- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Bende tam Çorbayı soracaktım :) nasılsın özgem akın paşa iyileşti mi
Ya aslında ismi dul avrat sanırım :))
İnternette bir tek onu buldum :)
İlginçmiş doğrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam Çorbayı soracaktım :) nasılsın özgem akın paşa iyileşti mi
Hay Allah özgem bu evin böceği tadilatı vs bitsin inşallah artık bu son olur. akın paşa iyiymiş şükür sevindim. sağlık olsun da gerisi halledilir kuzum ♥Kizlar kahvaltidan sonra takima gelme planlarim hayal oldu
Evimizde ates karincalari gorduk, tam yatak odasinda duvarin kenarina yuva yapmislar.
Ama oyle alakasiz bir yerki nereden geldiler, nasil yuva yaptilar anlamadik..
Esim dedi ki bahceye bakalim acaba disaridan, topragin altindan mi geldiler ve sooookkkk
Gercekten oyle buyuk bir yuva yapmislar ki, gozlerimiz portledi resmen..
Hemen ilacladik, her yere sacildilar, bahceyi temizledik, her yeri kontrol ettik, tum karinca yuvalarina ilac koyduk..
Oyle kotu isiriyorlar ki Turkiye'de boyle karinca hayatimda gormemistim.
Isirdiklari yer 2-3 gun abartisiz yaniyor, kasiniyor.
Sonra sisiyor ve 1 ayda ancak geciyor izi vs tamamen..
Sonra esim ise gitti, dun yine isleri yetistirememisler, bugun tum gun is yerinde
Hafta sonumuz bile hafta sonu gibi olmuyor..
Akin cok sukur daha iyice, karsimda oyuncaklariyla oynuyor, soran, gecmis olsun dilegi yazan herkese tesekkurler canlar.
Ah birde yemek yedirebilsem..
Neyse adim yarismamizin bitmesine son 25 dk
Sizler neler yaptiniz bugun?
ates karincasi gulum, isiranlardan,kancasini gormedim...Sükür Akin daha ii mis kuzum sevindim. Boyle kancali karincalar var onlar gibi mi bu dediklerin Özgem ?
Gerçekten ilginçmiş şimdi daha da merak ettim nasıl bişiYa aslında ismi dul avrat sanırım :))
İnternette bir tek onu buldum :)
İlginçmiş doğrusu![]()
ates karincasi gulum, isiranlardan,kancasini gormedim...Sükür Akin daha ii mis kuzum sevindim. Boyle kancali karincalar var onlar gibi mi bu dediklerin Özgem ?
@umutLatahzen canim senin mi bel ve boyun fitigin vardi ben biraz son gunlerin kosturmacasindan aklimda tutamadim.
Ama bu egzersizler bel fitigi olan insanlar icin, asla rahatsizliklarini zorlamayacak egzersizler.
Ebush_354 canim seninde astimin vardi ve seni cok zorlayacak sporlardan kaciniyordun ya bu egzersizler ayni zamanda senin icinde uygun.
En son paylastigim yoga egzersizi sIkIlasmaniza ve incelmenize yardimci olur kizlar.
Bir deneyin begenmezseniz, bir sorun olursa yeni egzersizler paylasirim..
daha iyi Hazalim, sen nasilsin canim, nasildi gunun misafirlerle?Bende tam Çorbayı soracaktım :) nasılsın özgem akın paşa iyileşti mi
insallah canim..
İnşaAllah ilaçla kurtlursunuz karıncalardan..
Küçükleri ısırnca bile kötü oluyor, sizinkilerden korktum benn
Akın çok şükür iyileşiyor.. Zorlamanın anlamı yok sanırım, kendini iyi hissettiğinde yer zaten..
evet canim ev illaki her daim bakim istiyor yapacak bir sey yok..Hay Allah özgem bu evin böceği tadilatı vs bitsin inşallah artık bu son olur. akın paşa iyiymiş şükür sevindim. sağlık olsun da gerisi halledilir kuzum ♥
Gerçekten ilginçmiş şimdi daha da merak ettim nasıl bişi![]()
haftada 1-2 gun mola verebilirsin canim..çok çok teşekkürler canım hemen bakıyorum linklere ve sık kullanılanlara ekliyorum her gün yapmamızda sakınca olmaz değil mi? Sana da çok zahmet verdim. Bel boyun fıtık bende + astımda biraz çürük elmayım![]()
Masallah çorbada yok yok kuzum :)Eğer dul avrat çorbası ise böyle birşey
Malzemeleri
• 2 su bardağı yeşil mercimek
• 1 su bardağı ev eriştesi
• 9 su bardağı sıcak su
• 1 adet orta boy kuru soğan
• 4 diş ezilmiş sarımsak
• 1 yemek kaşığı tepeleme un
• 6 yemek kaşığı sıvıyağ
• 1 yemek kaşığı biber salçası
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 adet limonun suyu
• 1 tatlı kaşığı tuz
Yok bir de dulavrat otu var ya ondan çorba yapılmıyordur herhalde :))
Değişmemiştir ya öyle şey mi olur reddediyorumŞimdi bazıları değişti diyor bazıları bu burçlar bundan sonra doğanlar için diyor öyle karışık fikirler işte![]()
guzel olmus canim :)Bugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates salatalık
Omlet
Öğlen
Fırında patates Tavuk
Yoğurt
Akşam
Cacık
Taze fasulye
2 yk pilav
Ara nar Çeyrek. bide yarım mandalina
Su 2 litre
Spor 12500 adım
Masallah çorbada yok yok kuzum :)
tamamdır canım :)haftada 1-2 gun mola verebilirsin canim..
ne demek her zaman yardimci olurum.
degistiririzde 1 hafta-10gunde bir egzersizleri.
Allah sifa versin :)
sorma canim biz bu eve tasinali 6 ay oldu.tamamdır canım :)
Bu arada karıncaları okudum Allah sabır versin ya inşallah kurtulursunuz. Beni burdan kaşıntı bastı