Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın benim alıntılar uçtu gitti Neyse fazla yoktu zaten.
Asyaca Derya hoşgeldin canım gitme bi yere bizimle kal utanmanada gerek yok hepimiz tombikiz şurda dimi ama.
Hehe haticeye değil neticeye bak demişler birinci benim varmı bana yan bakan
Kız sen niye 7.takıma gidiyosun bak sonra bizi özlersin demedi demeKaçar mıyım ya aşk olsun :) bugün sabah ezanıyla evden çıktım akşam geldim eve uyudum falan anca girdim siteye ve bayadır da geçmişi okuyorumdersim erken saatteydi ve okul baya uzakta (aslında temel bilimler binası o kadar uzak değil ama bugün hastanedeydik o baya uzak
) resmen hava aydınlanmamıştı sabah evden çıktığımda, etrafta doğru düzgün insan yoktu çok korkunçtu
bugün yoğunluktan yazamadım
![]()
Teşekkürler tatlım senin emeğin büyük ayar ćekmeseydin bu azmi göremezdin:)))cok guzel olmus, menun, suyun, adimin Melisim :)
yorulmakta haklisin bir tanem..
iyi ol da..
iyiyiz bizde gulum, Akin okulda biraz sorun yasiyor, umarim atlatiriz...
adimlariniz daim olsun kizlar, harikasiniz...
Alya008 canim basta seni bu hafta ki azminden dolayi, sonrada dereceye giren tum citirlari tebrik ediyorum :)
Ya bende bugün sabah uyandım baktım regl olmuşum umarım tartıyı etkilemezBen de oldum ama yapiyorum ki isinayim diyecok usuyorum regl oldugumda cunkuu.. sende bendensin cuma fazla gelcek kilomuz
![]()
Etiketledin ben gördüm

Günaydın tatlım :))Günaydın güzel takımım![]()
İlk defa tabloda 1 tane cezam var oysa çok alışmışım cezalara ceza görmek istiyorum ama sen yinede günlük ceza yaz bana özgem spor olsun maksatTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe umutLatahzen ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- haeshin ![]()
- - ![]()
250DK
250IA
- gogo2405 10 DK Y 10 DK Y 10 DK Y 200IA 100S
200IA - tiffany20 - - ![]()
- - ![]()
- Burcak41 ![]()
200IA
200DK
![]()
???
150IA - AKovser ![]()
![]()
![]()
![]()
----
![]()
- KarKralicesi 10 DK Y 10 DK Y 10 DK Y ![]()
![]()
- - belindamm ![]()
250IA
![]()
![]()
![]()
10DK DANS
- Alya008 ![]()
ODUL 250IA ![]()
![]()
![]()
- edsoff 10 DK Y 10 DK Y 10 DK Y - 200IA
200IA - pembe hayaller MUAF MUAF MUAF - ![]()
![]()
- marlin18 ODUL MUAF 200IA - 15DK Y 100IA ![]()
![]()
- Saadetim33 ----
![]()
![]()
![]()
10DK Y
10DK Y
- Masalim_ - - - - ![]()
![]()
- naneli_sekerim - - - - ![]()
- - murphmercy - - - ![]()
- - - Ebush_354 MUAF
MUAF
MUAF
MUAF
10DK Y ![]()
- fyzanur ![]()
10 DK Y
2 SAAT Y ![]()
![]()
![]()
- Dersaadet_ ODUL ![]()
10DK Y
![]()
![]()
![]()
- gulpinargul - - DINLENME
DINLENME
![]()
- -
[/td][/td][/td][/td]
Günaydın tatlım sanada iyigeceler :))Gunaydin fistiklar, musmutlu bir gun diliyorum hepinize..
Tarti gunumuze kaldi son 1 gun, bugun menulerimize cok dikkat edelim.
Su icmeyi ihmal etmeyelim, agir egzersiz yapmayalim.
Aksam yemegimizi cok gec saate birakmayalim.
Eki Görüntüle 1906706
Gayet güzel olmuş bugünkü menün canımMenü
Sabah 06.30
1 muz
Kahvaltı 08.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir
Ara 12.30
Yarım simit
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Ara 16.00
Yarım simit
Light ayran
Akşam 18.30
200 gr light ton balığı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 22.00
1 muz
Su: 3 lt
Egzersiz : 12647 adımDahlia_
fyzanur
Ebush_354
Yawrukush
Ekmek yemeden yapıyorum da ana yemekte makarna pilav 1 kaşık da olsa yemeden kendimi doymuş hissetmiyorum. Pilav yağla olmak zorunda olduğundan ondan kaçınıyorum bulgur yapıyorum arada ama makarnayı sadece haşlanmış olarak da yiyebildiğimden en azından o biraz daha masum geliyorMakarna çok az dediğin için sorun görünmüyor menü güzel canım :))
Teşekkürler canımcok sevindim canim bir istegin olursa haber ver..
yeni videoda paylasirim 1 haftaya kadar:)
yemem tamam :)sanada gunaydin Feyzos, sakin supangle yeme bugun, gece ruyana girerim haaa :))
ay kaptanım sorma ya cıldırıcam. spor yapamamakdan. bu hafta ful misafirliğe gittim yada bana misafir geldi yapamadımcanim successtory diyede arattim ancak yine bulamadim bilgilerini...
iremcim spor yapmadikca kilo vermen cok zor guzelim...
sagol canim :)
ablacim annem bir gelsin bakalim dahada mi simaracak, kardes gelince ne olacak, artik o zaman bir yol yordam dusunecegiz...
yine senin 2 saat benim 8 saat :))
diyetinin yolunda gitmesine cok seviniyorum.
bu duzene alistin sakin bozma canim...
iyi eglenceler canim :)

anladim canim o zaman evdeyken bol sivi icmeye calis.
bizde sizin bu sosunuzu kiyma ile yapiyoruz :)
Kizlar hepinize günaydın gününüz güzel geçsin
Naber kızlar sayfa hiç ilerlememis sabah zor kalktım uykum var daha yarın sabaha kadar burdayım.