- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
zaman yaratamıyorum boşluyorumsen bir anda yüklendiğin için bir anda soğuyosun galiba , ben öyle hissettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman yaratamıyorum boşluyorumsen bir anda yüklendiğin için bir anda soğuyosun galiba , ben öyle hissettim
neyse birbirimizi motive ederek az az yapacaz artık...en kötü hafta sonu yaparız nolcekzaman yaratamıyorum boşluyorum

araya alalım kankakız okadar kiloyu 1 haftada nasıl verdin , yine mi kendini aç bıraktın yoksa![]()
30dkka yürüyüşler yapsak hergün muhakkakneyse birbirimizi motive ederek az az yapacaz artık...en kötü hafta sonu yaparız nolcek![]()

Hehe yok yok 5 6 hafta kendi kendime kilo vermeye çalıştım çok uğraştım ama insülin direncim ve d vitamini eksikliğim yüzünden bi türlü başaramadım en sonunda tak etti kan tahlili yaptırıp diyetisyene gittim bu hafta ilk haftamdı diyetisyenin listesine uydum d vitamini ilacı aldım ve haftalardır gitmeyen kilolar bu sefer hayatımda yaptığım ilk diyetin ilk haftasıymış gibi tıkır tıkır gitti kilolarımkız okadar kiloyu 1 haftada nasıl verdin , yine mi kendini aç bıraktın yoksa![]()
ben hergün 30 dk yapıyorum kız. ama en çok kiloyu ip atlama verdiriyor gibi geldi bana .30dkka yürüyüşler yapsak hergün muhakkak![]()
oww çok iyi ozaman ,senin adına çok sevindim canım , azmini hiç kaybetmezsin ve istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah :)Hehe yok yok 5 6 hafta kendi kendime kilo vermeye çalıştım çok uğraştım ama insülin direncim ve d vitamini eksikliğim yüzünden bi türlü başaramadım en sonunda tak etti kan tahlili yaptırıp diyetisyene gittim bu hafta ilk haftamdı diyetisyenin listesine uydum d vitamini ilacı aldım ve haftalardır gitmeyen kilolar bu sefer hayatımda yaptığım ilk diyetin ilk haftasıymış gibi tıkır tıkır gitti kilolarım1kilosu yağdan 3 kilo ödem toplamda 4 kilo verdim :)
öldürmeyelim sakınköşeye çek ben taşş bulupp geliomm![]()

kız sağlıklı kilo vermiş sakin olll...şimdi yavaşça geri adım atıyoruz ...bas geri bassssöldürmeyelim sakın
ben kafasına vurum sen totosunu cimdikle![]()
lben koşu bandı tepesinde koşuom. feci ter atıomben hergün 30 dk yapıyorum kız. ama en çok kiloyu ip atlama verdiriyor gibi geldi bana .
kız sağlıklı kilo vermiş sakin olll...şimdi yavaşça geri adım atıyoruz ...bas geri bassss![]()

koşu bandın mı var kıskandımlben koşu bandı tepesinde koşuom. feci ter atıom![]()
O benim bebemmmmkoşu bandın mı var kıskandım![]()
gir koluma da dondurma yemeye gidek
yer silelim hadi caktırma![]()

dur bir dakika o arkadaki özgemi elindeki neyyy oklava mı
koş koşş
sığmayız kızO benim bebemmmm
gel kız beraber koşarız sırt sırta![]()
Ben dondurma yiyememgir koluma da dondurma yemeye gidekdur bir dakika o arkadaki özgemi elindeki neyyy oklava mı
koş koşş
![]()
![]()

dakka bir gol bir yapıon be kankasatışa geldik![]()

sen yaptın kızım o golüdakka bir gol bir yapıon be kanka![]()