• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onlar pis isirir ya eger ayni seyden bahsediyorsak çok acıtįr.

Ben bunu yogurtlu yapiyorum . Eriste yesil mercimek sogan yogurt ayranli çorba gibi oluyor.

Yuh artik diyeydin. Çok yakin akraban mi Hazalım?

Tebrikler canlar.

Niye ban konulmustu ki Irem e?

Hos geldin gülüm e kilon da pek yokmuş. Su gibi verirsin. Ben Sibel. 28 yasındayım bir oglum var.
bir grupta bir kişinin derdiyle dalga geçmiş ondan sanırım :)

Günaydın kızlar benim de adım ırmak cok tesekkurler sıcak kanliliginiz için ☺☺:KK3:

Kullanıcı Adı : ADRS
İsim (İsteğe Bağlı ):IRMAK
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz :
BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Yaşadığınız şehir:
ISTANBUL
Boyunuz :159
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Hormon dengesizligi insulin direnci ve yalnis beslenme tatliya duskunluk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha once 47-48 kiloydum ve daha mutluydum ama herseyden onemlisi saglik ve insulun direncini yenmek ilerde seker riskim varmis doktor dedi
Merhaba Irmak hoşgeldin :) ben Esma, 21 yaşındayım (22 olmama 1 ay kaldı ama hala 21 diyorum :D) vermek istediğin kilo zaten azmış inşallah kısa zamanda verirsin :KK73:

Günaydın kızlar benim de adım ırmak cok tesekkurler sıcak kanliliginiz için ☺☺:KK3:

Kullanıcı Adı : ADRS
İsim (İsteğe Bağlı ):IRMAK
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz :
BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Yaşadığınız şehir:
ISTANBUL
Boyunuz :159
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Hormon dengesizligi insulin direnci ve yalnis beslenme tatliya duskunluk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha once 47-48 kiloydum ve daha mutluydum ama herseyden onemlisi saglik ve insulun direncini yenmek ilerde seker riskim varmis doktor dedi
Canım hoşgeldin aramıza 4 kilo çok azmış verirsin hemen :)))

özgenin taktiği bu çok iyi niyetli ayağına yatıp duygu sömürüsü yapıyor kedi gibi kediiiii :KK70: Yawrukush Yawrukush

ozamanda ne planınız var der... açıkça misafirlikte bir yere kadar canım kusura bakma artık gitseniz iyi olur de ... çok sinir oldum ya yazmayım yazmayım dedim kudurdum burda ...hayır demeyi de öğrenmemiz lazım bazı şeylerde ya bende dahil...

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

bi sen vurmamıştın vur vur:KK57::KK57::KK57::olamaz::olamaz::olamaz:

hepinizi asacam kesecem vuracam ya da daha beterini yapıp iremin eline verecem , çok pis çizer :sinirli::-):-):-) @KarKralicesi

seni ireme bırakmıycam uzun yıllardır olan arkadaşlığımızın hatrına seni ben halledicem :KK62::-):-):-)

:ukala::ukala::ukala:

bak hele bakkk gecenin bi vakti internette fink atıyo , sonrada kültürlü ifade atıyo bi elinde kahvesi bi elinde kitabıı...hanımm hanımm sana bu uyuyo o değil:KK14: bu da benim son sözüm:mapus: :KK70:D:KK70::

aramıza hoş geldin canım , ben feyza

Sen bana kıyamazsınnnn :KK45:

Memnun oldum Sibel abla ☺☺ 48i gordugum gun bayram edicem kendime 1 ay sure verdim
Düzgün beslenme, biraz spor ve bol suyla geçirdigin surece bu 1 ayi ; hedefine ulasirsin güzelim. Kaptanimiz Yawrukush Yawrukush cok guzel work out lar paylasiyor . Hafta da birkaç gün adim atma , ip atlama veya squat yarismalari da yapiyoruz. Katilimin ne kadar cok olursa burada o kadar cabuk kilolarindan kurtulursun.

takima biraz alistin mi canim?
hafta sonu herkesin telasesi oluyor, takima cok ugrayamiyorlar.
ama pazartesi takimin geri kalaniyla tanisirsin :)
Ben mesajını görmemişim ya kusura bakma cidden :KK43: :KK43: çenem düştü birkaç gündür 4 takıma birden laf yetiştirince bildirimler araya kaynamış :KK70:
Alıştımm kızlar çok tatlı takımın sessiz hali buysa valla süper ben aktif takım severim buraya geldiğim için mutluyum :21::KK73:

Back
X