• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1906205 yürüyüş yolumdan bir kare kızlar
çok harikaaaaaaa

canim annem zaten gelmeyi hep cok istiyordu..
2 cocukla nasil basa cikacagim diye akli bendeydi.
birde Akinin okulu yeniyil tatiline girecek 3 hafta, ondan once 10 gun sukran gunu tatili derken hep evde olacak..
ama ananeme bakiyor annem ve dayimla anneminde bahsetmistim miras durumlarindan aralari cok kotu:KK43:
ustune birde dayim merdivenlerden dustu 2 dizindende ameliyat oldu, diz kapaklarini civiyle tutturmuslar.
oyuzden her sey ust uste gelince ananemi birakamamisti..
simdi dayim ayaga kalkmaya baslamis, ananemlede ilgileneceklerini soylemisler.
oyle olunca annemde gelirim kizim dedi:))
insallah o ailede aralarini duzeltirler...
cok gecmiş olsun dayına canım.
annenin gelmesi cok güzel ya

eksik olma canim..

malesef burada nereden bulalim Turk Pedagogu :KK43:

olabilir Hazalim, cunku arada bebek gibi davraniyor, bebek sesleri cikariyor, kardesine aldigim biberondan su icmeye calisiyor, yani illaki farkinda aileye bir uyenin katilacaginin.
ama insallah bende Akinla bol bol ilgilenebilirim de dogumdan sonra o da bu sureci kolay atlatir..
İnşallah kuzum anneciğinde geliyor yardım eder merak etme düzelir ;)

bilmiyorum guzelim, gunu gununu tutmuyor sipanin...

canim aksamdan kendine su hazirla, bende cok zor su iciyordum.
aksamdan salatalikli, limonlu, portakalli, elmali vs ne seviyorsan 2-3 lt suyun icine dilimle.
sabaha kadar dinlendir buz dolabinda, uyaninca icmeye basla canim.
birde maden suyuda seviyorsan tuket..

insallah bakalim:)

gunaydin canisi :)
tamam canım tesekkurler deneyecegım ;)

canim pedagoga goturmek istedik, hatta aradim bir pedagogu, ama ingilizce kendisinin konusamadigini soyledim.
doktor siz cevirirsiniz dedi fakat, esas onunla ozel konusmak daha etkili olur dedi.
esimde bende gotursek de bir sey anlatmaz biz varken diye dusunduk...
Belki başka bir cevirmenle cozebilrsiniz sorunu.

eve geldim çok yorgunum ya , birde kızın biri beni kırdı bi kaç dk sonrada ben onu bozdum canım sıkıldı kalp kırmaktan nefret ediyorum ... bugünde hiç kaçamak yapmadım ...yarım saatte tempolu yürüyüşümü yaptım ::) hayatımda en azından diyetim yolunda gidiyor şimdilik:-)

eve geldim çok yorgunum ya , birde kızın biri beni kırdı bi kaç dk sonrada ben onu bozdum canım sıkıldı kalp kırmaktan nefret ediyorum ... bugünde hiç kaçamak yapmadım ...yarım saatte tempolu yürüyüşümü yaptım ::) hayatımda en azından diyetim yolunda gidiyor şimdilik:-)

Tutamıyorsun dilini dimiiii :skandal:
İnan bana susmak en iyisi, kalp kıran er ya da geç yaptığının bedelini ödüyor zaten, sen kırma o yüzden..

Çok şükür diyet yolunda hiç değilse :)
İstediğin kiloda olunca özgüven tavan yapacak böyle düşünn :-)

Herkese günaydın gerci oglen olnus ama. Gece uyuyamadim sabaha erkwnden kalktim kahvalti yaptim bir daha yattim anca kalktim yatak toplama ortalik duzeltme giyindim arkadaslarimla vakit gecirecegim bugun hava cok guzel :)

Tutamıyorsun dilini dimiiii :skandal:
İnan bana susmak en iyisi, kalp kıran er ya da geç yaptığının bedelini ödüyor zaten, sen kırma o yüzden..

Çok şükür diyet yolunda hiç değilse :)
İstediğin kiloda olunca özgüven tavan yapacak böyle düşünn :-)
bukez dilimle ilgisi yok kız ... geçen çift xl dediğim kız bana sen çocuk gibisin dedi . bende gezdiğim diğer kızlara sizcede öylemi dedim beni kaale alıp cevap vermediler bile kendi aralarında konuşmaya devam ettiler bende öyle olsun kırıldım dedim önüme döndüm . sonra bu cevap vermeyen kız ile başka bir kızın arasında otururken ikisi mesajlarıma baktı.bende teli beni kaale almayan kızdan çektim diğerine okuttm. oda öyle olsun küstüm dedi. sonra bende ona kötü şeyler söyledimde ne söylediğimi bile hatırlamıyorum çok kırılmıştım çünkü...bir süre sonra kıza aramız iyimi dedim bilemiyorum feyza dedi.bende hiç bir şey yapmadım . ben uyum sağlayamıyorum ya tekrar psikiyatrise mi gitsem napsam bilemiyorum

roman gibi olmuşya ,ama napıyım burdan başka hiç bir yerde derdimi anlatamıyorum . anneme felan anlatsam çok üzülür kadın ,kızkardeşimide arayamıyorum derste oluyor .bende sizle dertleşiyorum napıyım :KK42:

roman gibi olmuşya ,ama napıyım burdan başka hiç bir yerde derdimi anlatamıyorum . anneme felan anlatsam çok üzülür kadın ,kızkardeşimide arayamıyorum derste oluyor .bende sizle dertleşiyorum napıyım :KK42:

Anlat tabi, insan her zaman yanında konuşacak birilerini bulamıyor maalesef..
İstediğin kadar konuş, hepimiz yapıyoruz, sıkıntımızı, derdimizi anlatıp rahatlıyoruz..
Başkalarından fikir almak da ayrıca güzel oluyor :)

bukez dilimle ilgisi yok kız ... geçen çift xl dediğim kız bana sen çocuk gibisin dedi . bende gezdiğim diğer kızlara sizcede öylemi dedim beni kaale alıp cevap vermediler bile kendi aralarında konuşmaya devam ettiler bende öyle olsun kırıldım dedim önüme döndüm . sonra bu cevap vermeyen kız ile başka bir kızın arasında otururken ikisi mesajlarıma baktı.bende teli beni kaale almayan kızdan çektim diğerine okuttm. oda öyle olsun küstüm dedi. sonra bende ona kötü şeyler söyledimde ne söylediğimi bile hatırlamıyorum çok kırılmıştım çünkü...bir süre sonra kıza aramız iyimi dedim bilemiyorum feyza dedi.bende hiç bir şey yapmadım . ben uyum sağlayamıyorum ya tekrar psikiyatrise mi gitsem napsam bilemiyorum

Aslında çocuk gibisin demesinde birşey yok da diğerlerinin yaptığı dokunmuş anladığım kadarıyla..
Sen uyum sağlayamıyorsun tamam da diğerlerinin de pek normal olduklarını düşünmüyorum açıkcası..
Biri birşey sorduğu zaman kaale almamak ne demek ben anlayamıyorum mesela.. Soran kişi her kim olursa olsun..
Birine karşı böyle davranıp da sonra tekrar yakınlaşmaya çalışmak, hele telefonuna bakmaya kalkışmak nedir o da ayrı bir mevzu..
İstersen git psikiyatriye senin için iyi olur ama böyle ortamda kendini düzeltmek için yaptıkların boşuna olur gibi..
Ya da daha doğru düzgün insanlarla arkadaş olmaya çalış..

Back
X