım süperdim.
mekikler dambılla calışmalar havada ucustu
salı günü hastaydım yapamadım :KK70:
eşim hasta idi ondan bana bulaştı. hastalıktan gecen hafta hiç yapamadım
bu haftada kendimi kötü hissettim yapmadım.
ama yarın ipleri elime alıcam banane:KK11:
eeeee sonuç ne verdiğim sporları şimdi yapıyonmu yapmıyon mu ?

Kullanıcı Adı : littlecoffeedoc littlecoffeedoc
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 83,6
Hedef kilonuz : 55

Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirim :D ama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Kendimi şişmanken beğenmiyorum, saçma ama kendime güvenimi azaltıyor fazla kilolu olmak. İstediğim gibi bedenime uygun kıyafet bulamıyorum, giydiklerim yakışmıyor . Ayrıca sağlık sorunlarım var fazla kilolarım yüzünden insülin direnci hareket kısıtlanması gibi bunlar beni rahatsız ediyor . Ben kendimi sağlıklı fit ve güzel görmek istiyorum kilo vermek isteme sebebim bu.

Çocuk Sayısı ve yaşları:

Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirim :KK70: ama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .

Kendimi şişmanken beğenmiyorum, saçma ama kendime güvenimi azaltıyor fazla kilolu olmak. İstediğim gibi bedenime uygun kıyafet bulamıyorum, giydiklerim yakışmıyor . Ayrıca sağlık sorunlarım var fazla kilolarım yüzünden insülin direnci hareket kısıtlanması gibi bunlar beni rahatsız ediyor . Ben kendimi sağlıklı fit ve güzel görmek istiyorum kilo vermek isteme sebebim bu.
yazdıklarını çok beğendim canım , aramıza tekrar hoş geldin sefa geldin ,ne iyi ettinde geldin :)

Çocuk Sayısı ve yaşları:

Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirim :KK70: ama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .

Hoşgeldin aramıza.
Hadi inşallah verirsin bi an önce

Back
X