• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzum dun Akin hastaydi her seyi beraber yaptik..
Gecede gram uyumadik, atesten yandi alev alev, burun akintisi, oksuruk, oyy hic sorma.
simdi bir lokma kahvalti ettiriyorum kuzum kendine gelir insalah.
yollayayim kuzum noyu :)
ozledim tabii leeeeeeeyyyynnn:)
Ozge gecmis olsun ya cocuklar hep hasta cok uzuldum akina. gelir kendine merak etme sen yesin biseyler pasacik. defneye ikinci antibiyotigi basladik biz de bugun ve hava tedavisi basladri dr. arkadas bu ne dokulduk hastaliktan.

Bekliyorum ben seni 67 de
Az kaldı canım bekle bu hafta çok azimliyim sana yetişicem:KK70:
Selam kizlar . Dukkandan geldim epey yorgunum. Dün menü vermeyi de unuttum. Oglani uyuttum ben de biraz uyuyup sonra gelicem.

G.h 67.8
B.h 67
Fark 0.8
Yüzde 1 .18
Tebrikler canım :KK9:
Tebrikler Sibel ahanda sende yetiştin bana
Sen yerinde say gonca herkes sana yetişiyo :KK70:
fyzanur fyzanur Evet kaptanımız izin verdi artık buradayım formu doldurayım hemen :)
Hoşgeldin aramıza canım umarım en kısa zamanda kilolara Elveda dersin:)))
tebrik ederim ,biz 5 sene sonra mezun oluruz bu hızla :KK70:
Sen görürsün dalga geçmeyi haftaya yarışalımmı kim daha çok kilo vericek
buda bir başarı:KK70::KK70::KK70::KK70:bari 1 bardak su içip tartılsaydın da 100 grm almışım deseydin ,hayatında bir değişiklik olurdu :KK70:
:KK70:

Ozge gecmis olsun ya cocuklar hep hasta cok uzuldum akina. gelir kendine merak etme sen yesin biseyler pasacik. defneye ikinci antibiyotigi basladik biz de bugun ve hava tedavisi basladri dr. arkadas bu ne dokulduk hastaliktan.
Hay Allah yaa mevsim gecisleri ufakliklar hasta oluyor hep, gecmis olsun amazonum...
nasilsin ne var ne yok?

Tıp okuyorum siz okuyor musunuz çalışıyor musunuz kaç yaşındasınız :)
canim ben 28 yasindayim, Ismim Ozge, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, takimin en kilolusuyum suan
:)
Beden egitimi ogretmeniyim,bebis dogup 1 yasina gelince tekrar is hayatina donmeyi planliyorum :)
Sende cok zor bir bolum okuyorsun, masallah sana...

sagol canim, bugun de okula yollamam, hafta sonuda dikkat ederim, pazartesiye insallah toparlanir:)
sen nasilsin?
100gr gitmis yine...
Hić sor ma nedir benim 100 gr ardan çektiğim oysa bu hafta dikkat ettim kaçmakta yapmadım tek eksiğim spor yapamadım ondan sanırım bu hafta asılıcam spora :)))

Bi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Yeni arkadaslar gelmis güzel bi atmosfer olmus Grupta hosgeldiniz kizlar . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum.

Yawrukush Yawrukush kuzum Akin hastaymis gecmis olsun. Simdi nasil?
@AKovser kuzum nasilsin ?
@Saadetim33 kuzum bu hafta fazla gitmis bak kalori artirtmak lazimmis demek.
gogo2405 gogo2405 ablam hayirli nobetler.
marlin18 marlin18 canim nasilsin? Gecmis olsun enisteye.
KarKralicesi KarKralicesi ve fyzanur fyzanur kankicanlar nasilsiniz bakem ?

Alya008 Alya008 Fikriye nasilsin ? Kizinca nasil?
edsofi edsofi oglus nasil oldu canim?
B Burcak41 nasilsin guzelim ?
asya_01 asya_01 Asya nasilsin canim ?

Unuttuğum varsa affola.

Alya008 Alya008 teşekkür ederim umarım hep birlikte vereceğiz :KK36:

canim ben 28 yasindayim, Ismim Ozge, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, takimin en kilolusuyum suan
:)
Beden egitimi ogretmeniyim,bebis dogup 1 yasina gelince tekrar is hayatina donmeyi planliyorum :)
Sende cok zor bir bolum okuyorsun, masallah sana...
Hayırlısıyla görürsünüz o günleri inşallah :))

Back
X