Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğuk algınlığı dışında iyiyim canım astımlıyım maalesef bu havalarda çok cabuk etkileniyorum.Nasilsin Ebrucum, bugun menu yaziyorsun degil mi:)
Nasil gecti gunun?
Aynen canım biraz hırslanmam gerekliydi:)Hoşbuldum sen de yarışmaya hoşgeldin canım :))
Evet bu iş motivasyon işi :) devamlılık sağlar aktif olursan motive olursun takım aktif yeterince bu da çok iyi :)Aynen canım biraz hırslanmam gerekliydi:)
Aynen öyle arada tartıda belli değişiklik olmayınca moralim bozuluyor onu da aşarım inşEvet bu iş motivasyon işi :) devamlılık sağlar aktif olursan motive olursun takım aktif yeterince bu da çok iyi :)
Ya bazen yağdan kilo veriyorsun vücudun ödem topluyor bunu tartıda göremiyorsun ama aslında kilo vermiş oluyorsun. Bi de kilo verirken ara sıra duraksamalar olur bozma moralini sabırla devam et :)Aynen öyle arada tartıda belli değişiklik olmayınca moralim bozuluyor onu da aşarım inş
Geçmiş olsun kendinize dikkat edinKizlar hepinize iyi akşamlar . burnum ve gozlerim akiyor halsizim . fazla uğrayamiyorum bu aralar . yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz grubumuza .
Tesekkurler canim .istirahat biraz zor 17 aylık kızım hiiic yerinde durmuyorGeçmiş olsun kendinize dikkat edinbeslenmeye uykuya dikkat , bol istirahat
![]()
iyiyiz Burcakcim, oglum hasta onunla ilgileniyorum.Gununuznasul gecti keyifler nasıl
gecmis olsun canim, benim oglumda hastalandi,acil sifalar hepinize..Soğuk algınlığı dışında iyiyim canım astımlıyım maalesef bu havalarda çok cabuk etkileniyorum.
Aynen öyle hazır konusu açılmışken yazayım aynı zamanda :)
Sabah
1 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet
1 dilim ekmek
Domates-salatalık-roka
Şekersiz çay
Öğle
1 tabak ıspanak üzerine yoğurt
Akşam
1 levrek (fırında)
Roka havuç turp salatası
1 dilim ekmek
2.5 lt su ki geceye kadar 3 e tamamlanır kesin
simitlerin boyutu nasildi canim?Merhaba menümü yazmak için geri geldim :)
Sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk diyet beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.30
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Öğlen 13.00
1 kepekli simit
Ara 16.30
1 kepekli simit
Akşam 19.00
160 gr light ton balıklı salata
Ara 21.00 (daha yapmadım)
1 mandalina
Tarçınlı süt
Su: 2 lt
Bugün öğlen yemeği atladım o yüzden 1 simit fazladan yedim![]()
cok guzelmis bu :))