• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum ya gecen 87 cikmistim bu sabah 88 ciktim moralim bozuldu sanirim regliden :KK43: ben hafta sonu sanirim olurum:KK200: buarada bende cok Üşüyorum kuzum

Ondan muhtemelen evet fazla geliyo regl olunca insan zaten siskinlik de oluyo Allah yardimcimiz olsun her konudaa

Hadi hayırlısı.. cumayı bekliyoruzzz :)

Az kaldi cumaya insallah regl etkilemez beniii :D

@gulpinargul , tiffany20 tiffany20 , haeshin haeshin nasilsiniz kizlar?
eda-sofi eda-sofi kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
_Masalim_ _Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
B belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
@asya_01 nasilsin gulum?
umutLatahzen umutLatahzen , Ebush_354 Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
murphymercy murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
Alya008 Alya008 , @Saadetim33 sizler nerelerdesiniz fistiklar??
kaptancihim internetim yok ondan girmiorum

İyi geceler canimm takımım...
Ben çok cok en çok kilo aldım. sağlık problemleri şu bu derken ilk kilomunda üstündeyim şu an, takıma dönmeye utanıyorum. Gelsem bir katkımda olmayacak listeye :(
Doktor kontrolünde basladim zayıflamaya ama ne hevesim ne motivasyonum var artık hep şişman kalıcam gibi gelior. sizi gerçekten çok özledim.

Ben çok cok en çok kilo aldım. sağlık problemleri şu bu derken ilk kilomunda üstündeyim şu an, takıma dönmeye utanıyorum. Gelsem bir katkımda olmayacak listeye :KK43:
Doktor kontrolünde basladim zayıflamaya ama ne hevesim ne motivasyonum var artık hep şişman kalıcam gibi gelior. sizi gerçekten çok özledim.

Derya canım hoşgeldinnn..
Geçmiş olsunn..
Niye utanıyorsun kii, gel hadi hevesini, motivasyonunu burada bulursun :)

Ben çok cok en çok kilo aldım. sağlık problemleri şu bu derken ilk kilomunda üstündeyim şu an, takıma dönmeye utanıyorum. Gelsem bir katkımda olmayacak listeye :KK43:
Hepimiz İnsanız rejim yapmak zor kuzum zaten kendini suclama bence yine verirsin yine basarirsin yeni bi başlangıç yaparsin uzme tatli canini:KK39:

İyi akşamlar kızlar..
Menüm
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Peynirli maydanozlu omlet
Domates salatalık roka

Ara
Çeyrek nar
Sade türk kahvesi

Öğle
1 kase kellogs

Akşam
Yoğurt
Mantarlı tavuk yemeği
Sade haşlanmış makarna (çok az)

2lt su
6000 adım Dahlia_ Dahlia_
@Dersaadet_ fyzanur fyzanur
Güzel olmuş canim beğendim:)

:KK4:TAKIM ICI ESLESTIRME:KK4:
  • Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.:KK67:
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.:KK19:
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.:KK68:

1.GRUP

umutLatahzen umutLatahzen
B Burcak41

B belindamm

2. GRUP
Ebush_354 Ebush_354
@Dersaadet_
fyzanur fyzanur

3.GRUP
murphymercy murphymercy
Alya008 Alya008
@Saadetim33

4.GRUP
gogo2405 gogo2405
KarKralicesi KarKralicesi

5.GRUP
marlin18 marlin18
@gulpinargul
Dahlia_ Dahlia_

6.GRUP
tiffany20 tiffany20
eda-sofi eda-sofi
haeshin haeshin

7.GRUP

@pembe hayallerr
_Masalim_ _Masalim_
@naneli_sekerim

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen:KK200: :KK200::nazar: :nazar::halay: :halay::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
haeshin:KK200: :KK200:--:KK76: :KK76::KK9: 250DK:KK73: 250IA-
gogo240510 DK Y10 DK Y10 DK Y200IA :KK76::KK9: 100S200IA :KK73:-
tiffany20--:halay: :halay:--:KK73: :KK73:-
Burcak41:KK200: :KK200::nazar: 200IA:halay: 200DK:KK76: :KK76::KK9: ???150IA :KK73:-
AKovser:KK200: :KK200::nazar: :nazar::halay: :halay::KK76: :KK76::KK9: ----:KK73: :KK73:-
KarKralicesi10 DK Y10 DK Y10 DK Y:KK76: :KK76::KK9: :KK9:--
belindamm:KK200: :KK200::nazar: 250IA:halay: :halay::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK73:10DK DANS-
Alya008:KK200: :KK200:ODUL :nazar:250IA :halay::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
edsoff10 DK Y10 DK Y10 DK Y-:KK9: 200IA200IA :KK73:-
pembe hayallerMUAFMUAFMUAF-:KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
marlin18ODUL MUAF200IA :nazar:-15DK Y 100IA:KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
Saadetim33:KK200: ----:nazar: :nazar::halay: :halay::KK76: :KK76::KK9: 10DK Y:KK73: 10DK Y-
Masalim_----:KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
naneli_sekerim----:KK9: :KK9:--
murphmercy---:KK76: :KK76:---
Ebush_354:KK200: MUAF:nazar: MUAF:halay: MUAF:KK76: MUAF10DK Y :KK9::KK73: :KK73:-
fyzanur:KK200: :KK200::nazar: 10 DK Y2 SAAT Y:KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
Dersaadet_ODUL :KK200::nazar: :nazar::halay: 10DK Y:KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK73: :KK73:-
gulpinargul--:halay: DINLENME:KK76: DINLENME:KK9: :KK9:--

[/td][/td][/td][/td]

Gunaydin fistiklar, musmutlu bir gun diliyorum hepinize..:KK200:
Tarti gunumuze kaldi son 1 gun, bugun menulerimize cok dikkat edelim.:kk77:
Su icmeyi ihmal etmeyelim:eğlence:, agir egzersiz yapmayalim.:spor:
Aksam yemegimizi cok gec saate birakmayalim.:KK68:
unnamed.webp

Canım aslında wc sorunum var o yüzden içemiyorum..
Nasıl anlatsam su içtim içmedim wc-ye koşuyorum :KK43: Çok rahatsızım bu durumdan, soğuktan hep böyle olurum..
Evde olsam sıkıntı yok da evden çıkacağım zaman korkuyorum artık..
1 litreyi de akşam eve geldikten sonra tamamladım, gündüz 1 bardak anca içerim..

Soğanı kavurup üzerine küçük küp şeklinde doğranmış eti ilave ediyoruz birlikde biraz kavuruyoruz..
Sonra da ya domates ya da salça ilave ediyoruz böyle kısık ateşte pişiyor :)
Yeşil biber falan da ilave eden oluyor ama bizde genelde böyle en sadesi yapılır, başka türlü yemiyorlar :)
anladim canim o zaman evdeyken bol sivi icmeye calis.
bizde sizin bu sosunuzu kiyma ile yapiyoruz :)

İnşallah :KK200: çok seviyorum okulu . Seve seve kalkıyorum okula gidiyorum derslere giriyorum ama bugün çok fazla yoğundu gerçekten :bicak:

Ya öyle duruyor aklım kalmaya başladı :KK70: bende bağlanma problemi var bu arada , sahip olduğum şeylere çok bağlanıyorum hemencecik sevebiliyorum . Sonra da ayrılık olunca üzülüyorum :KK43: siz de sevilmeyecek gibi değilsiniz ki çok tatlısınız :KK200:
Allah muvaffak etsin guzelim..
Ehehe bizim takima baglanan kopamiyor :)
Bizde seni ozleyecegiz..

Yawrukush Yawrukush kuzum cumalari bildirimlerimi yaparım ozaman cpk sevindim liste olmasina :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Sen liste iste yeter ki canim :)

:KK70: :KK70: yuffi fe yuffi yuuuffiiiiii :KK70:
Bende gormedim sanirim evet yapan yok.. ama ben pazartesi yediklerimi eritmek zorundayim :KK70:

Gerci regl oldum sansima yaa genelde en az 2 kilo fazla gelirim regl zamani.. bakalim cuma ne gelcem :KK70:
jumping Jack yarisinin hem 1.si, hem 2.si, hem de 3.su sensin kuzum :))

kaptancihim internetim yok ondan girmiorum
canim onu biliyorum ama hani enistenin telinden girecektin:)

sabah peynir zeytin salatalik 3dilim ekmek (yumurta yapmayi unutmusum :KK70:)
aksam corba 1kase yarim tabak makarna
su 3 bardak
spor 20dk yuruyus
bu ne menu Edam??
Oglen yemek yok, aksam makarna hupletilmis..
Diyetisyene gitme durumun ne oldu?

Deryacim hosgeldin canim, sen gel takima utanacak ne var allasen :)
Ne var ne yok gorusmeyeli kuzum?

Back
X