- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
daha iyi misin canim, bol bol dinlen...Kizlar hepinize iyi akşamlar . burnum ve gozlerim akiyor halsizim . fazla uğrayamiyorum bu aralar . yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz grubumuza .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha iyi misin canim, bol bol dinlen...Kizlar hepinize iyi akşamlar . burnum ve gozlerim akiyor halsizim . fazla uğrayamiyorum bu aralar . yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz grubumuza .
Akina çok geçmiş olsun canım . sen nasilsin özgemgecmis olsun canim, benim oglumda hastalandi,acil sifalar hepinize..
spor yapabildin mi bugun?
menu yazdin, Akina gecmis olsun dedin bana sor sen :)menümü yazdımmı ya , akına geçmiş olsun demişmiydim ,aklım karıştı benim geçmişi okudum çıktım.geldim yaptıklarımı unuttumşimdi bida okuyum bari kime ne yazdığımı yada yazmadığımı
![]()
odul gunun guzel olmus canim, bu haftayi guzel degerlendirirsen haftaya 56lar gelir :)KahvaltıM ;1 yumurta , zeytin , peynir ,turp ,biber ,1 avuç kuruyemis ,
Ara ,sade türk kahvesi
Saat 15 te; 2 lahmacun ve ayran ,yarım kase sütlaç
Aksam ;4 kare bitter ,2 mandalina
Spor yok .her yerim ağrıyor
Yawrukush
Bugün ödül günü yaptım kendime
Hımm mantıklı bi düşüneyimBu hafta daha dikkatli olmaliyim kızlar 57 den sıkıldım artık 56 olsam
Kizlar aylik hedef koyalim mı kendimize.liste yapsak herkes bu günkü kilosunu ve hedefini yazsa.ay sonunda kim hedefe ulaşmış baksak .ay ortasinda da hedef kilolarimizi kontrol edip kim yaklaşmış , ne durumdayiz kontrol etsek nasıl olur acabaYawrukush

Ne tam iyi oluyorum nede yatak döşek yatacak kadar kötü yum.ayak üstü idare ediyorum işte çok şükür . 3 cocuk ,bir adamla yatıp dinlenmem mucize gibi bişey olur zatendaha iyi misin canim, bol bol dinlen...
canim aslinda soyle yapiyorduk, bir suredir biraktik bu uygulamayi..Bu hafta daha dikkatli olmaliyim kızlar 57 den sıkıldım artık 56 olsam
Kizlar aylik hedef koyalim mı kendimize.liste yapsak herkes bu günkü kilosunu ve hedefini yazsa.ay sonunda kim hedefe ulaşmış baksak .ay ortasinda da hedef kilolarimizi kontrol edip kim yaklaşmış , ne durumdayiz kontrol etsek nasıl olur acabaYawrukush
sagol canim benim bende iyiyim cok sukur.Akina çok geçmiş olsun canım . sen nasilsin özgem
Düşün kiz fikriye iyi fikir değilmi amaHımm mantıklı bi düşüneyim![]()
Iim güzelim. Simdi oglanla çizgi film izliyoruz onun deyimiyle cigi :)))Hepinizee tesekkurleeer. İnsallah hep beraber hepimiz istedigimiz kilolara uladacagiz. Cok sukuuur @belindamm siz nasilsiniz acaba. :)
Ayy feyzayla kar kraliçesi yandı ozaman tabi gonca da yerlerinde sayıp duruyorlar kendimi saymıyorum bile durum vahim vahimcanim aslinda soyle yapiyorduk, bir suredir biraktik bu uygulamayi..
her hafta kilo bildirimimizi yazarken , gecen haftaki kilomuz, bu haftaki kilomuz, yuzdemiz ve gelecek haftaya hedefimizi yaziyorduk.
ve bir hafta sonra hedeflere ulastik mi kontrol ediyorduk.
yeniden bu uygulamaya donebiliriz :)
cigi:)Iim güzelim. Simdi oglanla çizgi film izliyoruz onun deyimiyle cigi :)))
Bildiğimiz simit küçük ya da büyük değil biraz ince sadece o da bi şey fark ettirmez simit simit tirsimitlerin boyutu nasildi canim?
birde egzersiz yapabildin mi bugun?
iste bu donguyu kirmak lazim iyi olduAyy feyzayla kar kraliçesi yandı ozaman tabi gonca da yerlerinde sayıp duruyorlar kendimi saymıyorum bile durum vahim vahim![]()
egzersizin guzel olmus canim..Bildiğimiz simit küçük ya da büyük değil biraz ince sadece o da bi şey fark ettirmez simit simit tir
Egzersiz 1 saat civarı yürüyüş yaptım
Düşünürken dondur ma yemek hafızayı çalıştırıyomuş şimdi uydurdum hehedusunurken dondurma yeme![]()
yok aslinda dogru bilgi, cok dusunmek ve zihinsel aktivite gerektiren islerde, zihnin sekere ihtiyaci var.Düşünürken dondur ma yemek hafızayı çalıştırıyomuş şimdi uydurdum hehe![]()
Aynen fazla oldu ama simitlerin biri benim normal diyet menümde var diğerine ceza olsun sadece bariegzersizin guzel olmus canim..
ama simitler fazla kacmis, keske yemek yeseydin.
hergun menu ve egzersiz tablosu hazirliyorum ben canim.
bugun simitlere kucuk birer ceza gelecek :))
tablodan kontrol edersin canim..
Özgenin dediği daha mantıklı haftalık kota yapabilirsek tabiDüşün kiz fikriye iyi fikir değilmi ama