• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akin uyudu sukur, hemen bir kahve hazirlayayim kendime..:KK50::kahve:
Birde o uyuyorken, dusa gireyim, bahce isleriyle ugrasinca kan ter icinde kaldim gunesin altinda, esim de is yerinde diye giremedim dusa..:KK12:
15 dakikaya gelirim uyumamis olursaniz kizlar..:KK55:
Ama saat gec olmus uyursaniz da tatli ruyalar, iyi istirahatler..:uykucu:
Kolay gelsin kuzum ve afiyet olsun veeeee iyi geceler :)

Vallahi özgem iş yine sorun değil ama çocuklar dehşet düşün sabah uyanmışlar kocaman tursil kutusunu halıya serpmişler bide banyodan fırçayı getirmiş iyice dağıtmışlardı. ve biliyorsunuz halıları yeni yıkamıştım :KK43:
benim oglanda 1dk durmaz Hazalim ama nereye gitsem 1 saniye pesinden ayrilmam.
kimsenin evinde bir seyine dokunmasina izin vermem.
hattta kendi gittigimden fazla misafir davet ederim, millete sIkInti vermeyelim diye.
bu nasil bir rahatlik anlamadim.
cocuklar uyandiysa annede kalkar, ee yoksa cocuklar evi insanin basina yikarlar....

Vallahi özgem iş yine sorun değil ama çocuklar dehşet düşün sabah uyanmışlar kocaman tursil kutusunu halıya serpmişler bide banyodan fırçayı getirmiş iyice dağıtmışlardı. ve biliyorsunuz halıları yeni yıkamıştım :KK43:

İyi yıkamamışsın demek ki beğenmediler tekrar yıkamaya çalışmışlar :-)
Ay sinirim bozulduu, iyi dayanmışsın ben olsam patlardım sinirden...

Akin uyudu sukur, hemen bir kahve hazirlayayim kendime..:KK50::kahve:
Birde o uyuyorken, dusa gireyim, bahce isleriyle ugrasinca kan ter icinde kaldim gunesin altinda, esim de is yerinde diye giremedim dusa..:KK12:
15 dakikaya gelirim uyumamis olursaniz kizlar..:KK55:
Ama saat gec olmus uyursaniz da tatli ruyalar, iyi istirahatler..:uykucu:

Afiyet olsun canım :)
Ve de kolay gelsinn :) Genel olarak herşey yani :-)

Back
X