- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Benimde 2 saatim buralarda geçiyor gülüm
Adımların yeri belli olduu :)) Böyle yerde 50.000 adım bile atılır yanii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2 saatim buralarda geçiyor gülüm
Ayyy alerji çok fena ya neye alerjiiin vaar
evde de hamur isi vs yapma canim, saglikli her seyden ye doyasiya..Kız dışarda yürüyorum da eve gelince ne yapiyim . Herkes gözümün önünde yerken.disardayken bişey yiyip içmiyorum canım tam gaz diyetteyim
Sağol kuzum bilgiler için ♥Estağfurullah sor tabi :) ben her gün günde 50 55 damlatıyordum şişe kullanırken o şekilde 1 haftada bitiyor . Kardeşim de kullanıyor şişe , o haftada 3 4 gün içiyor kafasına göre1 haftada 1 şişe bitirmeli 6 hafta boyunca
Kizlar okuldan eve geldik , Akin uslu durmamis bugun yine, parki es gectim o yuzden
Simdi yatirdim, okuldan beri agliyor, parka gidemedi diye.
Birazcik uykuya dalsin bende yemek hazirligina gececegim..
Ah kıyamam kuzum. niye durmamış ki sıkılmış mı acaba. bu şekil okuldan soğumaz mı kuzum. en ufak yaramazlıkta cezaKizlar okuldan eve geldik , Akin uslu durmamis bugun yine, parki es gectim o yuzden
Simdi yatirdim, okuldan beri agliyor, parka gidemedi diye.
Birazcik uykuya dalsin bende yemek hazirligina gececegim..
Seboreik dermatit canım..
Maalesef sıcaktan, sinir stresten, yediklerimden kısaca çoğu şeyden kaşınıyorum, bazen nedenini bilmiyorum bile..
Menü diye yazacak pek birşey yok bugün
Öğlen sadece 1 salatalık yiyebildim..
Akşam
1 kase çorba
2 parça tavuk
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
3 fincan çay
1 litre su..
Yürüyemedim de![]()
Ya of bnmde deterjana sampuana alerjim varbbulaşık yikadigimda ellerin kıpkırmızı benek benek oluyor hele banyoda her yerim benek kirmizilarla doluyor o kadar cildiyeye gittim bi çaresi yok diyo
![]()
Canım ben gittim sen sağlıksız besleniyorsun bn geldim hala sağlıksız besleniyorsun toparlanma vakti ya böyle olmazki ama güçten düşeceksin ya![]()
Geçmiş olsun canım..
Nasıl zor bir durumm
Allah yardımcın olsun..
Sağol canım ama çok can sıkıcı ya nefret ediyorumsanada çok geçmiş olsun
D vitamini içeren ilaç devitBiri bizi aydınlatsın o zaman :)
Adını da yalnış yazmış olabilirimAma devit gördüm sankiii..
D vitamini içeren ilaç devit